Program računovodstva za transportna preduzeća
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program računovodstva za transportna preduzeća

Program računovodstva za transportna preduzeća • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni programi za transportna preduzeća - različite konfiguracije softvera Univerzalnog računovodstvenog sistema, dizajniranog posebno za transportna preduzeća za automatizaciju njihovog računovodstva u celini ili pojedinačnih vrsta računovodstva, u zavisnosti od njihovih potreba. Računovodstveni program za transportnu kompaniju je automatizovani informacioni sistem za organizovanje i održavanje različitih vrsta internih aktivnosti, uključujući praćenje i upravljanje ne samo podacima, već i osobljem, vozilima, kupcima, dobavljačima i zalihama.

Carrier računovodstveni softver je instaliran na računaru bez ikakvih zahteva, jedini uslov za instalaciju je Windows operativni sistem, sama instalacija se vrši daljinski - putem internet konekcije i preko programera. Da bi prevoznici mogli da primaju informacije o računovodstvu u trenutnom vremenskom režimu, računovodstveni programi prevoznika USU predviđaju učešće svih servisa dostupnih kod prevoznika kako bi se na pravi način i efikasno prikazala suština procesa rada, njihovo stvarno stanje. .

Da, nemaju svi zaposleni u transportnoj kompaniji potrebne kompjuterske veštine, posebno predstavnici strukovnih zanimanja - vozači, serviseri, tehničari, ali to nije važno za računovodstveni program transportnog preduzeća, jer ono ima takav jednostavan i lak za navigaciju sučelje koje čak i neiskusni korisnici savladaju brzo i lako, što je, inače, razlika između računovodstvenih programa USU-a i alternativnih razvoja. Uključivanje vozača i servisera, tehničara i koordinatora u korisničke aktivnosti omogućava brzo ažuriranje programskih informacija, budući da su one direktno vezane za učešće transporta u transportu i njegovu popravku, a transport je osnova produktivne delatnosti transportnog preduzeća, dakle, informacije o njegovom stanju i radu koje on obavlja odražavaju sadržaj procesa rada.

Računovodstveni program operatera predviđa razdvajanje korisničkih prava kako bi se očuvala povjerljivost službenih informacija - mnogi ljudi imaju pristup njima, stoga, dodjeljivanje login i sigurnosne lozinke svakom korisniku povećava stepen njegove zaštite, ograničavajući pristup punu količinu i pružanje samo informacija koje su zaposleniku potrebne za obavljanje zadataka. Treba napomenuti da u računovodstvenom programu prevoznika postoji planer zadataka koji počinje svoje izvršavanje prema radnom vremenu koje odredi prevoznik, a jedan od zadataka je i redovna rezervna kopija informacija servisa, što garantuje njegovu sigurnost.

Računovodstveni program USU ima još jednu bitnu razliku od ostalih prijedloga - radi se o analizi svih vrsta operativnih aktivnosti i formiranju analitičkih i statističkih izvještaja, iz čijih podataka je moguće napraviti pravu sliku aktivnosti i pronaći mnogo toga. zanimljivih stvari - na primjer, koji faktori pozitivno i/ili negativno utiču na formiranje profita, koji od kupaca je najprofitabilniji za proizvođača automobila, koje rute su najpopularnije, koje će biti najprofitabilnije, koji prevozi obavljaju najviše letova i koji je najekonomičniji, ko je od osoblja najefikasniji, koje stavke troškova se mogu smatrati nerazumnim. Ovo je vrlo važna informacija o kojoj treba razmišljati, ako je koristite u organizaciji transportnih aktivnosti, možete postići povećanje ekonomskog efekta pravilnom raspodjelom svojih resursa.

Računovodstveni program svakom korisniku daje vlastite elektronske formulare za vođenje računovodstvene evidencije o obavljenim poslovima, za unos očitanja poslova i drugih zapažanja procesa. Računovodstveni program obračunava plate po komadu na osnovu posla koji je uneo korisnik; ostali poslovi koji se obavljaju, ali nisu u računovodstvenom programu, ne podliježu naknadi. Ovaj uslov, bolje od bilo kojeg drugog, obavezuje sve korisnike da blagovremeno evidentiraju izvršenje zadataka i operacija, a pojedinačni oblici rada obavezuju nas da preuzmemo ličnu odgovornost za istinitost njihovih podataka, što je naznačeno prijavom kada se ušao u program i neće biti teško otkriti vlasnika lažnih podataka.

Računovodstveni program automatski vrši sve izračune, na primjer, izračunava troškove prijevoza, uzimajući u obzir sve troškove putovanja - ovo je standardna potrošnja goriva, prema dužini rute, dnevnicama vozača, stopama parkiranja i ostali troškovi. Na kraju putovanja, kada su stvarni troškovi uneseni u program, on automatski ukazuje na odstupanje stvarnih troškova od planiranih troškova i identifikuje razlog za takvo odstupanje. Za organizaciju automatskih proračuna u programu, u njega je ugrađena regulatorna i metodološka baza, prikupljena iz svih industrijskih propisa i propisa, odobrenih normi i standarda, a na osnovu njihovih podataka izvršen je obračun svih radnih operacija sa troškom dodjele. njima.

Transportna i logistička preduzeća, kako bi unapredili svoje poslovanje, mogu da počnu da primenjuju računovodstvo u organizaciji transporta putem automatizovanog računarskog programa.

Računovodstvo vozila i vozača generiše ličnu kartu za vozača ili bilo kog drugog zaposlenog, sa mogućnošću prilaganja dokumenata, fotografija za praktičnost računovodstva i kadrovske službe.

Program transportnih dokumenata generiše vodiče i drugu dokumentaciju neophodnu za rad kompanije.

Računovodstvo kod prevoznika prikuplja ažurne informacije o ostacima goriva i maziva, rezervnim delovima za transport i drugim važnim tačkama.

Računovodstvo operatera povećava produktivnost osoblja omogućavajući vam da identifikujete najproduktivnije osoblje i stimulišete te zaposlene.

Program prijevoznika uzima u obzir važne pokazatelje kao što su: troškovi parkiranja, indikatori goriva i drugi.

Automatizacija transportnog preduzeća nije samo alat za vođenje registracije vozila i vozača, već i brojni izvještaji korisni za administraciju i zaposlenike kompanije.

Obračun transportnih dokumenata putem aplikacije za upravljanje transportnom kompanijom obavlja se za nekoliko sekundi, smanjujući vrijeme zaposlenih na jednostavne dnevne zadatke.

Program prevoznika vrši formiranje transportnih zahteva, planira rute i takođe izračunava troškove, uzimajući u obzir nekoliko faktora.

Program transportne kompanije, zajedno sa procesima vezanim za transport robe i kalkulaciju ruta, organizuje visokokvalitetno skladišno knjigovodstvo koristeći modernu skladišnu opremu.

Zaposleni u svim službama vode zajedničku evidenciju u dokumentima bez sukoba u njihovom čuvanju, jer višekorisnički interfejs eliminiše ovaj problem istovremenog pristupa.

Rad u lokalnom pristupu obavlja se bez interneta, dok je rad zajedničke mreže između udaljenih servisa moguć samo uz prisutnost internetske veze.

Svi elektronski obrasci su unificirani – imaju jedinstven obrazac popunjavanja, sve baze podataka imaju isti princip distribucije informacija, što pojednostavljuje procedure.

Za prilagođavanje sučelja, program nudi više od 50 opcija dizajna, a svaki korisnik može odabrati svoje pomoću kotačića za pomicanje na glavnom ekranu.

Čitav asortiman proizvoda sa kojima prevoznik radi predstavljen je u nomenklaturi, gdje svaki artikl ima svoj broj i pojedinačne komercijalne karakteristike.

Sve trgovačke pozicije su podijeljene u kategorije, prema općeprihvaćenoj klasifikaciji u priloženom katalogu, što ubrzava potragu za željenim artiklom među hiljadama sličnih.

Kompletna lista kupaca i dobavljača predstavljena je u jedinstvenoj bazi izvođača, gde su svi podeljeni u kategorije, prema klasifikaciji koju odobrava prevoznik.

U profilu svake druge ugovorne strane pohranjuju se njeni lični i kontakt podaci, plan rada, arhiva prethodnih interakcija, a uz proces se mogu priložiti svi dokumenti.

Svako kretanje robe dokumentuje se fakturom, koja se automatski generiše navođenjem naziva, količine, razloga i program se čuva.

Svaka faktura ima registarski broj i datum, ovi dokumenti se čuvaju u njegovoj bazi podataka i dijele status i boju za nju, status označava vrstu računa za pregled.

Kompletna lista vozila prikazana je u transportnoj bazi podataka, gde su za svaku jedinicu navedeni njeni tehnički parametri, istorija letova i istorija popravki, datumi registracije.

Svi primljeni zahtjevi za transport i/ili obračun njihove cijene se evidentiraju u bazi narudžbi i dijele se po statusu i bojama za vizualnu kontrolu dostupnosti aplikacije.

Programom se vrši planiranje transportnih aktivnosti u proizvodnom rasporedu, koji ukazuje na periode zauzetosti vozila po datumima, i njihovo održavanje.

Kompletna lista vozača je predstavljena u njegovoj bazi podataka, gdje su naznačene kvalifikacije svakog od njih, dužina radnog staža općenito i u kompaniji, trajanje vozačke dozvole i istorija obavljenih letova.

Program uspostavlja međusobni odnos između svih osnova i njihovih vrijednosti, povećavajući računovodstveni kvalitet obuhvatom i isključujući mogućnost lažnih podataka.