Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM razvoj

CRM razvoj • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM razvoj
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Automatizovani razvoj CRM-a ima za cilj automatizaciju svih procesa, rešavanje problema i povećanje kupaca, izgradnju lojalnosti kupaca, vodeći računa o optimizaciji rada zaposlenih, smanjenju troškova i sistematizaciji svih informacija o odnosu sa ugovornim stranama. Troškovi razvoja CRM-a na tržištu variraju u zavisnosti od modularnog omjera, mogućnosti, lakoće i drugih aspekata. Sa uvođenjem našeg jedinstvenog CRM razvojnog Univerzalnog računovodstvenog sistema, možete pojednostaviti i pojednostaviti komplikovane i užurbane radne uslove kompanije pružajući širok spektar funkcionalnosti i privilegija. Kada analizirate cenu našeg razvoja, bićete prijatno iznenađeni, ali i veoma impresionirani podrškom servisa, sa neograničenim mogućnostima, s obzirom na odsustvo mesečne naknade.

Sistem upravljanja razvojem CRM-a osigurava održavanje kompletne baze klijenata, sa potpunim kontakt podacima i informacijama o transakcijama, poravnanjima i dugovima. Nabavite materijale o kupcima, proizvodima, dobavljačima, transakcijama poravnanja i drugim podacima, to je stvarno, putem elektronske tražilice, pružajući spreman i kvalitetan paket potrebnih dokumenata. Elektronski sistem vam omogućava da unesete početne informacije u bazu podataka, nakon čega se povezuje automatski unos ili uvoz podataka pomoću različitih izvora. Pouzdanost sigurnosti toka dokumenata neće ostati neprovjerena, jer se prilikom pravljenja sigurnosnih kopija dokumenti pohranjuju na server, što im daje originalan izgled čak i nakon decenija.

Višekorisnička baza za razvoj CRM-a omogućava korisnicima da se istovremeno prijavljuju sa ličnom prijavom i lozinkom, unose podatke (ručno ili automatski), primaju (na osnovu zajedničkih prava pristupa) i također razmjenjuju, kada odjeli i podružnice komuniciraju putem lokalnog mreže. Sa jednim poslom, razvoj čita podatke svakog korisnika o poslu i, kako bi osigurao isporuku ispravnih materijala, blokira pristup.

Naš savršeni CRM razvoj omogućava korisnicima da odaberu potreban format rada i dokumenata, razvijaju lični dizajn i module koristeći ugrađene šablone i uzorke, strane jezike i tabele sa časopisima. Pri radu sa skladišnim uređajima osiguraćete tačnost proizvoda, uz pravilnu kontrolu svojstava kvaliteta, vodeći računa o redovnom zalihu.

Održavanje CRM toka rada, generisanje dokumentacije, vrši se automatski, uzimajući u obzir uspostavljanje planiranih aktivnosti, na primjer, inventar, backup, evidentiranje radnog vremena i obračuna plaća, generiranje i dostava dokumenata i izvještaja, priprema rasporeda rada, praćenje transakcija poravnanja.

Mogućnost daljinskog i mobilnog pristupa CRM sistemu se ostvaruje, uz podršku internet provajdera, bez povezivanja sa radnim mestom. Kontrolišite procese u proizvodnji, pratite aktivnosti podređenih i vodite analitičku evidenciju, zapravo, prilikom prijema video materijala sa sigurnosnih kamera.

Možete detaljnije pogledati razvoj instaliranjem besplatne demo verzije. Odlaskom na stranicu možete se samostalno upoznati s dodatnim funkcijama, troškovima, informacijama, modulima, a također možete poslati zahtjev našim stručnjacima.

Univerzalni razvoj USU-ovog CRM-a pomaže u obavljanju aktivnosti upravljanja, kontrole i analize, uz maksimalno minimiziranje radnog vremena, uz potpunu automatizaciju poslovnih procesa.

Automatizacija održavanja jedinstvene baze korisnika, sa punim računovodstvom i izvještajima o obavljenom poslu (usluge i robe).

Višekorisnički način rada, dizajniran za istovremeni pristup svim zaposlenima u odjelima i agencijama, s obzirom na dostavljanje lične prijave i lozinke.

Razdvajanje prava na korištenje dokumenata omogućava uspostavljanje zaštite i sigurnosti informacijskih podataka.

Cijena izrade je ugodno šokantna i neće vas ostaviti ravnodušnim.

Bez pretplate.

Javno, korisničko sučelje s osobnim izborom konfiguracijskih postavki.

Automatski sistem upravljanja odnosima sa ugovornim stranama, kroz jedinstvenu CRM bazu podataka.

Upotreba kontekstualnog pretraživača bit će povoljna ponuda za uštedu radnog vremena.

Automatizacija upravljanja dokumentima, uzimajući u obzir korištenje automatskog unosa i izvoza podataka iz različitih izvora.

Potražite potrebne informacije.

Dug vijek trajanja materijala i dokumentacije.

Preliminarno planiranje različitih zadataka, praćenje planiranih aktivnosti, uzimajući u obzir status i rokove.

Kontrola prodaje proizvoda.

Odvojene tablice proizvoda.

Inventar se pokreće automatski prilikom interakcije sa skladišnim uređajima.

Optimizacija opterećenja, uzimajući u obzir razgraničenje radnih funkcija i prava korištenja.

pojedinačni ili opšti SMS, MMS, elektronske poruke.

Upotreba različitih stranih jezika pri istovremenom radu sa kupcima ili dobavljačima.

Prihvatanje plaćanja u pogodnoj valuti, uz prisustvo konvertera.

Plaćanje se vrši gotovinskim i bezgotovinskim plaćanjem.

Daljinski pristup, sa mobilnom vezom, besplatno.

Daljinski upravljač, kada je integrisan sa video kamerama.

Probna verzija, dostupna za besplatnu upotrebu u privremenom režimu, da biste upoznali karakteristike i module.

Recenzije kupaca, cijene, možete pročitati na web stranici.

Također možete razviti module, časopise, uzorke dokumenata.

Upotreba raznih formata.

Cijene za troškove mogu varirati u smislu profitabilnosti.