Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Apotekarski informacioni sistemi

Apotekarski informacioni sistemi • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Apotekarski informacioni sistemi
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje ljekarni informacioni sistem

Besplatno preuzimanje ljekarni informacioni sistem

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

CRM mogućnosti informacionog sistema ljekarne

 • Apotekarski informacioni sistem koji je razvio USU omogućava vam da lako upravljate trgovinskim procesima u apoteci;
 • a informacioni sistem se može povezati bilo koji broj odjela;
 • ožemo povezati funkcionalnost prema vašim potrebama;
 • rogram se može koristiti za obradu prodaje;
 • mplementacija se može završiti korištenjem barkod skenera;
 • ožete registrovati prodaju koristeći svoje identifikacione i jedinstvene brojeve koji se mogu kreirati u softveru u trenutku dolaska;
 • a zahtjev možete povezati integraciju sa opremom za skladište i blagajnu;
 • ko je potrebno, možete organizirati računovodstvo u oblaku;
 • oftver vam omogućava da pratite dostupnost stanja zaliha;
 • nalitika za različite kategorije će pokazati u kom pravcu se posao razvija;
 • softveru može raditi neograničen broj zaposlenih;
 • istem vam omogućava da pratite radnje korisnika u programu;
 • rogram prikazuje statistiku nabavnih cijena po periodima;
 • oći ćete upravljati svojim aktivnostima čak i iz daljine;
 • SU – vodite svoje apotekarsko poslovanje po savremenim standardima.

Apotekarski informacioni sistemi

Apotekarski informacioni sistemi zauzimaju određenu nišu u ljekarničkom poslovanju. Oni su program koji pomaže vlasniku da automatizuje rutinske procese upravljanja, računovodstva, analize i kontrole.

Razvoj apotekarskog informacionog sistema vrši se u cilju poboljšanja usluge u interakciji sa klijentima; Softverski proizvod kompanije USU je upravo takav razvoj.

Naš ljekarnički informacioni sistem upio je sve najnovije trendove za kvalitetno računovodstvo i nećemo stati. Naš jedinstveni proizvod može biti koristan kako za malu ustanovu tako i za cijeli lanac ljekarni.

Nije bitan grad, pa čak ni država u kojoj se nalaze. Zahvaljujući formatu u oblaku, možete osigurati računovodstvo za neograničen broj odjela. Istovremeno, možete zadržati kontrolu nad svim njihovim procesima.

Pogledajmo detaljnije funkcionalnost.

Informacijski sistemi u ljekarnama

Apotekarski informacioni sistemi USU pomažu u efikasnom upravljanju zalihama i skladištima. Održavanje pruža ažurne podatke o dostupnosti lijekova i drugih zaliha. Prilikom generisanja računa, otpisa ili selidbe robe podaci se automatski ažuriraju. Vrlo je jednostavno kreirati fakturu u sistemu koja uključuje podatke o nazivu ulaznih artikala, njihovoj količini, podacima o dobavljačima, jediničnoj cijeni i ukupnim troškovima. U USU, čak možete staviti sliku proizvoda na fakturu. Ako se plaćanja vrše sa inostranim dobavljačem, tada, ako je potrebno, možete navesti valutu na fakturi.

Putem informacionog sistema u ljekarni iz USU možete pratiti rokove trajanja i pratiti one lijekove koje je potrebno hitno prodati ili povući iz prodaje. Softver će vam omogućiti da izvršite pravovremenu inventuru i analizirate stanja.

Analiza se može izvesti u trenutnom režimu pomoću odgovarajućeg senzora strelice. Pomoći će vam da shvatite da li ima dovoljno pozicija za prodaju s obzirom na trenutnu potražnju, kako su se promijenile kupovne cijene, utjecaj nove politike cijena na potražnju kupaca itd.

Apotekarski informacioni sistem se aktivno koristi u prodaji i korisničkom servisu. Lako je provesti implementaciju kroz program to se može učiniti na različite načine. Na primjer, možete koristiti najprikladniju i najmoderniju metodu - pomoću skenera bar kodova. Ovo vam omogućava da brzo identifikujete proizvod i dodate ga u skladište i na fakturu za prodaju.

Možete koristiti barkodove koji su odštampani na proizvodu ili na listu papira (u slučaju kada je teško očitati s proizvoda ili ga uopće nema).

Druga opcija je jednostavnija i ne uključuje opremu. Možete koristiti interno numerisanje. Kada se proizvod objavi u informacionom sistemu, automatski se generiše jedinstveni broj koji se može koristiti za pretragu. Pronalaženje informacija u programu je vrlo jednostavno: možete koristiti filtere, pretraživati po početnim slovima naziva, po broju artikla. Implementacija može biti podržana potrebnom dokumentacijom, koja se takođe generiše kroz program.

U informacionom sistemu USU možete evidentirati recepte i izdavati lekove prema njima. Možete voditi ličnu evidenciju za klijente. Ovo može biti neophodno za implementaciju programa lojalnosti. Čuvanje istorije kupovine pomoći će vam da implementirate bonuse ili popuste za kupce.

Sada se dotaknimo finansija; njima možete upravljati preko USU. Možete upravljati kasom, tekućim računima i kontrolisati finansijske tokove. Prisustvo različitih vrsta izvještaja pomaže u određivanju profitabilnosti procesa, na primjer, prema prihodima, rashodima, obavezama.

U nekim slučajevima, medicinske kompanije zahtijevaju upravljanje strukturnim odjelima; to se može lako postići kroz sistem upravljanja. Istovremeno, moći ćete zadržati kontrolu nad aktivnostima svih odjela.

Po potrebi, informacioni sistem ljekarne se može integrirati sa opremom, drugim programima, ličnim web stranicama, mapama i sl. Spremni smo dati još više informacija u ovom pravcu. Na našem sajtu možete pronaći više informacija o sistemu i formatu saradnje sa nama, preporučujemo da preuzmete besplatnu probnu verziju i odmah počnete da radite sa USU.