Računovodstvo u transportnoj kompaniji
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo u transportnoj kompaniji

Računovodstvo u transportnoj kompaniji • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstvo u brodarskoj kompaniji oduvijek je zahtijevalo izuzetan pristup i, prije pojave moćnog softvera, bilo je vrlo teško ručno kontrolisati sve aspekte. Danas mnoge transportne kompanije postupno napuštaju zastarjele računovodstvene metode, odlučujući se za logističke programe koji su sada dostupni gotovo svakom vlasniku poduzeća. Naš softver Univerzalni računovodstveni sistem za transportne kompanije omogućava vam da sveobuhvatno automatizujete posao, pokrijete sve aspekte poslovanja i svedete rutinski posao na minimum.

Sistem obračuna isporuke prevoznika predstavljen na ovoj stranici je poboljšana verzija jednostavnijeg logističkog programa. Postoje mnoge razlike između ove dvije verzije, a najznačajnija razlika između računovodstvenih programa je u prozoru planiranja proizvodnje za prijevoz kompanije. Ovaj prozor se pojavljuje na radnoj površini odmah nakon prijavljivanja u sistem i, zahvaljujući svojoj jasnoći, omogućava vam da brzo procijenite trenutnu situaciju i pronađete potrebne podatke za rad. Ovdje možete dobiti informacije o planiranom prijevozu, popravcima, datumima polaska i dolaska i još mnogo toga.

Prije početka rada na računovodstvu troškova kod prijevoznika potrebno je popuniti bazu početnim podacima. Za to se koriste referentne knjige - ovdje možete unijeti finansijske informacije, podatke o odjelima, također je dostupno podešavanje poslovnih procesa organizacije. Sistem obračuna troškova u transportnoj kompaniji će eliminisati potrebu za korišćenjem papirnih memoranduma - koordinacija raznih kupovina i drugih radnji biće dostupna u nekoliko klikova. Također možete podesiti iskačuća obavještenja da određeni dokument treba potpisati - to štedi dragocjeno vrijeme i čini rad efikasnijim i lakšim.

Primjena transportne kompanije USU atraktivna je zbog automatizacije procesa kao što su formiranje dokumentacije, proračun leta, praćenje rute. U procesu razvoja uzete su u obzir sve karakteristike računovodstva na nosaču. Nadalje, sistem je dovoljno fleksibilan da se može mijenjati za specifične poslovne procese vaše kompanije. Organiziranje računovodstva kod prijevoznika korištenjem našeg softvera neće vas koštati mnogo truda i resursa, jer mi u potpunosti podržavamo proces implementacije.

Program za upravljanje transportnom kompanijom USU ima jednostavan i prijatan interfejs, sa njim je zadovoljstvo raditi.

U sistemu možete izvršiti plaćanje u bilo kojoj valuti, kao i podesiti različite načine plaćanja.

Vođenje evidencije u transportnoj kompaniji koja koristi USS nije težak zadatak, međutim, za svakog od zaposlenih neophodna je preliminarna obuka.

Svaki od zaposlenih dobija individualnu prijavu zaštićenu lozinkom. Korisnički nalog će biti konfigurisan u skladu sa njihovim odgovornostima i ovlašćenjima.

Sistem obračuna osnovnih sredstava u transportnom preduzeću omogućava slanje SMS-a, e-maila, Vibera, dostupno je i automatsko glasovno biranje.

U USU je vrlo zgodno pratiti vozni park, kupce, dobavljače, zaposlene.

Program za održavanje baze kupaca transportne kompanije podržava kontekstualni sistem pretraživanja, kao i inteligentno filtriranje po različitim parametrima.

U USU, rad sa skladištem je dostupan za praćenje zamjenskih dijelova koji će biti potrebni tokom procesa popravke.

Zaposleni u oblasti transporta mogu popuniti program informacijama o svim transportima, odrediti prikolice, tegljače, pa čak i navesti tehničke podatke (vlasnik, nosivost, marka, broj i još mnogo toga).

Možete priložiti nekoliko dokumenata svakoj jedinici u računovodstvenom programu transportne kompanije - tako da ih ne morate svaki put ručno tražiti. Na isti način možete priložiti dokumente vozača u posebnu karticu. Pogodan je ne samo zbog jednostavnosti pristupa, već i zbog mogućnosti kontrole datuma isteka dokumenata.

Uz pomoć sistema obračuna isporuke USU transportnih kompanija možete planirati održavanje vozila. Period održavanja vozila će biti naznačen u prozoru za planiranje proizvodnje.

Postoji mnogo izvještaja dostupnih u računovodstvenom softveru USU koji će biti korisni i menadžmentu i zaposlenima.

Zaposlenicima kompanije biće zgodno da prate planirane akcije i organizuju svoj rad zahvaljujući izveštaju o planu rada.

Odjel za logistiku će moći formulirati zahtjeve za transport, planirati rute i izračunati troškove uzimajući u obzir nekoliko faktora. Računovodstveni sistem transportne kompanije automatski će izračunati troškove parkinga, goriva, dnevnica i još mnogo toga.

Koordinatori će moći registrirati ažurirane informacije za svako vozilo.

U prozoru za planiranje možete vidjeti rutu kojom svaki automobil ide, gdje se trenutno nalazi. Dostupne su i informacije kao što su ukupna kilometraža, dnevna kilometraža, benchmarking kilometraže, ukupna zaustavljanja i tako dalje.

Po povratu se može izvršiti ponovni obračun troškova.

Više informacija o računovodstvenom programu USU operatera možete dobiti ako nas kontaktirate. Besplatna demo verzija je također dostupna na našoj web stranici koju možete preuzeti odmah.