Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program vjernosti za ljekarne

Program vjernosti za ljekarne • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program vjernosti za ljekarne
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzmite programe lojalnosti za ljekarne

Besplatno preuzmite programe lojalnosti za ljekarne

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Opcije programa vjernosti za ljekarne

 • Preko softvera USU možete pokrenuti programe lojalnosti za ljekarne;
 • azličiti mehanizmi lojalnosti mogu se implementirati putem softvera;
 • bračun ili otpis će se izvršiti automatski;
 • istem je dizajniran za kompletno upravljanje apotekarskim procesima;
 • ićete u mogućnosti da u potpunosti implementirate proces prodaje zasnovan na sistemu;
 • rogram će automatski generisati dokumente;
 • ožemo ponuditi dodatne opcije integracije;
 • sluga se takođe može koristiti na bazi oblaka;
 • ačunovodstvo se može voditi i po filijalama;
 • mamo dostupne usluge tehničke podrške;
 • ružamo prilagođavanje;
 • oftver se može koristiti na 96 jezika;
 • softveru može raditi neograničen broj vaših zaposlenih;
 • vaki nalog je licenciran;
 • ostupna besplatna probna verzija.

Program vjernosti za ljekarne

Konkurencija prodire u skoro sve oblasti, pa i u onu medicinu. Kada postoji zdrava konkurencija, to koristi kupcima i potiče dobavljače usluga i proizvoda da poboljšaju svoje pristupe poslovnom upravljanju i prodaji.

Program lojalnosti za ljekarne je jedan od oblika strategije kompanije za stjecanje konkurentskih prednosti. U ovom pregledu razmotrićemo prednosti ovog pristupa i alata za njegovu implementaciju.

Programi lojalnosti za ljekarne su marketinške strategije čiji je cilj privlačenje i zadržavanje kupaca. Obično se potrošačima daju bonusi, popusti i još mnogo toga kao zahvalnost za redovne kupovine u ljekarni.

Suština pristupa se zasniva na dosljednom formiranju profitabilnih odnosa na dugi rok. Osnovni elementi programa lojalnosti za ljekarne su: kumulativni bonusi, diskontne kartice, popusti, povrat novca, lične ponude, programi za stalne kupce.

CRM za korištenje programa lojalnosti

Prednosti implementacije programa lojalnosti za ljekarne su sljedeće. Na primjer, ovaj pristup daje poticaj kupcima da se vrate u ljekarnu i izvrše kupovinu. To ih također sprječava da pređu na konkurente, jer mogu kupovati proizvode od vas s privilegijama.

Zahvaljujući programima lojalnosti moguće je detaljnije održavati baze podataka o potrošačima, identificirati preferencije, a potom i povećati asortiman ljekarne. Također možete ponuditi personalizirane proizvode ili usluge. Nakon toga, možete stvoriti pozitivnu percepciju ljekarne među potrošačima. Kako implementirati program lojalnosti za apoteku?

U tome će pomoći CRM za korištenje programa lojalnosti. Ovo je specijalizirano softversko rješenje za njihovo pokretanje.

CRM za korištenje programa lojalnosti kompanije USU pomoći će vam da što efikasnije upravljate svakom lojalnošću. Razmotrimo mogućnosti CRM-a iz USU.

SRM za uvođenje programa lojalnosti u apoteku

SRM za uvođenje programa lojalnosti u ljekarni USU pomoći će vam da što efikasnije održavate baze podataka kupaca. Moći ćete prikupljati i pohranjivati podatke. Korisničke kartice mogu prikazati informacije o kontaktima, individualnim podacima i preferencijama. Također možete priložiti informacije o istoriji kupovine, povratima itd.

Na osnovu prethodno unesenih podataka, možete naknadno segmentirati po kriterijima. Kriterijumi mogu biti: učestalost kupovine, geografske ili demografske karakteristike.

Preko USU možete automatizirati marketing. Na primjer, kroz program možete početi slati personalizirane ponude i promocije. Takođe, kada pokrenete određene mehanizme za programe lojalnosti, možete računati na automatske kalkulacije za prikupljanje ili zaduženje privilegija.

SRM za ulazak u ljekarničke programe lojalnosti iz USU može se konfigurirati za različite vrste obavijesti. Na primjer, klijent je kupio lijek putem programa lojalnosti i gotovina se automatski pripisuje na njegovu karticu, sistem će ga obavijestiti o tome. Ili je kompanija odlučila pokrenuti posebne ponude za potrošače, također ih možete obavijestiti o tome.

USU se može koristiti za distribuciju putem e-pošte, SMS-a ili putem instant messengera.

USU sistem se može konfigurisati sa određenim pravilima za prikupljanje bodova i popusta. Tada možete upravljati popustima i bonus karticama. Ako trebate uvesti lojalnost po nivou (bronza, srebro, zlato itd.), USU će vam pomoći u tome.

Prilikom uvođenja programa lojalnosti važno je ne samo da ga implementirate, već je veoma važno i analizirati postignute rezultate. U tome će vam pomoći korisna USU analitika, implementirana kroz izvještaje, grafikone, grafikone i tako dalje. Na primjer, možete provjeriti koliko je ljudi učestvovalo u programu, koliki je bio prosječan račun, koliko puta su kupovali u apoteci i tako dalje.

Također možete identificirati markere u ponašanju potrošača i ključne indikatore učinka. U budućnosti će vam to pomoći da donosite ispravne i informirane odluke. Možemo vam ponuditi mnoge druge opcije. Možete pokrenuti cijeli proces prodaje kroz USU i istovremeno dobiti punu podršku procesa.

CMS je takođe koristan za efikasno upravljanje zalihama, praćenje potražnje, zalihe i mnoge druge procese. U suštini, možete računati na sistem u gotovo svim oblastima. Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja u ličnoj prezentaciji. Ostavite zahtjev za to odmah.