Program za transportne usluge
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za transportne usluge

Program za transportne usluge • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Produktivnost prevoznika se ocenjuje kvalitetom i efikasnošću pružanja logističkih usluga. Važno je brzo i precizno obraditi primljenu narudžbu za transport robe, planirati najrazumniju rutu, izraditi prateću dokumentaciju, organizovati kontrolu nad izvršenjem usluge i analizirati kvalitet aktivnosti u diviziji. Da bi se ugovor zaključen sa kupcem ispunio u roku i sa traženim kvalitetom, razvoj mora imati tehnički ispravna vozna sredstva. Održavanje transporta u dobrom radnom stanju moguće je samo stvaranjem dobro osmišljenog sistema za održavanje i popravke. Da bi se ovaj problem rešio na standardizovan način, potrebno je angažovati značajan broj zaposlenih koji mogu da kreiraju jedinstven sistem kontrole. Ali vrijedi uzeti u obzir činjenicu da takvim ponašanjem nije isključena mogućnost greške. Loše razrađen raspored, izgubljeni trenuci vezani za održavanje vozila, nedostatak rezervnih dijelova u skladištu negativno će utjecati na obavljanje direktnih zadataka - transport robe. U rješavanju ovog teškog zadatka pomoći će program transportnih usluga, koji će u elektronskom obliku moći regulirati svaki element koji zahtijeva strogu kontrolu.

Univerzalni računovodstveni sistem je posebno kreiran program koji vodi računa o svim glavnim poslovima organizacije tehničkog rada pregleda i popravke svih jedinica voznog parka kompanije. Aplikacija USU kreira skup alata za obračun servisnih procedura u bilo kojoj kompaniji u kojoj se koriste vozila. Pored organizovanja pravovremene inspekcije, softver sveobuhvatno upravlja svim procesima snabdevanja kompanija specijalizovanih za logistiku, ekspresne kurirske isporuke, internet prodavnice sa ličnim voznim parkom. Finansijska komponenta računovodstva održavanja automobila također je u nadležnosti USU programa, koji pomaže u planiranju troškova nabavke rezervnih dijelova i maziva za određeni period. Zahvaljujući ovoj prognozi, održavanje na strani troškova će biti jednostavnije i otkriće dodatne funkcije za smanjenje troškova.

U programu za obavljanje transportnih usluga formiraju se dokumenti za popravke, tehničke procedure za održavanje vozila, zamjenu akumulatora i guma. Ako se tehnička aktivnost odvija u odjelu za popravke, program automatski otpisuje rezervne dijelove iz skladišnih zaliha, u slučaju primanja usluga održavanja od servisa trećih strana, generira se dokument koji ukazuje na konkretne radnje i njihove troškove. U slučaju učešća vozača u popravci, USU aplikacija ovo vrijeme bilježi na satnici. Dakle, softverska konfiguracija može organizovati kompletan kompleks za uslugu prevoza voznog parka kompanije, automatski kreirati dokumentaciju za nabavku dodatnog materijala, rezervnih delova, goriva, podešavati vremenske procedure remonta i isticati ove vozne jedinice koje su u toku. zakazani pregled u rasporedu rada. i mnogo više.

Softverska platforma ima mogućnost izvođenja analiza i pripreme upravljačkih izvještaja na osnovu grafičkih podataka, koji će, zauzvrat, pomoći u definiranju razvojnih puteva ili prilagođavanju postojeće strategije, rješavanju problema i tekućih zadataka transportne kompanije. Implementacija plana proizvodnje vrši se stalnim praćenjem izvršenja, koje obezbjeđuje USU. Praćenje se može odvijati lokalno i daljinski putem internet konekcije, što će se pokazati kao korisna opcija za zaposlenike koji su često primorani putovati na službena ili poslovna putovanja. Pored praćenja implementacije planova, program upravljanja transportom vodi računa o svakom toku posla kojim se treba upravljati. Zbog ovakvih radnji elektronskog sistema, rizik od netočnosti ili grešaka je značajno smanjen, a brzina izvođenja bilo kakvih radnji će se značajno povećati.

USU program ima nekoliko dodatnih opcija koje će vam pomoći da regulišete svaku fazu nosioca, povećavajući produktivnost, radni kapacitet i efikasnost od implementacije ovih procesa. Upravljanje dokumentima u elektronskom formatu uključuje automatsko popunjavanje obrazaca za popravke, otpremnice, fakture itd. To će olakšati rutinske poslove koji su nekada oduzimali mnogo vremena zaposlenima, ali će sada moći da obavljaju značajnije poslove, što će uticati na njihovu efikasnost. Odabir programa transportnih usluga bit će korak ka razvoju i povećanju konkurentnosti, što će stvoriti još više uslova za proširenje obima djelatnosti.

Transportna i logistička preduzeća, kako bi unapredili svoje poslovanje, mogu da počnu da primenjuju računovodstvo u organizaciji transporta putem automatizovanog računarskog programa.

Računovodstvo kod prevoznika prikuplja ažurne informacije o ostacima goriva i maziva, rezervnim delovima za transport i drugim važnim tačkama.

Obračun transportnih dokumenata putem aplikacije za upravljanje transportnom kompanijom obavlja se za nekoliko sekundi, smanjujući vrijeme zaposlenih na jednostavne dnevne zadatke.

Računovodstvo vozila i vozača generiše ličnu kartu za vozača ili bilo kog drugog zaposlenog, sa mogućnošću prilaganja dokumenata, fotografija za praktičnost računovodstva i kadrovske službe.

Program prevoznika vrši formiranje transportnih zahteva, planira rute i takođe izračunava troškove, uzimajući u obzir nekoliko faktora.

Program transportnih dokumenata generiše vodiče i drugu dokumentaciju neophodnu za rad kompanije.

Program transportne kompanije, zajedno sa procesima vezanim za transport robe i kalkulaciju ruta, organizuje visokokvalitetno skladišno knjigovodstvo koristeći modernu skladišnu opremu.

Program prijevoznika uzima u obzir važne pokazatelje kao što su: troškovi parkiranja, indikatori goriva i drugi.

Računovodstvo operatera povećava produktivnost osoblja omogućavajući vam da identifikujete najproduktivnije osoblje i stimulišete te zaposlene.

Automatizacija transportnog preduzeća nije samo alat za vođenje registracije vozila i vozača, već i brojni izvještaji korisni za administraciju i zaposlenike kompanije.

Program Univerzalni računovodstveni sistem podržava regulaciju održavanja vozila, upravljanje otpremom i utovarom robe, analizu generisanih ruta.

Implementacija softvera se odvija na daljinu, a odnosi se i na obuku korisnika.

Svakom zaposleniku koji će obavljati poslove u postavljanju softvera dodjeljuje se korisničko ime i lozinka za pristup nalogu.

Sistem kreira referentnu bazu podataka za vozni park kompanije u kojoj se navode tehnički podaci, vrijeme pregleda i popravke, rok važenja dokumentacije (vozačka dozvola, osiguranje, ljekarska uvjerenja i sl.).

Program djeluje u obračunu goriva i maziva u tovarnim listovima, na osnovu standarda koje je usvojila organizacija i konfigurisanih u bazi podataka.

Aplikacija prati ugradnju i promjenu guma, automatski fiksirajući kilometražu i obrazac kilometraže za svaku instaliranu gumu.

Na osnovu primljenih podataka o kilometraži, generiše se izveštaj koji pomaže da se istrošene gume zamene na vreme.

Vrši planiranje tehničkog servisa vozila, praćenje izvođenja radova na popravci kako u procesima koji se odvijaju na teritoriji kompanije, tako i u korišćenju usluga treće strane.

Softver bilježi troškove rezervnih dijelova, alata, goriva i maziva.

Informacije pohranjene u bazi podataka se sigurnosno kopiraju i arhiviraju, što osigurava sigurnost podataka u slučaju problema sa računarom.

Vođenje evidencije o troškovima goriva osigurava pravovremeno kreiranje zahtjeva za nabavku dodatnog materijala.

Program kreira prognoze i planove popravke i održavanja vozila, te promptno prikazuje obavještenja o potrebi sljedećeg pregleda ili zamjene istrošenog dijela.

Softverska platforma se može izraditi po narudžbi, uz uvođenje dodatnih opcija ili izradu individualnog projekta.

Prezentacija će vas upoznati sa još dužom listom pogodnosti od gore opisane.

Funkcija podsjetnika zavoljela je mnoge kupce, jer su zahvaljujući njoj svi tekući zadaci počeli da se izvršavaju na vrijeme.

Program izračunava efikasnost i performanse svakog vozila.

Video pregled i probna verzija USU sistema pomoći će vam da odredite potrebnu listu funkcija, koje će biti neophodne za određenu kompaniju!