Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program medicinskog računovodstva

Program medicinskog računovodstva • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program medicinskog računovodstva
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje programa za obračun lijekova

Besplatno preuzimanje programa za obračun lijekova

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti programa za obračun lijekova

 • Preko softvera kompanije USU možete voditi profesionalnu evidenciju lijekova;
 • rogram se može koristiti za podršku računovodstvenim procesima apoteke ili veće medicinske ustanove;
 • latforma vam omogućava da kreirate čitav sistem strukturalnih baza podataka, gde postoje kategorije i potkategorije;
 • rogram vam omogućava da vodite evidenciju o lijekovima stranih dobavljača;
 • građene funkcije izračunavanja kursa pomoći će vam da automatski konvertujete indikatore u trenutne novčane jedinice;
 • ačunovodstvo se može voditi upotrebom posebne opreme;
 • ožete raditi sa bar kodovima;
 • ko nema posebne oznake, možete je kreirati sami, putem jedinstvenih brojeva koje program automatski generiše;
 • ar kodovi se takođe mogu čitati sa lista;
 • reko izvještaja možete pratiti sve transakcije poravnanja i primanja;
 • nalitika će pokazati gdje još možete poboljšati svoje aktivnosti;
 • ahvaljujući izvještavanju, moguće je izračunati buduće periode aktivnosti;
 • reko softvera možete jednostavno implementirati program lojalnosti;
 • latforma ima intuitivan radni prostor;
 • od nas možete dobiti i druge važne pogodnosti, pozivamo vas da dobijete ličnu prezentaciju mogućnosti softvera.

Program medicinskog računovodstva

Ako ste otvorili novu apoteku ili već upravljate mrežom istih, onda vam je naravno potreban program za obračun lijekova. Koje glavne funkcije treba imati ovakvo softversko rješenje? U ovom članku ćemo pogledati program za obračun lijekova kompanije USU i njegove glavne mogućnosti.

Dakle, rješenje USU je dizajnirano za proces upravljanja i praćenja apotekarskog inventara. Prva stvar koja se može uraditi zahvaljujući programu je obračun i kontrola lijekova. To uključuje: automatizovano praćenje stanja u skladištu, održavanje baze podataka o lekovima, evidentiranje datuma isteka, čuvanje istorije kupovine određenih lekova.

Obračun lijekova počinje prijenosom robe u apotekarski magacin. Ovaj proces se odvija na osnovu fakture dobavljača. U USU možete odrediti skladište za dolazak lijekova, upisati količinu robe, iznos, naziv. Sistem kreira baze podataka u skladu sa potrebama, na primjer, to može biti posebna struktura sa kategorijama lijekova. Ovaj pristup uvelike pojednostavljuje proces interakcije sa bazom podataka.

Obračun lijekova u bolnicama

Knjigovodstvo lijekova u bolnicama razlikuje se od ljekarničkog po tome što se potrošnja lijekova, prije svega, odnosi na liječenje pacijenata, dok je u ljekarni prodaja radi ostvarivanja prihoda.

Obračun lijekova u bolnici prvenstveno ima za cilj nesmetano snabdijevanje odjeljenja i praćenje upotrebe lijekova. Apotekarsko računovodstvo ima za cilj efikasno upravljanje zalihama: dostupnost tržišnih artikala i osiguranje optimizacije prodaje.

Računovodstvo lijekova u budžetskoj ustanovi

Računovodstvo za lijekove u proračunskoj ili komercijalnoj instituciji može se obaviti preko USU. Možemo obezbijediti računovodstvene sposobnosti za lijekove za bilo koju instituciju. Bez obzira na obim aktivnosti.

Računovodstvo lijekova u budžetskoj instituciji, naravno, ima svoje karakteristike; Kompanija USU spremna je da softver prilagodi specifičnostima djelatnosti.

Računovodstvo lijekova u preduzeću

Računovodstvo lijekova u preduzeću, na primjer, u ljekarni ili komercijalnoj ustanovi, uključuje direktnu interakciju sa dobavljačima. Ponekad morate formalizirati transakcije od stranih dobavljača. Za ovaj slučaj, naš program pruža funkcije za upravljanje deviznim kursevima i automatske kalkulacije u odnosu na nacionalnu valutu.

Prilikom obračuna lijekova u preduzeću, kroz program možete procijeniti koliko su se nabavne cijene promijenile, kako to utiče na kupovnu moć i tako dalje. Ugrađena analitika pomoći će vam da na vrijeme ocijenite najprofitabilnije ponude dobavljača.

CRM za računovodstvo lijekova

CRM za računovodstvo lekova iz USU radi po savremenim standardima. Preko njega možete upravljati odnosima s kupcima ako vam je važan personalizirani pristup. USU vam pomaže da jednostavno pokrenete programe lojalnosti: bonuse, popuste, bodove i mnoge druge opcije.

CRM za računovodstvo lijekova može imati i druge funkcije. Ako posjetite našu web stranicu, možete se i sami uvjeriti u to. To može biti moderna integracija sa web-stranicom, opremom, mapama (relevantno za isporuku lijekova). Možete čak i upravljati mrežom poslovnica i one ne moraju nužno biti locirane u istom gradu. Duboka analitika i dostupnost dodatnih usluga čine računovodstvo modernim, efikasnim i sveobuhvatnim.

U programu je vrlo jednostavno raditi, možete povezati bilo koji broj računa na operacije, a možete razlikovati prava i vršiti internu reviziju poslovanja.

Korisnici mogu prilagoditi radni prostor kako bi odgovarali sebi, na primjer, mogu: raditi u višekanalnom načinu rada, lako manipulirati indikatorima, mijenjati dizajn itd. Sve navedeno doprinosi uspjehu u aktivnostima. Spremni smo da Vam pružimo više informacija u ličnoj prezentaciji. Molimo pošaljite zahtjev na bilo koji način koji vam odgovara, a mi ćemo ga svakako izvršiti umjesto vas.