Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za analizu prodaje

CRM za analizu prodaje • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM za analizu prodaje
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje CRM softvera za analizu prodaje

Besplatno preuzimanje CRM softvera za analizu prodaje

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za analizu prodaje

 • Softver iz USU će vam pomoći da efikasno radite sa prodajom;
 • ijela implementacija se može lako analizirati zahvaljujući dostupnim analitičkim alatima;
 • otovo svako područje se može analizirati;
 • oftver se integriše sa mapama, što vam omogućava da analizirate proces isporuke, lokaciju kupaca, popularnost u geografskim delovima grada ili čak zemlje;
 • reko USU-a možete analizirati robu u različitim oblastima: najprodavanija, ustajala, koja donosi visok prihod, itd.;
 • roz sistem upravljanja moći ćete da vidite prednosti i slabosti vašeg poslovanja;
 • roz sistem možete analizirati rad zaposlenih i statistiku o klijentima;
 • reko softvera možete pratiti prodajne trendove;
 • reko sistema možete kontrolisati trenutna stanja u skladištima;
 • a biste analizirali novac, možete analizirati primljena plaćanja i primljenu dobit;
 • reko softvera možete analizirati kako funkcioniše implementirani bonus sistem;
 • oći ćete odrediti dinamiku prodaje za sve odjele;
 • oftver vam omogućava da kreirate ocjene kupaca;
 • ožete izvršiti uporednu analizu po maloprodajnim objektima;
 • od nas možete dobiti mnogo više mogućnosti za analitiku, dobiti više informacija odmah.

CRM za analizu prodaje

Trgovina se mora stalno razvijati, ako se to ne dogodi, nastaje trenutak stagnacije i konkurenti preuzimaju inicijativu. Kako to spriječiti? U tome će vam pomoći CRM za analizu prodaje kompanije USU.

Ovo moderno rješenje je sposobno u potpunosti servisirati proces prodaje robe i više. U radnom prostoru možete organizirati aktivnosti cijele kompanije: menadžera, računovođe, menadžera prodaje i tako dalje, u tom pogledu nema ograničenja.

U ovom pregledu ćemo se osvrnuti na jedno od područja CRM-a za analizu prodaje – analitiku.

CRM sistem analize prodaje

Analitika je ono što pomaže u poboljšanju procesa. Omogućava vam da identifikujete područja za poboljšanje, a zatim poduzmete mjere za poboljšanje. Analitički izvještaji pomažu u praćenju međurezultata i brzom reagovanju na nedostatke u aktivnostima.

CRM sistem analize prodaje USU kreiran je na način da ga je pogodno voditi, kontrolirati i analizirati. Svakom korisniku u sistemu je dodijeljena uloga s pravima pristupa bazi podataka. Zahvaljujući tome, moguće je izvršiti internu reviziju procesa i spriječiti nezakonite radnje od strane korisnika.

CRM sistem analize prodaje može se koristiti za analitiku u različitim pravcima. Pogledajmo kako ga koristiti za analizu prodaje.

Program za analizu prodaje

Softver za analizu prodaje iz USU može pružiti uporedne karakteristike. Recimo da vaša kompanija ima mnogo maloprodajnih objekata i morate odrediti najprofitabilnije od njih, možete izvršiti uporednu analizu kroz program analize prodaje;

Također, može se izvršiti uporedna analiza po grupama proizvoda kako bi se odredili oni koji su najtraženiji. Često pogrešna politika zaliha skladišta dovodi do činjenice da roba ostaje u skladištima dugo vremena, pa čak i ističe. Kompanija ne samo da prodaje zastarjele proizvode, već i troši novac na njihovo skladištenje. Naravno, ovdje može pretrpjeti gubitke.

Analitika USU će vam pomoći da kontrolišete skladišne zalihe i odredite nivoe zaliha. Pametni program se čak može podesiti da vas obavijesti kada se dosegne minimalni nivo ili čak automatski pošalje zahtjev dobavljaču. Sistem vam omogućava da analizirate prodajnost određenog artikla i potražnju za njim od strane potrošača.

Na prodaju utiču različiti faktori, a jedan od njih je sezonska. Neki proizvodi se dobro prodaju ljeti, na primjer: sladoled. Ostali proizvodi zimi obaraju rekorde, ali ljeti uopće nisu traženi, na primjer: skije. Ove važne tačke neće vam dozvoliti da propustite USU.

U korisničkom meniju u USU, ceo deo je posvećen analitici. Uz njegovu pomoć možete izvršiti detaljnu analizu robe i finansijskih sredstava. Možete analizirati različite kategorije. Najčešće korišćeni izveštaji u sistemu su odmah dostupni kao dugmad za brzo pokretanje. Na primjer: izvještaj: “Prodati artikli” i “Trenutna stanja”. Za analizu novca, to su “Primljene uplate” i “Primljene dobiti”.

Također možete provjeriti kako funkcionira bonus sistem, vidjeti sve dužnike, automatski izračunati plaće po komadu, uporediti radnje, odrediti najbolju reklamu za svoju aktivnost itd.

SRM za dubinsku analitiku prodaje

SRM za dubinsku analitiku prodaje pomoći će razvoju vašeg poslovanja. Svaki izvještaj je dizajniran uzimajući u obzir savremenu automatizaciju i ekonomska pravila. Možete vizualizirati gotovo svaki izvještaj.

Na primjer, CRM za dubinsku analitiku prodaje će vam pokazati prihode i troškove vaše kompanije. Biće predstavljeni u obliku različitih grafikona, dijagrama i vizuelnih efekata. Ako pogledate dostupan video na našoj web stranici posvećen trgovačkom računovodstvu, možete jasno vidjeti ovaj pristup dubokoj analitici.

Naša kompanija može ponuditi i funkcije interne revizije, na primjer, na osnovu radnji korisnika u programu. Za komercijalne kompanije veoma je važno da nema curenja ili iskrivljavanja informacija. Administrator će uvijek moći provjeriti ko je izvršio koje operacije u sistemu. U ovom članku smo se fokusirali na samo jedno područje softvera za trgovinsko računovodstvo.

Ako želite da se upoznate sa ostalim funkcijama programa, onda je kompletan video pregled dostupan za vas na našoj web stranici. Također vas pozivamo da preuzmete besplatnu probnu verziju.