Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za prodavnicu autodijelova

CRM za prodavnicu autodijelova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM za prodavnicu autodijelova
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje CRM programa za prodavnicu autodijelova

Besplatno preuzimanje CRM programa za prodavnicu autodijelova

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za prodavnicu auto delova

 • USU program može obavljati CRM funkcije za prodavnicu autodijelova;
 • ožete automatizirati računovodstvo i za online prodavnicu i za fizičko prodajno mjesto;
 • programu možete kreirati punopravne baze podataka s kategorijama, na primjer, po markama automobila;
 • ožete kreirati posebnu karticu inventara za svaki dio, čak možete dodati i sliku proizvoda;
 • ko imate podružnice, možete koristiti CMS za upravljanje njihovim procesima;
 • SU može raditi na različitim jezicima;
 • rogram će pomoći u automatskoj obradi zahtjeva klijenata;
 • a biste ubrzali rad, možete povezati integraciju sa opremom;
 • koliko je potrebno, spremni smo da Vas povežemo sa integracijom sa eksternim sistemima skladišta dobavljača;
 • latforma se može koristiti u integraciji sa opremom za barkodiranje;
 • roces inventure u tandemu sa skladišnom opremom će se odvijati vrlo brzo;
 • reko USU možete pratiti kontrolu kvaliteta, na primjer, možete pratiti rok trajanja za određene artikle: ulja, filtere i druge;
 • RM se može koristiti za organizovanje i implementaciju programa lojalnosti;
 • a zahtjev, možemo povezati chatbot sa vašim konsultacijama;
 • ve i druge prilike čekaju vas sada, USU - uspješno razvijajte svoje poslovanje.

CRM za prodavnicu autodijelova

CRM za prodavnicu autodijelova je specijalizirano softversko rješenje usmjereno na optimizaciju procesa prodaje, upravljanje uslugom za kupce i poboljšanje kvalitete usluge.

CRM funkcije za prodavnicu autodijelova direktno zavise od vašeg budžeta; Kompanija USU je spremna da razmotri različite opcije saradnje od nas možete dobiti program koji će u potpunosti zadovoljiti zahteve delatnosti.

CRM auto dijelovi

USU Auto Parts CRM će vam pomoći da upravljate interakcijom s klijentima na najbolji mogući način. Za poslovanje je veoma važno da održava i širi bazu kupaca. CRM može prikazati detaljne informacije o kupcima: kontakte, istoriju kupovine, povrate, marku automobila i tako dalje.

Ove informacije će vam pomoći da pružite personaliziraniju uslugu. Takođe će vam pomoći da pokrenete programe lojalnosti koji su interesantni za klijenta i korisni za vaše poslovanje. Preko USU možete pokrenuti mailing koristeći različite komunikacijske kanale.

CRM autodijelova će također pomoći da se segmentira baza kupaca i fokusira na njenu solventnost, segment automobila, preferencije itd.

Drugi veoma važan aspekt aktivnosti je upravljanje prodajom. Putem USU-a možete uzeti u obzir ne samo prodaju s fizičkog mjesta, već i iz online trgovine. Sve operacije se mogu preslikati kada se integrišu sa internet prodavnicom.

Prodaja je jedan od ključnih procesa kada se integrira sa skenerom bar kodova, možete vrlo brzo raditi sa svojim asortimanom. Ako fizički nije moguće očitati barkodove s proizvoda, možete koristiti list s ispisanim kodovima. Druga opcija je da smislite sopstvene kodove i koristite ih u svom radu. U USU uopće možete raditi bez kodova, koristeći samo naziv proizvoda.

Preko USU možete efikasno upravljati aplikacijama i narudžbama, obraditi ih brzo ili čak automatski. Prilikom registracije prodaje možete automatski generirati dokumente.

Sistem vam omogućava rad sa različitim obrascima i dokumentima: ugovorima, fakturama, fakturama i dr. Možete spremiti različite šablone u softver i prilagoditi ih svojim aktivnostima. Ako imate određene faze prodaje i njihove statuse, to se može implementirati putem USU.

SRM za prodavnicu rezervnih dijelova

CRM za prodavnicu rezervnih dijelova mora imati funkcije za upravljanje skladištima. Asortiman je veoma važan za prodavnicu auto delova. Također je važno pratiti trenutno stanje i one artikle koji su traženi među potrošačima.

Dodavanje novog proizvoda u USU je vrlo jednostavno, potrebno je odabrati radnju prijema robe, naznačiti vrstu računa (dolazak, kretanje, otpis). Za kreiranje fakture potrebno je odabrati skladište, dobavljača, sačuvati dokument, a zatim dodati naziv robe. Lako je kreirati novu stavku u USU, čak joj možete dodijeliti sliku.

Ako se aktivnost već stabilno odvija, neki poduzetnici rade sa dobavljačima automatski: kada se dostigne minimum, šalju zahtjev za dopunu. USU se može konfigurirati da pošalje takvu aplikaciju kada se dostigne minimum proizvoda. Softver će o tome obavijestiti i odgovornu osobu.

SRM za prodavnicu rezervnih dijelova iz USU može vas zadovoljiti raznim vrstama analitike. Na primjer, moći ćete dobiti izvještaj o prodaji, ocijeniti rad odjela i doprinos menadžera profitu kompanije.

Moći ćete analizirati potrošačke trendove, vrhunce prodaje, sezonalnost i druge faktore. Na osnovu podataka evidentiranih u USU, svojim potrošačima možete ponuditi personalizirane ponude. Možemo vam pružiti više informacija o mogućnostima USU, jer smo u ovom pregledu opisali samo neke.

Pozivamo vas da posjetite našu zvaničnu web stranicu, gdje možete pronaći kompletan video pregled mogućnosti softvera. Vašoj pažnji su predstavljeni i razni praktični materijali. Univerzalni računovodstveni sistem pruža sve potrebne alate za kvalitetan servis prodavnice auto delova.