Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM klijentska kartica

CRM klijentska kartica • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM klijentska kartica
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje

Besplatno preuzimanje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Customer Card CRM, kreiran od strane stručnjaka Universal Accounting System, je sistem visoke klase koji lako može da se nosi sa bilo kojim kancelarijskim poslom. Format zadataka nije bitan, najvažnije je da ih elektronika izvršava automatski. Ovo će omogućiti operateru da definira algoritam na osnovu kojeg će umjetna inteligencija raditi. Naš CRM savršeno upravlja proizvodnim operacijama bilo koje složenosti i izvodi ih besprijekorno. Bit će moguće izvršiti mnoge radnje u paralelnom načinu, koristeći odgovarajuću funkcionalnost. Savršeno je optimiziran i sticaocu daje svaku šansu za pouzdanu pobjedu u konkurentskom sukobu. Možete koristiti CRM karticu ako preuzmete softver sa USU. Savršeno je optimiziran i omogućava radnicima da brzo obavljaju poslove koji su im dodijeljeni.

Korisnička kartica Univerzalnog računovodstvenog sistema CRM je vrlo jednostavna za preuzimanje u obliku demo izdanja. Pruža se potpuno besplatno, za što je dovoljno otići na službeni portal odgovarajuće institucije. Postoji i dodatna opcija za preuzimanje prezentacije. U sklopu prezentacije predstavljeni su svi relevantni podaci o tome šta je ovaj elektronski proizvod. Kupac će biti zadovoljan ako kompanija koristi CRM karticu u interakciji s njim. Univerzalni računovodstveni sistem je posebno optimizirao ovu aplikaciju za jednostavnu upotrebu. Rad proizvoda neće stvarati poteškoće za osoblje, tako da su radnici zadovoljni. Samim tim će se povećati i njihova motivacija, a samim tim i ukupna radna efikasnost zaposlenih.

Klijent se neće morati obraćati za pomoć trećim organizacijama, a CRM kartica će vam omogućiti da ispravno ispunite sve obaveze koje kompanija preuzima. Biće i mogućnost kreiranja šablona za interakciju sa ciljnom publikom. To mogu biti cjenovnici, kao i primjeri dokumentacije koja se može koristiti za ubrzanje procesa. Univerzalni računovodstveni sistem CRM korisnička kartica omogućava efikasno upravljanje izveštavanjem. Na osnovu ovih informacija uvijek će biti moguće donijeti ispravnu upravljačku odluku. Rad sa agencijama moguć je i za kompaniju koja upravlja CRM karticom klijenta. Za razvoj ovog kompleksa zaposlenici Univerzalnog računovodstvenog sistema primijenili su napredna dostignuća u oblasti IT-a. Naravno, jedna softverska platforma čini zajedničku softversku okosnicu i to značajno smanjuje troškove.

Demo verzija korisničke kartice Univerzalnog računovodstvenog sistema CRM može se preuzeti samo sa odgovarajućeg web portala. Bilo koji drugi izvori informacija su neprihvatljivi, jer mogu izazvati veoma ozbiljnu štetu na personalnim računarima neopreznog kupca. Rad sa izvještajima o djelotvornosti marketinških aktivnosti također je jedna od opcija koju nude zaposlenici USU. Za CRM korisničku karticu obezbeđena je odlična tražilica, tako da možete brzo pronaći potreban blok informacija. Proces lokalizacije neće uzrokovati poteškoće zbog prisutnosti filtera. Preciznost upita za pretraživanje pomoći će da se brzo nosite sa zadatkom. Dokumentacija se može automatski popuniti uključujući i odgovarajući način rada. Kao deo Univerzalnog računovodstvenog sistema CRM, obezbeđen je radi pogodnosti operatera. Softver također može prepoznati različite formate uredskih aplikacija što je vrlo zgodno jer postoji odlična šansa za interakciju s datotekama Microsoft Office Word i Microsoft Office Excel.

Uvoz podataka u bazu podataka CRM kartica USU olakšava ispunjavanje preuzetih obaveza kompanije. Biće moguće sačuvati informacije i koristiti ih u budućnosti, što će se veoma dobro odraziti na aktivnosti kompanije. Naravno, ušteda finansijskih i radnih resursa će takođe pozitivno uticati na uspeh kompanije u celini. Moderna CRM korisnička kartica iz Universal Accounting System lako se pokreće pomoću prečice koja se nalazi na radnoj površini. Ulazak na lični račun zaposlenog biće zaštićen od hakovanja i prodora neovlašćenih osoba. Zahvaljujući tome, kompanija će moći postići impresivne rezultate. Jezički paket također obezbjeđuju zaposleni u USU radi pogodnosti operatera. CRM korisnička kartica pomoći će da se ujedine sve strukturne podjele poslovnog objekta, za koje možete koristiti pravu mrežnu ili internetsku vezu.

U okviru CRM kartice klijenta, obezbeđena je efikasna radna kopija podataka na udaljeni medij.

Rezervna kopija će kompaniji koja preuzima veliku šansu da brzo obavi sve relevantne poslovne transakcije.

Uporedite radnu efikasnost tima i izvucite zaključak o tome koliko efikasno obavlja svoje radne funkcije. Dostavljene informacije se mogu proučavati i softver će samostalno prikupljati statističke podatke.

Ispravno održavanje početnih podataka u CRM bazi podataka kartice kupca garantira pravilno funkcioniranje proizvoda.

Možete kupiti gotove proizvode iz Univerzalnog računovodstvenog sistema ili naručiti izradu vlastitog kompleksa.

Razmatra se i mogućnost dodavanja novih funkcija postojećem programu. CRM kartica nije izuzetak, koja se može obraditi i po pojedinačnoj narudžbi.

Za izmjenu softvera, kontaktirajte odjel za tehničku pomoć Univerzalnog računovodstvenog sistema. Stručnjaci relevantnih strukturnih jedinica procjenjuju zadaće i pomažu u njihovom formiranju. Uz to, bit će potrebna i predujam, a odatle će zaposlenici USU-a početi dodavati nove opcije ili kreirati novi proizvod.

Moderna Univerzalni računovodstveni sistem CRM korisnička kartica dolazi sa modulom revizije skladišta.

Modularna arhitektura proizvoda govori sama za sebe i predstavlja neospornu prednost softvera.

Sve komande menija ovog proizvoda su zaposleni u našoj kompaniji grupisali po vrstama za još veće ergonomske parametre.

Interakcija sa interfejsom neće predstavljati poteškoće za stručnjake, što znači da će moći da savladaju CRM karticu klijenta u rekordnom roku.

Analiza kompletnosti akcija jedna je od najvažnijih kancelarijskih operacija, koja vam omogućava da zaista procijenite efikasnost rada svakog od zaposlenika nečijeg tima.

Program je mnogo bolji nego što će menadžeri uživo komunicirati sa korisničkim karticama u CRM modu.

Prikazivanje informativnih materijala na više spratova na ekranu će takođe biti moguće ako u igru uđe CRM kartica korisnika.

Biće laka interakcija sa potrošačima koji su se prijavili, što znači da će kompanija moći da se učvrsti u glavnim nišama i da ih čvrsto drži, povećavajući tako svoje šanse za pobedu u konkurentskoj konfrontaciji. CRM aplikacija za korisničku karticu ima napredne parametre i visoke performanse.

Malo je vjerovatno da ćete naći bolji analog. Osim toga, omjer kvaliteta i funkcionalnog sadržaja govori u prilog CRM-u za korisničku karticu projekta USU.

Za izradu softvera koristili smo najkvalitetnije tehnologije i svo iskustvo stečeno tokom višegodišnjeg uspješnog rada.