Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računalni programi za ljekarne

Računalni programi za ljekarne • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računalni programi za ljekarne
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje kompjuterskog programa za ljekarne

Besplatno preuzimanje kompjuterskog programa za ljekarne

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti kompjuterskog programa za apoteke

 • Softver kompanije USU pomaže u efikasnom upravljanju aktivnostima ljekarne, pa čak i njihovom mrežom;
 • rogram USU je dostupan i razumljiv korisnicima;
 • voj radni prostor možete prilagoditi svojim potrebama;
 • reko USU-a možete pratiti datume isteka lijekova;
 • ožete prepoznati ustajalu robu i prodati je na vrijeme;
 • ostupne su funkcije za automatiziranu radnu stanicu, što čini procese operativnim izuzetno brzo;
 • reko USU možete pokrenuti programe lojalnosti za farmaceute i klijente;
 • rogram može predložiti slične proizvode;
 • reko softvera možete kontrolisati međusobna obračuna sa dobavljačima;
 • reko softvera možete izvršiti internu reviziju programa;
 • ožete analizirati prodaju po različitim cjenovnim segmentima;
 • ko imate mrežu ljekarni, možete vidjeti profitabilnost odjela u jednom izvještaju;
 • oftver će pomoći u kombinaciji jednostavnosti i profesionalnog pristupa upravljanju aktivnostima;
 • emamo mjesečna plaćanja;
 • vi podaci će se nalaziti samo na vašem računaru. Saznajte više na službenoj web stranici.

Računalni programi za ljekarne

Kompjuterski programi za apoteke kreirani su posebno kako bi se optimizirao rad farmaceuta, kao i da bi se omogućila procjena aktivnosti i profitabilnosti ustanove. U ovom članku ćemo razmotriti glavne karakteristike kompjuterskog programa za ljekarne koji je razvio USU.

Napravili smo mnogo različitih programa, oni mogu biti vrlo jednostavni, na primjer, za servisiranje kase ili drugog pojedinačnog procesa, ili mogu biti složeni za duboku analitiku procesa. Koje god rješenje da odaberete, USU će vam pomoći da optimizirate svoje apotekarsko računovodstvo.

Računarski programi u ljekarnama

Kompjuterski programi u ljekarni mogu biti dio cijelog sistema, ali zašto koristiti nekoliko programa ako možete kupiti samo USU i obraditi sve operacije u kompleksu. Dakle, softver će biti koristan prilikom obrade gotovinskih transakcija kroz sistem možete prikazati sva kretanja u gotovini i bezgotovinskim sredstvima.

Program je dizajniran za vođenje skladišnih operacija. Po dolasku ćete moći staviti bilo koju količinu lijekova, koristeći sve karakteristične markere prilikom registracije: cijenu, količinu, dobavljača, cijenu po jedinici i druge karakteristike.

Ako trebate primiti robu od stranog dobavljača, tada možete direktno odrediti kurs valute u programu i po prijemu će se odmah prikazati iznos u nacionalnoj valuti.

Apotekarski kompjuterski programi mogu imati mnogo različitih funkcija. Na primjer, za USU je to svestranost i prilagodljivost poslovanju. Naš sistem se lako može prilagoditi bilo kojoj djelatnosti: ljekarni ili njihovom lancu, medicinskom centru, zdravstvenom kompleksu itd. Odabrat ćemo odgovarajuće funkcije za svaku instituciju.

Računalni programi koji se koriste u farmaceutskoj djelatnosti

Računalni programi koji se koriste u farmaceutskoj djelatnosti moraju imati funkcije vezane za računovodstvo prijema i potrošnje lijekova i drugih materijala.

U USU ćete moći da obrađujete različite vrste transakcija, kontrolišete prihode i rashode. Možete procijeniti datume isteka proizvoda, pratiti ih i u pravo vrijeme vas sistem može obavijestiti o datumu isteka. Još jedna karakteristika vezana za upravljanje direktno utiče na dopunu robe od dobavljača. Sa uspostavljenim zalihama, možete čak i programirati softver da automatski generiše zahtjev i pošalje ga dobavljaču.

Prilikom registracije prodaje u USU, možete koristiti skener bar kodova ili možete raditi bez njega koristeći jedinstvene brojeve proizvoda. Dodatna integrisana oprema ubrzava procese.

Uz personalizirani pristup prodaji u USU, možete održavati kartice kupaca i sačuvati povijest prodaje i povrata. Ovo može pomoći ako trebate implementirati program lojalnosti s bonusima, popustima ili drugim formatom.

Ako je vođenje dnevnika recepata važno za apoteku, onda će njihovo vođenje u elektronskom formatu biti efikasnije.

Računalni program koji se koristi u farmaceutskoj djelatnosti mora imati sposobnost generiranja izvještaja i obavljanja analitike. U USU možete generirati izvještaje o prodaji, zalihama, financijama. indikatori i druge komponente aktivnosti.

Zahvaljujući izvještajima, možete provoditi dubinsku analizu aktivnosti i pokazatelja učinka. Ovo može pomoći menadžmentu da razumije slabosti i ispravi ih ako je potrebno. Naime, u našoj kompaniji možete pronaći mnogo različitih usluga za aktivnosti. Više o tome možete saznati na našoj web stranici.

Rad u USU je vrlo zgodan, to je zbog intuitivnog interfejsa i njegove pogodnosti. Višejezičan je i multifunkcionalan, možete prilagoditi radni prostor kako vam odgovara. Na primjer, za brzi pristup možete premjestiti najčešće korištene komande u centar radne površine. Takođe možete raditi u višekanalnom režimu, transformisati prozore, sakriti nepotrebne podatke i tako dalje.

Pozivamo vas da odmah preuzmete besplatnu probnu verziju sistema. Imamo tehničku podršku, uvijek možete dobiti pomoć koja vam je potrebna. Prilikom kupovine licence za program možete računati na njenu pomoć. Za sva pitanja možete nas kontaktirati na web stranici putem chata.