Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za online prodavnicu

CRM za online prodavnicu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM za online prodavnicu
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje CRM programa za online prodavnicu

Besplatno preuzimanje CRM programa za online prodavnicu

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za online prodavnicu

 • Univerzalni računovodstveni sistem će vam pomoći da upravljate osnovnim procesima vaše online prodavnice;
 • istem može uzeti u obzir bilo koju količinu asortimana proizvoda;
 • irektno iz sistema možete uvesti kartice proizvoda u online prodavnicu;
 • ko radite sa platformama za trgovanje, možete održavati internu evidenciju u USU;
 • rogram će vam pomoći da analizirate vašu prodaju;
 • oći ćete racionalno planirati zalihe skladišta;
 • SU će pomoći u pravilnom upravljanju odnosima sa klijentima;
 • ićete u mogućnosti da povećate nivo prodaje kroz bolju interakciju sa potrošačima;
 • činkovita prodajna analitika će vam pomoći da poboljšate svoje trgovanje;
 • reko USU možete pokrenuti programe lojalnosti;
 • oći ćete procijeniti koji programi lojalnosti ili oglašavanje imaju pozitivan utjecaj na prodaju;
 • reko USU možete pokrenuti elektronski bilten;
 • reko softvera možete jednostavno obraditi narudžbe i prijave primljene u online prodavnici;
 • oći ćete podržati sve operacije s dokumentima, neki od njih mogu se čak i automatski generirati;
 • reko softverskog resursa možete kontrolisati i analizirati sve poslovne procese.

CRM za online prodavnicu

Danas su online prodavnice veoma popularne, kupci ih doživljavaju kao pogodan i višekanalni format za kupovinu. Stoga ne čudi da i sa fizičkim prodajnim mjestima poduzetnici dostižu nivo prisutnosti na internetu. Otvaraju svoje online prodavnice ili sklapaju ugovore sa tržnicama.

Da biste upravljali trgovinom, morate voditi evidenciju u posebnom programu, uključujući online trgovine.

CRM za online prodavnicu koju je razvio USU može vam pomoći da efikasno vodite evidenciju. Sadrži glavne mogućnosti za upravljanje aktivnostima.

Dakle, pogledajmo glavne karakteristike CRM-a za online trgovinu iz USU.

CRM sistem online prodavnice

CRM sistem za online prodavnicu iz USU prvenstveno vam omogućava da efikasno upravljate odnosima sa kupcima. U programu možete kreirati i čuvati slučajeve za klijente. Oni mogu odražavati različite informacije: kontakt informacije, preferencije, istoriju kupovine, povrate i druge procese.

Posebnost softvera je u tome što vam omogućava spremanje čak i najnevažnijih informacija: dopisivanje, pozive, komercijalne ponude i još mnogo toga.

U CRM sistemu online prodavnice USU možete jednostavno izvršiti segmentaciju i na osnovu toga izgraditi odnose sa svakim segmentom. Na primjer, podjela se može dogoditi prema geografskoj lokaciji, dobi, spolu itd.

CRM sistem za online prodavnicu

CRM sistem za USU online prodavnicu može se integrirati u vašu vlastitu internet prodavnicu ili onu kreiranu pomoću marketa.

Analitika je izuzetno važna za online poslovanje, jer se komunikacija s potrošačima odvija virtualno. CRM sistem za internet prodavnicu USU je bogat analitikom. Pružamo potpune mogućnosti analize prodaje. Program odražava informacije, čak i ako se trgovanje odvija preko tržišta.

CRM sistem za online prodavnicu

U CRM sistemu za online prodavnicu možete primati izvještaje o različitim parametrima. Na primjer, trebate analizirati određenu stavku proizvoda, možete koristiti odgovarajući izvještaj. Prikazaće likvidnost, promet, troškove, potražnju klijenata, sezonalnost i tako dalje.

CRM sistem za online prodavnicu može pomoći u analizi vremenskih perioda, na primjer, izvještaj o prodaji za mjesec dana, čak i nakon svake transakcije, podaci će se automatski ažurirati.

Internet prodavnica CRM

Preko softvera možete dobiti izvještaje o klijentima. Na primjer, koliko su aktivni, registracija ponovljenih interakcija, prosječan račun i još mnogo toga.

Online CRM prodavnica će vam pomoći da poboljšate vaše marketinške kampanje. USU će vam pokazati koje su reklamne kampanje efikasnije za vašu publiku. Softver se također može aktivno koristiti za pokretanje email newslettera.

Online CRM prodavnica iz USU omogućava vam da pokrenete programe lojalnosti putem platforme. Za to možete koristiti različite računovodstvene mehanizme. Prije toga, preferencije proizvoda se mogu proučavati na osnovu prethodno sačuvanih ličnih podataka. Naš sistem će vam pomoći u tome.

Preko softvera možete upravljati: popustima, promotivnim kodovima, bonusima i kreirati posebne ponude.

ERP za online prodavnicu

Za online trgovanje, veoma je važno efikasno upravljati nalozima. Ako radite sa tržištima, onda prilikom integracije s njima možete računati na zrcalnu sliku informacija o prodaji.

Uz vaše vlastito online trgovanje, informacije će također imati zrcalnu sliku. ERP za online prodavnicu pomoći će vam da automatski pratite prijem i obradu aplikacija. Tada će biti moguće pratiti njihov status i obavještavati klijente o njima. Ako praktikujete dostavu, onda kroz USU možete to efikasno organizirati i pratiti.

ERP za online prodavnicu USU se integrira s mapama - to vam omogućava da pratite geografsku lokaciju kupaca, pružite podršku za isporuku i brzo odgovorite u slučaju problema. USU vam može pružiti sveobuhvatan ERP pristup upravljanju slučajevima.

Najbolji CRM-ovi za online prodavnicu

Najbolji CRM za online prodavnicu treba da ima moderne mogućnosti. Trebali bi koncentrirati funkcije za potpuno upravljanje.

Najbolji CRM za online prodavnicu iz USU će vam pomoći da zauzmete sveobuhvatan pristup rješavanju svakodnevnih poslovnih problema. Preko USU ćete moći upravljati skladištima i održavati njihove bilance ažurnim. Sve operacije u programu mogu biti dokumentirane.

Radeći sa dobavljačima, klijentima i zaposlenima u kompaniji, sve se to može automatizirati i dovesti na profesionalniji nivo.

CRM za e-trgovinu

CRM za online trgovanje iz USU može pomoći u pružanju kvalitetne podrške potrošačima. Online konsultacije se mogu pokrenuti preko USU. Za vas možemo razviti chat bot prema navedenim karakteristikama. On će pružati konsultacije 24 sata dnevno. Nudimo i integraciju sa opremom i drugim uslugama.

CRM za online trgovinu iz USU može djelovati kao potpuno rješenje za upravljanje procesima kompanije, ili kao visoko specijalizirano rješenje za vas po želji;

Kako biste bolje upoznali našu kompaniju, pozivamo vas da posjetite našu web stranicu i pogledate video za trgovanje. Za Vas ćemo organizirati individualnu prezentaciju u pogodno vrijeme.

USU će vam pomoći da poboljšate svoje poslovanje.