Program obezbjeđenja transporta
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program obezbjeđenja transporta

Program obezbjeđenja transporta • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Trendovi automatizacije dobro su poznati savremenim kompanijama i strukturama koje imaju sopstveni vozni park i upravljaju transportom. Uz pomoć digitalne podrške moguće je značajno pojednostaviti kontrolne pozicije, naručiti dokumente i racionalno koristiti resurse. Program podrške transportu je usmjeren na smanjenje troškova odgovarajućeg segmenta kompanije, jasan nivo organizacije upravljanja i programskog upravljanja strukturom. Istovremeno, obični zaposlenici bez praktičnog iskustva moći će koristiti program.

Univerzalni računovodstveni sistem (USU) ne zanemaruje najnovije inovacije i pokušava implementirati najefikasnije projekte i programe automatizacije. Kao rezultat toga, transportni softver se odlikuje kvalitetom, efikasnošću i širokim spektrom funkcionalnih alata. Program se ne smatra teškim. Digitalni katalozi su implementirani dovoljno jednostavno da pojednostave računovodstvene pozicije, održavaju liste vozila, prate i najmanje promjene u ekonomskoj aktivnosti i izračunavaju naknadne troškove i izdatke u preliminarnoj fazi.

Nije tajna da programe za automatizaciju privlači širok spektar funkcionalnih alata, kada možete u potpunosti pratiti transportne operacije, kontrolirati opskrbu materijalom i gorivom, koristiti softverske alate za uštedu resursa i vremena. Interfejs programa je intuitivan. Nema problema sa navigacijom, trenutnom kontrolom, dokumentacijom. Ako želite, možete programirati proces kupovine rezervnih dijelova i goriva i maziva, slanjem analitičkih izvještaja različitim odjelima i službama kompanije.

Ne zaboravite da program može regulirati relevantnost jedne ili druge transportne dokumentacije. Ako ugovor istekne, obavještajni podaci softvera će vas o tome obavijestiti. Takva tačnost, efikasnost i savjesnost mogu se postići isključivo kompjuterskim softverom. Korisnicima neće biti teško da podignu konsolidovane izveštaje za određene kategorije, prenesu dokumente u arhivu, postave zadatke za grupu stručnjaka, prate status aktuelnih aplikacija, utvrđuju potrebe strukture, analiziraju zahteve za finansijskim povratima itd. . .

Analitičke mogućnosti programa zaslužuju posebno spomenuti. Softverska inteligencija analizira najprofitabilnije transportne pravce i rute, pažljivo procjenjuje zaposlenost i produktivnost osoblja, ispituje trenutne zahtjeve i određuje ciljeve. Rezultati su prikazani grafički. Ako želite, možete generirati izvještaje menadžmenta, promijeniti nivo vizualizacije informacija prema vašim potrebama i preferencijama i prilagoditi strategiju razvoja kompanije. Bez kompjuterske podrške to je jednostavno nemoguće u tako kratkom vremenu.

Lako je objasniti trendove u automatizovanom upravljanju razvojem tehnologije i jasnu softversku specijalizaciju, kada praktično od nule možete kreirati bilo koji projekat koji štedi transport, materijal, gorivo, sastavljati izveštaje i alocirati resurse. Mnogi kupci traže apsolutno originalnu aplikaciju koja se ne može naći nigdje drugdje. Nudimo vam da detaljno proučite probleme integracije, date preporuke za dizajn, odaberete određene dodatne opcije od onih koje su detaljno opisane na našoj web stranici.

Transportna i logistička preduzeća, kako bi unapredili svoje poslovanje, mogu da počnu da primenjuju računovodstvo u organizaciji transporta putem automatizovanog računarskog programa.

Računovodstvo kod prevoznika prikuplja ažurne informacije o ostacima goriva i maziva, rezervnim delovima za transport i drugim važnim tačkama.

Program transportne kompanije, zajedno sa procesima vezanim za transport robe i kalkulaciju ruta, organizuje visokokvalitetno skladišno knjigovodstvo koristeći modernu skladišnu opremu.

Obračun transportnih dokumenata putem aplikacije za upravljanje transportnom kompanijom obavlja se za nekoliko sekundi, smanjujući vrijeme zaposlenih na jednostavne dnevne zadatke.

Automatizacija transportnog preduzeća nije samo alat za vođenje registracije vozila i vozača, već i brojni izvještaji korisni za administraciju i zaposlenike kompanije.

Računovodstvo operatera povećava produktivnost osoblja omogućavajući vam da identifikujete najproduktivnije osoblje i stimulišete te zaposlene.

Program transportnih dokumenata generiše vodiče i drugu dokumentaciju neophodnu za rad kompanije.

Program prijevoznika uzima u obzir važne pokazatelje kao što su: troškovi parkiranja, indikatori goriva i drugi.

Računovodstvo vozila i vozača generiše ličnu kartu za vozača ili bilo kog drugog zaposlenog, sa mogućnošću prilaganja dokumenata, fotografija za praktičnost računovodstva i kadrovske službe.

Program prevoznika vrši formiranje transportnih zahteva, planira rute i takođe izračunava troškove, uzimajući u obzir nekoliko faktora.

Automatizovana podrška prati aktivnosti prevoznika, prati tekuće procese, otvara mogućnost preliminarnog planiranja i kalkulacija.

Program ima pristupačan interfejs. Korisnicima neće biti teško razumjeti referentne knjige i časopise, gdje možete pohraniti cijeli niz informacija.

Noseći materijal konstrukcije je pod digitalnim nadzorom. Moguća je zakazivanje kupovine dijelova i goriva.

Program je sposoban da zatvori pozicije za registraciju dokumenata, pojednostavi normativne dokumente, uspostavi automatsko kreiranje i prijem izvještaja.

Analiza saobraćaja traje nekoliko sekundi. Istovremeno, analiza je prikazana grafički. Izvještaji pokazuju dinamiku profita i narudžbi, produktivnost operatera i druge parametre.

Možete postaviti potpuno različite zadatke za kompjuterski softver. Omogućen je režim za više igrača.

Softverska inteligencija analizira najperspektivnije (ekonomski isplative) rute i pravce, izračunava profit, pažljivo ispituje stavke troškova kako bi smanjio troškove.

Program je opremljen kompletnim obračunom goriva i maziva, kako bi se u potpunosti regulisali troškovi goriva, izračunali stvarni bilansi, izvršile uporedne analize itd.

Ne brinite o osnovnoj verziji. Postoje dodatne opcije među kojima možete odabrati odgovarajuću funkcionalnost.

Program brzo i precizno prikuplja informacije o raznim službama i odjelima kompanije, planira rad stalno zaposlenih stručnjaka na različitim procesima, prati održavanje ili popravku vozila.

Ako operater ne ispuni raspored, ima značajna odstupanja i probleme s upravljanjem, digitalna inteligencija će vas odmah obavijestiti.

Nivoi materijalne podrške kompanije će postati mnogo lakši u smislu kontrole i upravljanja.

Softverski algoritmi su u stanju da odrede profitabilnost datog procesa, generišu konsolidovane izveštaje za bilo koju stavku, kreiraju bilo koju vrstu regulisane dokumentacije.

Nije isključena proizvodnja potpuno jedinstvenog proizvoda, što podrazumijeva odabir određene opcije ili nekoliko dodataka odjednom, kao i individualne zahtjeve dizajna.

Vrijedi prvo provjeriti demo verziju. Verzija se može besplatno instalirati.