Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM baza podataka

CRM baza podataka • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM baza podataka
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM baza podataka je neophodan alat koji sadrži potpune kontakt informacije ugovornih strana i dodatne informacije o poslovima, isporukama, transakcijama poravnanja i druge podatke koji se mogu koristiti za kompletnu pretragu, uz minimalno utrošeno vrijeme. Kupci, kupci, izvođači, gosti su parnjaci i osnova svakog poslovanja koji pruža usluge ili robu. Zato je važno voditi evidenciju o ovim ljudima, analizirati statističke pokazatelje, kontrolisati kvalitet i tačnost rada sa njima, garantovati produktivne aktivnosti i razvoj partnerskih odnosa, uz povećanje profita. Za automatizaciju održavanja CRM baze podataka i kontrolu automatskog unosa, registracije korisnika, potrebno je implementirati automatizirani program koji može analizirati i pravovremeno poduzeti radnje za privlačenje novih kupaca i zadržavanje redovnih korisnika. Na osnovu podataka iz baze podataka kompletiraju se dokumenti i izvještaji koji ih prate, brzo i automatski unoseći sve informacije, preuzimajući odgovornost za tačnost i kvalitet obavljenog posla. Kada radite sa CRM bazom podataka, dovoljno je navesti naziv druge ugovorne strane ili naziv kompanije, kontakt brojeve, primljene informacije, istoriju odnosa, isporuku robe itd. Automatsko generiranje dokumentacije moguće je u transakcijama sa drugim ugovornim stranama, generisanjem tačnog paketa dokumenata, blagovremeno, bez kašnjenja i grešaka.

Upravljanjem automatizovanim programom, održavanjem CRM baze podataka, moguće je održavati planer planiranih događaja, naznačavajući planirane operacije, rokove, podatke o klijentima u vezi sa događajem i druge nijanse o sastancima, pozivima, slanju poruka, slanju e-pošte. , generisanje dokumentacije i drugi poslovi. Moguće je brzo konfigurisati izvršavanje određenih zadataka, uz podjelu radnih obaveza.

Multifunkcionalni sistem koji omogućava automatske kalkulacije, izdavanje faktura i kontrolu transakcija poravnanja, praćenje statusa isporuka i plaćanja u bilo kojoj valuti, uz prethodni dogovor sa drugim ugovornim stranama. Jedinstvena višekorisnička baza podataka omogućava istovremenu prijavu svih zaposlenih u kompaniji koristeći ličnu prijavu i lozinku sa delegiranim pravima korištenja prilikom prijave. Rukovodilac može da kontroliše sve proizvodne procese, prati radni status svakog podređenog, analizira akcione planove za izvršene zadatke, vodi evidenciju radnog vremena i platnog spiska za sve, uzimajući u obzir prekovremeni rad, invaliditet i druge aspekte radne aktivnosti. Postoji upravljačko računovodstvo i kontrola putem daljinskog pristupa sa mobilnih uređaja integrisanih u lokalne mreže i internet provajdera.

Posjetivši našu web stranicu, možete se informirati o gotovim ponudama i dodatnim resursima, na primjer, individualno oblikovanim modulima i dizajnu, kao i preuzeti CRM sistem u probnoj verziji, potpuno besplatno. Za više detalja kontaktirajte naše stručnjake.

Automatizovana baza, dizajnirana za automatizaciju proizvodnih operacija, raznih aktivnosti i smanjenje resursa, za ostvarivanje povećanja produktivnosti organizacije i povećanje prodajnog ranga i statusa kompanije.

Višekorisnička baza podataka pruža opšti pristup jedinstvenoj informacijskoj bazi za sve stručnjake, kooperativne odjele i ogranke u jednom sistemu, omogućavajući brz unos, prijem i razmjenu materijala.

Svi zaposleni, istovremeno sa ličnim korištenjem, pravima za prijavu i lozinku, mogu se prijaviti u jedinstvenu bazu podataka.

Opšti časopisi sa informativnim podacima doprinose proizvodnji informacija o ugovornim stranama, robi, kompanijama, cenama i obračunu traženih transakcija.

Korisnicima je predstavljen niz svjetskih jezika, koji se mogu koristiti na nekoliko istovremeno.

CRM baza može samostalno čitati prava korisnika za rad sa dokumentima, odobravanje pristupa ili blokiranje ulaska.

Automatizacija unosa podataka omogućava vam da brzo koristite informacijske podatke prenosom ili unosom iz različitih izvora.

Jedan sistem sa zajedničkom bazom podataka može koristiti i Word i Excel formate.

Kontrola baze CRM-a, na aktivnostima podređenih, doprinosi obračunu stvarnih očitavanja odrađenih sati, osiguravajući rad.

Planiranje događaja, u zasebnom dnevniku, omogućava vam da ne zaboravite na raspored i izvođače, isporuke, sastanke i transakcije poravnanja.

Tok posla će biti vrhunski.

Backup, doprinosi automatskoj uštedi materijala dugi niz godina, ostajući nepromijenjeni.

Radom sa CRM bazom podataka moguće je koristiti uređaje visoke tehnologije.

Daljinski pristup vam omogućava pristup bazi podataka iz bilo kojeg kuta svijeta.

Mobilni uređaji pružaju mogućnost daljinskog upravljanja potrebnim alatima.

Razdvajanje korisničkih prava doprinosi tačnosti i kvalitetu upravljanja dokumentima.

Na zahtjev korisnika, postavke se mogu mijenjati, dopunjavati posebno dizajniranim modulima.

Zbog integracije korisnika u lokalnu mrežu, povećavaju se i komunikativni odnosi sa korisnicima.

Potpuna menadžerska računovodstvena i upravljačka kontrola nad svim tehničkim operacijama i specijalistima općenito.

Obračun radnih sati, obračunat automatski, po fiksnoj stopi.

Možete kontrolisati finansijske transakcije, nadopunjavanje i dugovanja klijenata u zasebnim izvještajima.

Predviđena je upotreba modela i uzoraka.

Aplikacija za interakciju sa PBX telefonijom.

Sistem automatski čita lična prava i može blokirati sistem.

Moguće je koristiti bazu na daljinu integracijom sa Internet mrežama.

Moguća je kupovina dodatnih modula u dogovoru sa našim stručnjacima, koji će procijeniti situaciju i analizirati je i savjetovati vam pomoći.

Kupite demo verziju, po mogućnosti u besplatnom načinu rada.

Osnovne revizije možete pronaći na našoj web stranici.