Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM trošak

CRM trošak • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM trošak
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Cijena CRM-a ne bi trebala biti previsoka. Uostalom, profitabilnost kompanije će se smanjiti ako ima previsoke troškove. Najidealniji isplativi proizvodi su u kompaniji Univerzalni računovodstveni sistem. Ova organizacija, koja svima obezbjeđuje visokokvalitetnu elektroniku, stoga povoljno sarađuje sa ovim timom programera. Sve vrste softvera imaju mogućnost obavljanja više zadataka za rješavanje bilo koje poslovne operacije. Kontrola slobodnih prostorija će se također aktivirati ako prihvatite odgovarajuću potrebu. Modularna arhitektura programa je njegova karakteristika, osim toga, cijena će ugodno iznenaditi svakog potrošača, a sadržaj u smislu funkcionalnosti je zaista rekordan. CRM kompleks pruža efikasnu interakciju sa ciljnom publikom, zahvaljujući kojoj se možete nositi sa zadacima bilo koje složenosti, trošeći minimalnu količinu novca.

Ako ste zainteresirani za cijenu CRM proizvoda, ove informacije možete dobiti direktno od stručnjaka USU. Zaposleni u ovom timu efikasno rade na tržištu, pružajući visokokvalitetna IT rješenja klijentima koji su se prijavili. CRM kompleks je opremljen besplatnom tehničkom pomoći kao bonus za kupca. Vrlo je zgodno, što znači da nema potrebe za trošenjem dodatnih finansijskih sredstava. U cijenu su već uključene sve operacije potrebne za puštanje u rad elektroničkog proizvoda. Kontrola besplatnih instalacija omogućit će ne samo optimalnu raspodjelu opterećenja na njih. Predviđena je i mogućnost stavljanja raspoloživih zaliha u skladišta. Iako ove kancelarijske operacije nisu uključene u oblast odgovornosti CRM kompleksa, Univerzalni računovodstveni sistem stvara zaista sveobuhvatan proizvod. Osim toga, njegova cijena je zaista prihvatljiva i uopće nije visoka u odnosu na analogne.

Za smanjenje troškova CRM kompleksa korištene su vrhunske tehnologije, univerzalne platforme i dugogodišnji rad, što nam je omogućilo da steknemo značajno iskustvo u implementaciji ovih uredskih operacija. Besplatna probna verzija je također dostupna potrošaču kako bi mogao ocijeniti CRM proizvod i prije nego što plati punu cijenu. Besplatna probna verzija zajedno sa istom besplatnom prezentacijom omogućava vam da u potpunosti procijenite funkcionalnost kompleksa. Demokratski pristup Univerzalnog računovodstvenog sistema je njegova razlika, zahvaljujući kojoj korisnici cijene ovu uslugu. Zgodno sučelje CRM kompleksa je njegova sastavna karakteristika, koja vam omogućava da brzo implementirate proces razvoja. Štoviše, to ni na koji način nije utjecalo na cijenu, budući da se softver distribuira uz prihvatljivu naknadu, a korisnik proizvod nabavlja uz jednokratnu uplatu.

Cijena uključuje sve potrebne troškove, što znači da nećete morati dodatno plaćati ili prenositi sredstva poput pretplate da biste koristili ovaj računovodstveni sistem. Kompanija je potpuno napustila mjesečne infuzije za kupce. Naravno, cijena CRM proizvoda nije uključivala mnogo, tako da je i dalje bio dostupan širokom spektru poduzetničkih ciljnih grupa. Međutim, usluga uključuje besplatnu tehničku pomoć, koja se pruža u iznosu od 2 sata. Licencirano izdanje CRM proizvoda biće instalirano na personalnom računaru, a stručnjaci će dobiti i kratak kurs obuke i pomoć u konfigurisanju potrebnih postavki. Ovo je veoma zgodno, jer omogućava kompaniji da počne sa radom skoro odmah nakon plaćanja troškova u korist budžeta kompanije.

Ako je jedan od potrošača zainteresiran za cijenu CRM proizvoda, tada u regionalnoj kancelariji univerzalnog referentnog sistema možete dobiti sve odgovore na vaša pitanja. Cijena se može razlikovati ovisno o regiji, državi i gradu. Cijeli tim Univerzalnog računovodstvenog sistema konstantno prati tržište i utvrđuje stvarnu kupovnu moć potencijalnih kupaca. Zbog toga cijena može varirati, a svoje konačne pokazatelje vrijedi razjasniti sa stručnjacima koji su odgovorni za ovo pitanje. Kompleks će postati zaista visokokvalitetan i nezamjenjiv elektronski alat za kompaniju kupca, s kojim će se obavljati svaki pravi kancelarijski posao. Takođe, ne morate da platite mnogo novca za kupovinu proizvoda. Prilično je jeftin, pogotovo ako se uzme u obzir zaista kvalitetan i dobro osmišljen funkcionalni sadržaj, kao i dodatne opcije koje se pružaju kao poklon.