Softver za vozila
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Softver za vozila

Softver za vozila • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Softver za vozila - softver Univerzalnog računovodstvenog sistema, koji automatizuje interne aktivnosti prevoznika, uključujući računovodstvo i kontrolu vozila koja čine njegov proizvodni fond. Vozila su detaljno opisana u transportnoj bazi, generisanoj softverom kako bi se uzela u obzir vaša efikasnost i pogodnost pri odabiru rute, a koja određuje uslove vozila za uspešno ispunjavanje obaveza. U ovoj bazi podataka vozilo je prikazano posebno za tegljač i prikolicu, za svako je naveden njegov državni registarski broj, navedena su dokumenta sa oznakom roka važenja i svi radovi koji se izvode u ovom preduzeću, kao i Naznačen je očekivani period inspekcije i/ili održavanja i priložena je lista prethodnih popravki. , uključujući zamjenske dijelove i datume takve zamjene.

Softver vozila i vozača čini sličnu osnovu za cjelokupno vozačko osoblje koje, zauzvrat, navodi same vozače i brojeve vozačkih dozvola sa naznakom perioda važenja, svih letova obavljenih u ovom preduzeću i ukupnog iskustva kao vozača , dostupne kvalifikacije i informacije o rezultatu medicinskog pregleda, budući da profit preduzeća zavisi od stanja vozila i zdravlja vozača - ovo stavlja softver pod vašu automatizovanu kontrolu. Čim nečiji rok istekne, softver vozila i vozača šalje obaveštenje nadležnom licu o potrebi zamene dokumenata, vodeći računa o planu rada, koji su dodeljeni vozilu ili vozaču, jer sve mora biti u narudžba.spreman za početak sljedećeg putovanja.

Softver vozila i vozača izrađuje plan rada za cijeli vozni park, uzimajući u obzir postojeće ugovore i vrijeme transporta u skladu s ugovorima, a uključuje i tekuće narudžbe kupaca izvan ugovornih sporazuma. Za obračun novih narudžbi u softveru vozila i vozača, formira se aplikatorska baza podataka u kojoj se pohranjuju svi zahtjevi kupaca, uključujući i kalkulaciju cijene pruženih usluga, jer ćete sa tim zahtjevima moći nastaviti raditi kasnije u nalog da i dalje privučete kupca u svoju implementaciju.

Za izradu aplikacije u softveru za vozila i za vozača otvara se poseban prozor u koji menadžer unosi podatke pošiljaoca, tereta i primaoca, dok se podaci ne unose kucanjem na tastaturi, već odabirom željenu opciju iz padajućeg menija ugrađenog u polje za popunjavanje, koja već sadrži nekoliko opcija odgovora vezanih za narudžbe kupca za koje se aplicira, budući da softver vozila i vozača automatski unosi pohranjene podatke iz prethodnih naručuje ako se kupac ne prijavi prvi put. U slučaju prvog poziva, softver vozila i vozač će se automatski preusmjeriti iz prozora narudžbe u prozor za registraciju kupca, jer je to primarna operacija, a zatim će se također vratiti u prozor narudžbe kako bi nastavio svoju registraciju.

Time će vrijeme popunjavanja biti samo nekoliko sekundi, a popunjeni formular će automatski osigurati cijeli paket dokumentacije koja prati transport, što je vrlo važno, jer od kvaliteta zavisi i kvalitet isporuke, uključujući i vrijeme. vaše pripreme. Saznaje da montažer ne gubi vrijeme zaposlenih na ovaj posao, niti se troši na formiranje bilo kakvih dokumenata, jer je sada tu odgovornost softver - sva aktuelna dokumentacija kompanije se sastavlja automatski do navedenog datuma, na osnovu podataka dostupnih u softveru i sa automatskim odabirom obrazaca, čiji su modeli ugrađeni u softver.

Sastavljeni dokumenti ispunjavaju sve zahtjeve i svrhe, njihov format odgovara zvanično odobrenom i distribuiranom na teritoriji na kojoj proizvođač automobila posluje. Ovi dokumenti uključuju finansijske izvještaje i modele ugovora za pružanje usluga, sve vrste računa i otpremnica, aplikacije za dobavljače i statističke izvještaje za industriju.

Treba napomenuti da softver obavlja mnoge funkcije, oslobađajući zaposlenike proizvođača automobila od njih, smanjujući troškove rada i pojednostavljujući interne procese, što ne može ne utjecati na konačni financijski rezultat. Osim toga, softver USU je jedini softverski proizvod u ovoj cjenovnoj kategoriji koji analizira trenutne aktivnosti proizvođača automobila, generirajući analitičke i statističke izvještaje na kraju svakog izvještajnog perioda, što omogućava dalje povećanje profita namjernim prilagođavanjem procesa. na osnovu identifikovanih faktora utječu na njihovo formiranje, uključujući pozitivne i negativne efekte.

Program prevoznika vrši formiranje transportnih zahteva, planira rute i takođe izračunava troškove, uzimajući u obzir nekoliko faktora.

Program prijevoznika uzima u obzir važne pokazatelje kao što su: troškovi parkiranja, indikatori goriva i drugi.

Transportna i logistička preduzeća, kako bi unapredili svoje poslovanje, mogu da počnu da primenjuju računovodstvo u organizaciji transporta putem automatizovanog računarskog programa.

Program transportne kompanije, zajedno sa procesima vezanim za transport robe i kalkulaciju ruta, organizuje visokokvalitetno skladišno knjigovodstvo koristeći modernu skladišnu opremu.

Računovodstvo vozila i vozača generiše ličnu kartu za vozača ili bilo kog drugog zaposlenog, sa mogućnošću prilaganja dokumenata, fotografija za praktičnost računovodstva i kadrovske službe.

Računovodstvo kod prevoznika prikuplja ažurne informacije o ostacima goriva i maziva, rezervnim delovima za transport i drugim važnim tačkama.

Automatizacija transportnog preduzeća nije samo alat za vođenje registracije vozila i vozača, već i brojni izvještaji korisni za administraciju i zaposlenike kompanije.

Program transportnih dokumenata generiše vodiče i drugu dokumentaciju neophodnu za rad kompanije.

Obračun transportnih dokumenata putem aplikacije za upravljanje transportnom kompanijom obavlja se za nekoliko sekundi, smanjujući vrijeme zaposlenih na jednostavne dnevne zadatke.

Računovodstvo operatera povećava produktivnost osoblja omogućavajući vam da identifikujete najproduktivnije osoblje i stimulišete te zaposlene.

Sve narudžbe iz baze narudžbi su razdvojene statusom, svaka ima svoju boju, zahvaljujući kojoj menadžer vizuelno kontroliše stepen transporta, štedi radno vreme.

Stanje i njegova boja se menjaju automatski - na osnovu informacija koje dobijaju od koordinatora i vozača, koje unose u svoje elektronske dnevnike tokom rada.

Kada se unesu novi podaci, automatski se preračunavaju prethodni pokazatelji koji su direktno ili indirektno povezani sa promjenom trenutnog stanja.

Korisničke funkcije uključuju samo evidentiranje radnih očitanja i izvedenih operacija, izvještaj o spremnosti zadatka, sav rad u ličnim dnevnicima rada.

Razdvajanje korisničkih prava je predviđeno radi zaštite vlasničkih informacija, kako bi se isključio neovlašćeni pristup podacima koji predstavljaju poslovnu tajnu.

Za razdvajanje prava korisnika koristi se sistem kodova - svakom dodeljuju svoje korisničko ime i lozinku, ograničavaju informacioni prostor u okvire nadležnosti.

Rad u ličnim dnevnicima rada pruža ličnu odgovornost za informacije koje korisnik postavlja - moraju odgovarati stvarnosti.

Menadžment proizvođača automobila redovno proverava radnu evidenciju pristupa i koristi funkciju revizije da pojednostavi proceduru i istakne ažuriranja.

Softver uspostavlja određenu podređenost između podataka iz različitih kategorija informacija, poboljšavajući računovodstveni kvalitet i eliminirajući lažne informacije.

Kada zaposleni rade zajedno na softveru, nema konflikta uštede podataka - višekorisnički interfejs eliminiše ovaj problem na poslu.

Uz lokalni pristup Internet nije potreban, ali je neophodan za rad zajedničke informacijske mreže u kombinaciji aktivnosti udaljenih računovodstvenih struktura.

Prisustvo jednostavnog i lakog za navigaciju interfejsa čini automatizovani sistem dostupnim svima, uključujući i ljude bez korisničkog iskustva, što je zgodno za kompaniju.

Privlačenje kadrova sa proizvodnih lokacija garantuje spremnost da unesete primarne podatke, o Vašoj imovini, kao direktni izvršilac.

Trenutni unos važnih informacija omogućava kompaniji da blagovremeno odgovori na sve promjene, koje mogu biti različite prirode, uključujući negativne.

Svaki korisnik može imati lični dizajn interfejsa, više od 50 različitih opcija dizajna je ponuđeno na izbor, pogled je raspoređen preko točkića za pomeranje.