Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM sistem odnosa sa klijentima

CRM sistem odnosa sa klijentima • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM sistem odnosa sa klijentima
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM sistem odnosa s klijentima Universal Accounting System je lijepo dizajniran elektronski alat. Uz njegovu pomoć, bilo koji uredski zadaci se lako rješavaju, ma koliko se operaterima činili teškim. Ovaj složeni softver ima tako napredne parametre performansi da je njegov rad efikasan čak i za personalne računare niskih performansi. Svaki kupac će moći da instalira i koristi ovaj proizvod jednostavno zato što ima sistemske zahteve. Štoviše, to ni na koji način nije utjecalo na performanse proizvoda. Lako obavlja sve zadatke koji mu se postavljaju. Ovaj CRM sistem za odnose sa klijentima pružiće odličnu uslugu kupcima koji su se prijavili, koji će biti zadovoljni, što znači da će reputacija kompanije biti dobra i ljudi će biti spremniji da kontaktiraju ovaj poslovni objekat.

Instalacija CRM kompleksa neće oduzeti mnogo vremena, a stručnjaci će pružiti punu podršku. Istovremeno će se moći računati na kurs visokog nivoa, ali u kratkom formatu. Zahvaljujući njegovom prisustvu, korisnici imaju brz početak rada sa ponudom. Naš CRM softver će raditi besprekorno u svim uslovima, čak i kada kompanija mora da obradi veliki broj zahteva kupaca. U isto vrijeme neće biti poteškoća i grešaka zbog činjenice da će umjetna inteligencija priskočiti u pomoć. Korišćenje CRM sistema je jednostavan i jasan proces, a kompanija će posvetiti dužnu pažnju odnosu sa klijentima. Nećete morati da trpite gubitke zbog činjenice da zaposleni loše obavljaju svoje poslove, jer će im softver pomoći, ali i kontrolisati ih. Kontrolne funkcije se ne tiču samo samih radnji, već i vremena koje su poduzeli. Ovo je vrlo korisno i praktično, jer vam omogućava da uštedite finansijska sredstva poslovanja.

Možete koristiti CRM sistem odnosa s klijentima čak i ako nemate značajnije znanje o računarskoj tehnologiji. Čak i neiskusni stručnjaci moći će ga brzo savladati jednostavno zato što proizvod ima jasno i jednostavno sučelje. Osim toga, iskačući savjeti pomoći će vam da se naviknete na ogroman broj opcija koje pružaju zaposlenici projekta USU. Ali ovo nije ograničeno na listu prednosti CRM sistema za odnose s klijentima. Dolazi u kompletu sa kratkim, ali informativnim kursom obuke. Osim toga, kada se pusti u rad, punu pomoć pruža kompanija za razvoj. Zaposlenici USU ne samo da će osigurati nesmetan proces instalacije, već će također pomoći u konfiguraciji algoritama. Ovo je veoma korisno za kupca jednostavno zato što ne mora ništa sam da radi bez pomoći programera. Stručnjaci iz Univerzalnog računovodstvenog sistema pružaju potpune savjete o instalaciji CRM programa za odnose s klijentima.

Brzi start garantuje brzo puštanje u rad elektronskog proizvoda. Zaposleni neće morati da trpe gubitke jer su loše obavili posao. Naprotiv, stručnjaci će biti visoko motivirani i moći će lako obavljati kancelarijske poslove bilo kojeg formata. Odnosi sa kupcima će biti dobri, što znači da će se instaliranje CRM sistema brzo isplatiti. Kompanija će doživjeti eksplozivan rast produktivnosti jer će svaki od stručnjaka moći efikasno obavljati svoje direktne radne uloge. Moći će se pratiti rad po fazama izvođenja i na taj način razumjeti šta dalje treba uraditi. Kupcima i odnosima s kupcima će se posvetiti odgovarajuća pažnja ako Univerzalni računovodstveni sistem za preduzeća dođe u igru. Ovaj elektronski proizvod omogućava automatizovano izračunavanje broja korisnika koji su se prijavili u odnosu na one koji su nešto kupili. Ovo je vrlo korisno i praktično jer vam omogućava da zapravo saznate trenutni omjer.

Kupci će dobiti dužnu pažnju i biće usluženi na najvišem nivou kvaliteta. Odnosi sa njima će se poboljšati, što znači da će objekat preduzetničke aktivnosti voditi tržište. Gotovo sve vrste programa Univerzalnog računovodstvenog sistema lako se prebacuju u CRM način rada. Zahvaljujući tome, moguća je interakcija s potrošačima na potpuno novom nivou kvalitete. Ovaj proizvod je superioran u odnosu na bilo koji alternativni CRM sistem, što ga čini najprofitabilnijom investicijom. Sveobuhvatni USU CRM sistem odnosa s klijentima je sposoban za obavljanje revizije skladišta. Ovo omogućava kompaniji da rasporedi zalihe po skladišnim područjima na najoptimalniji način. Predviđena je i efikasna modularna arhitektura. Zahvaljujući tome, svaki od računovodstvenih blokova se bavi skupom obaveza koje treba da ispuni.

Demo verzija CRM sistema za odnose s korisnicima može se preuzeti sa zvaničnog portala USU. Samo ovaj izvor ima siguran i funkcionalan link.

Tim USU uvijek detaljno provjerava linkove i neće ugroziti osobne računare jer ne sadrže trojance ili viruse.

Interakcija sa kupcima će se odvijati na odgovarajućem nivou kvaliteta, zahvaljujući čemu će kompanija moći značajno da poveća svoju reputaciju.

Kroz primenu CRM sistema za odnose, postaje moguće efikasno raditi sa timovima na desktopu. Možete ih grupirati na način koji vam najviše odgovara.

Visoke ergonomske parametre potrošači postižu prilikom interakcije sa ovim elektronskim alatom. Zahvaljujući tome, kompanija može prednjačiti sa velikom razlikom od svojih glavnih protivnika.

Savremeni adaptivni kompleks projekta USU omogućava rad s promjenom algoritama proračuna na osnovu kojih radi. To daje operativan manevar u aktivnostima koje obavlja kompanija i garantuje liderske pozicije.

Savremeni USU-ov CRM sistem za odnose sa klijentima je sposoban da prikaže informacije na ekranu u višeslojnom formatu. Zahvaljujući tome, postoji velika šansa za uštedu finansijskih rezervi, tako da ih ne morate preusmjeravati na kupovinu najnovijih monitora.

Stjecatelj će također moći uštedjeti na sistemskim jedinicama, iako to nije neophodno jer CRM sistem za odnose s klijentima može dobro raditi i na vrhunskim sistemskim jedinicama i na veoma zastarjelim računarima.

Niski sistemski zahtjevi su jedna od naših karakteristika, zahvaljujući kojoj se softver može koristiti u gotovo svakom okruženju. Moderan i kvalitetan CRM sistem za odnose s kupcima iz USU može se koristiti u svim uvjetima, a njegov rad jamči dostupnost visokokvalitetnog alata koji se nosi sa zadacima mnogo bolje od osobe.

Formiranje projektnog zadatka od strane kupca će biti moguće ako je potrebno obraditi elektronski proizvod.

Moguće je izraditi individualni projektni zadatak za unošenje promjena u odnos CRM sistema sa svakim od kupaca tako da bude u potpunosti prilagođen individualnim potrebama kupca.

Ispravan unos informacija bit će ključ uspjeha poduzeća, jer sam sistem ne dopušta greške, a greške mogu nastati samo neuspjehom operatera, a ljudski faktor je značajno ograničen u svom utjecaju na kancelarijske procese.