Program za knjigovodstvo vozila
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za knjigovodstvo vozila

Program za knjigovodstvo vozila • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Računovodstveni program vozila, kao konfiguracija programa automatizacije Univerzalnog računovodstvenog sistema, dizajniran za prevoznike koji imaju sopstvena vozila za pružanje usluge prevoza tereta, pojednostavljuje proizvodni proces, povećava profitabilnost kompanije efektivnim obračunom svih vrsta vozila koja se koriste u narudžbi. ispunjenje, smanjenje troškova rada, jer program samostalno obavlja ne samo radne operacije, već u potpunosti rješava određeni obim zadataka, oslobađajući se od osoblja sa ovih funkcija.

Rezultat aktivnosti programa računovodstva vozila su u potpunosti formirani indikatori učinka koji opisuju postignuća kompanije u periodu na koji se izvještaj odnosi, analiza takvih pokazatelja kako bi se skrenula pažnja na to šta bi se moglo uraditi bolje ili potrošiti manje novca, kompletan paket dokumentacije koji se sastavlja za svaki izvještajni period kako bi se uračunala interakcija sa partnerima, industrijom i drugim organizacijama, kao i izvršila automatska kalkulacija za sve vrste zadataka koji se rješavaju u kompaniji.

Računovodstveni program za vozila, vozače nudi različite baze podataka formirane za obračun i kontrolu nad vozilima i vozačima, drugim osobljem, kupcima i dobavljačima, robom uključujući rezervne dijelove i goriva i maziva, narudžbe kupaca i fakture kojima se dokumentuje svako kretanje zaliha u kompanijama. Obaveze osoblja, uključujući vozače, uključuju dodavanje informacija svojim elektronskim dokumentima tokom obavljanja radnih zadataka i potvrđivanje njihove spremnosti; ostatak posla obavlja računovodstveni program za vozila, vozači to rade samostalno (vidi gore), dok prvo prikuplja informacije od različitih službenika različitih službi, obrađuje ih i sortira po procesima, subjektima i objektima, u paralelnom obračunu indikatora učinka. Sve ove radnje traju djelić sekunde, nevidljive oku korisnika - sporije program ne zna raditi, uprkos količini podataka koji su podložni obračunu i obradi.

Važno je napomenuti da u programu knjigovodstva vozila vozači nastoje da minimiziraju vrijeme korisnika za unos traženih podataka i nudi korištenje univerzalnih obrazaca koji imaju isti algoritam popunjavanja i strukturu distribucije podataka, što omogućava zaposlenima da unaprijede svoje djelovanje u programu za automatizma, čime se povećavaju njegove performanse. Još jedna važna stvar je da program računovodstva vozača vozila omogućava osoblju niže kategorije da bude primljen u funkcionalnost. Vozači i tehničari koji po pravilu nemaju puno korisničkog iskustva, lako mogu raditi u programu bez obuke, toliko je jednostavan i razumljiv (zahvaljujući svom programeru!) da je dostupan svima.

U programu obračuna vozila vozači nude vozačima da popune listove veličine prije i nakon putovanja, kako bi ukazali na očitanja brzinomjera potrebna za utvrđivanje stvarne kilometraže vozila tokom putovanja i izračunavanje standardne potrošnje goriva po programu za vozilo koje je korišten za putovanje. Tehničari obično na vodičima naznačuju količinu goriva u rezervoarima prije i nakon putovanja, na osnovu svojih informacija, programa obračuna vozila, vozači izračunavaju stvarnu količinu goriva i upoređuju je sa standardom kako bi identificirali odstupanje između vrijednosti. i njihov uzrok, koji može biti stil vožnje svojstven svakom pojedinačnom vozaču.

U programu za obračun vozila, vozači ocjenjuju ovu verziju, uključujući upoređivanje potrošnje goriva ovog vozila i vozača u prethodnim periodima. Ako dva indikatora uvijek imaju isti odnos, možemo reći da je odstupanje sistemska greška i vrijedi pregledati stope potrošnje goriva za ovo vozilo, dok se kod plesnog odstupanja mogu pretpostaviti različita objašnjenja, sve do netačnog unosa informacije u bazi podataka od strane samog vozača. Računovodstveni program pomaže da se identifikuju mnoga uska grla u transportnoj delatnosti, da se reši problem zloupotrebe vozila, krađe goriva i maziva i druge imovine koja je predmet knjigovodstva u kompaniji.

Istovremeno, računovodstveni program obezbjeđuje zaštitu povjerljivosti uslužnih informacija, jer im pristup ima prilično veliki broj korisnika. U tu svrhu uvode se lični pristupni kodovi, koji se dodeljuju svima koji su dobili ovlašćenje za vođenje evidencije o radu u programu, u vidu individualne prijave i sigurnosne lozinke, čime se količina servisnih podataka ograničava na minimum. neophodna za obavljanje radnog zadatka u okviru funkcija i ovlašćenja koja su data radnicima. Istovremeno, računovodstveni program nudi svakoj osobi lične elektronske formulare za rad, određujući mu zonu odgovornosti, u okviru koje garantuje samo pouzdane informacije dobijene u obavljanju svojih aktivnosti.

Program prijevoznika uzima u obzir važne pokazatelje kao što su: troškovi parkiranja, indikatori goriva i drugi.

Računovodstvo operatera povećava produktivnost osoblja omogućavajući vam da identifikujete najproduktivnije osoblje i stimulišete te zaposlene.

Obračun transportnih dokumenata putem aplikacije za upravljanje transportnom kompanijom obavlja se za nekoliko sekundi, smanjujući vrijeme zaposlenih na jednostavne dnevne zadatke.

Računovodstvo vozila i vozača generiše ličnu kartu za vozača ili bilo kog drugog zaposlenog, sa mogućnošću prilaganja dokumenata, fotografija za praktičnost računovodstva i kadrovske službe.

Program transportnih dokumenata generiše vodiče i drugu dokumentaciju neophodnu za rad kompanije.

Računovodstvo kod prevoznika prikuplja ažurne informacije o ostacima goriva i maziva, rezervnim delovima za transport i drugim važnim tačkama.

Program prevoznika vrši formiranje transportnih zahteva, planira rute i takođe izračunava troškove, uzimajući u obzir nekoliko faktora.

Transportna i logistička preduzeća, kako bi unapredili svoje poslovanje, mogu da počnu da primenjuju računovodstvo u organizaciji transporta putem automatizovanog računarskog programa.

Automatizacija transportnog preduzeća nije samo alat za vođenje registracije vozila i vozača, već i brojni izvještaji korisni za administraciju i zaposlenike kompanije.

Program transportne kompanije, zajedno sa procesima vezanim za transport robe i kalkulaciju ruta, organizuje visokokvalitetno skladišno knjigovodstvo koristeći modernu skladišnu opremu.

Jedna od glavnih baza podataka je nomenklaturna, preko koje se organizuje računovodstvo zaliha uključenih u obavljanje transportnih djelatnosti.

Nomenklatura predstavlja kompletan asortiman proizvoda, uključujući goriva, koje preduzeće koristi u svom radu, svi robni artikli su podeljeni u kategorije, prema katalogu.

Svaka robna jedinica je registrovana pod posebnim brojem; komercijalne karakteristike su naznačene za vašu identifikaciju, uključujući bar kod, fabrički artikl, proizvođača.

Dokumentacija za obračun kretanja zaliha vrši se kroz izradu faktura, koja se vrši automatski prema navedenim kriterijumima.

Druga važna baza podataka programa je transportna baza koja predstavlja asortiman vozila u bilansu kompanije - traktora i prikolica.

Za svaku transportnu jedinicu prezentuje se registraciona dokumentacija i uspostavlja kontrola njenog roka važenja, sa detaljnim podacima o tehničkom kapacitetu.

Za svaku transportnu jedinicu je naznačena istorija već izvršenih tehničkih pregleda i popravki, zamena rezervnih delova, novi period održavanja.

Za svaku transportnu jedinicu se prikazuje istorija završenih ruta i daju se svi stvarni pokazatelji svakog putovanja, tako da možete proceniti efikasnost korišćenja.

Kako se bliži kraj roka važenja dokumenata za registraciju, program će unaprijed obavijestiti razmjenu kako bi sve bilo spremno za rad.

Raspored proizvodnje je interaktivan u programu i pruža informacije o svakom vozilu u non-stop modu - gdje se automobil trenutno nalazi i šta radi.

U planu proizvodnje, po datumima, planiran je period rada za svaku jedinicu i period njenog održavanja, razlikuju se po boji, crvena je auto u autoservisu.

Klikom na tačku otvara se prozor sa detaljnim opisom vremena i vrste posla koji se mora obaviti sa ili sa transportom, dok je izmjena podataka automatizirana.

Informacije o transportu stižu u program za koordinatore i vozače, prikazujući njihovo trenutno stanje i lokaciju, razmjena informacija je djelić sekunde.

U toku je automatizovano skladišno knjigovodstvo koje vas pravovremeno obaveštava o stanju zaliha i nudi automatski generisane ponude za sledeću kupovinu.

Održavanje programa statističkog računovodstva omogućava proizvođaču automobila da planira svoje aktivnosti i predvidi njihove rezultate, uzimajući u obzir statistiku prikupljenu tokom rada.