Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Kasa za apoteku

Kasa za apoteku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Kasa za apoteku
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje softvera za ljekarne blagajne

Besplatno preuzimanje softvera za ljekarne blagajne

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za apotekarsku kasu

 • Preko softvera USU možete upravljati kasom za apoteku;
 • rogram vam omogućava primanje lijekova različitih kategorija prema računovodstvenim pravilima;
 • oftver vam omogućava da radite sa uvozom i izvozom podataka;
 • asa se može održavati u 2 valute;
 • istem vam omogućava da upravljate isporukom;
 • oći ćete voditi evidenciju materijala u skladu sa zakonom;
 • SU se integrira s mapama, što pomaže u praćenju isporuke i lokacije kupaca;
 • oftver se može koristiti za servisiranje filijala;
 • učelje sistema korisnicima nije teško razumjeti;
 • SU će osigurati potpuni red u poslovima;
 • istem može koristiti analitičke izvještaje za uporedne karakteristike;
 • oguće je procijeniti finansijska sredstva i, općenito, profitabilnost procesa;
 • USU možete vizualizirati informacije u obliku grafikona, grafikona, tabela;
 • USU je dostupna ugrađena revizija rada u programu;
 • ošaljite upit za detaljnije konsultacije.

Kasa za apoteku

Kasa za apoteku igra veliku ulogu kroz nju novac priliva u instituciju. To je također legalno sredstvo za evidentiranje prihoda ljekarne.

Organiziranje kase za ljekarnu zahtijeva usklađenost sa tehničkim i zakonskim standardima. Na primjer, zakonske norme se mogu primijeniti na fiskalni registar, internetske kase i generiranje fiskalnih računa.

Da biste ispunili tehničke uslove potrebno je nabaviti softver za kase i po potrebi obezbijediti integraciju sa opremom. To vrijedi za velike ili lance ljekarni. Mogu postojati i posebni zahtjevi za vođenje evidencije.

U savremenim uslovima, pored servisiranja kase, možete koristiti i integrisani pristup vođenju delatnosti. Na primjer, ovo se može odnositi na upravljanje skladištem, upravljanje platnim spiskom, kontrolu zaliha, analitiku i druge važne aspekte poslovanja. Kompanija USU nudi savremeno rešenje za vođenje apotekarske kase, kao i za sveobuhvatno upravljanje procesima.

Program blagajne za apoteku

Program apotekarske kase USU može imati funkcionalnost za obradu gotovinskih transakcija. Preko USU možete kontrolisati prihode i rashode iz kase. Također možete provjeriti kretanje za određene periode. Recimo da trebate utvrditi koliko je novca primljeno na blagajni u mjesecu da biste to učinili, samo trebate koristiti odgovarajući izvještaj. Kod nas možete naručiti samo ove funkcije ili možete naručiti sveobuhvatno rješenje za upravljanje drugim procesima.

Program apotekarske kase sa dodatnim funkcijama može se koristiti za upravljanje bezgotovinskim plaćanjem, na primjer, putem bankovnih kartica.

Kase za apoteke

Apotekarske kase pomažu u izračunavanju dobiti. Uz USU program možete čak i procijeniti trendove prihoda. Na to mogu uticati različiti faktori, na primjer sezonski.

Kasu za apoteku je bolje upravljati putem USU-a, prilikom registracije prodajne transakcije, možete ih odmah povezati s računima na blagajni sa svom rezultirajućom dokumentacijom. Štaviše, ako trebate upravljati poslovnicama, upravljati njihovim kasama i vršiti procjenu i kontrolu nad njima, onda s UMS-om to možete učiniti bez mnogo truda.

Neće biti problema čak i ako se filijala nalazi u drugoj zemlji i morate koristiti drugu valutu. Kada se prijavite na sistem koristeći login povezanu s granom, specifične karakteristike grane će se odmah odrediti. Moći ćete odrediti profitabilnost u svim vašim odjelima.

CRM za apotekarsku kasu

CRM za apotekarsku kasu iz USU će vam omogućiti da kontrolišete skladišne bilance lijekova. U USU možete izgraditi vrlo zgodno računovodstvo za račune, čak i ako je roba kupljena od stranog dobavljača. U sistemskim postavkama možete konfigurisati kurs valute i zamjena za nacionalnu valutu će se izvršiti automatski. Kada lijekovi stignu, možete odrediti sljedeće kategorije: količinu, naziv, datum dolaska, dobavljača, cijenu jednog artikla i opšte podatke o iznosu računa.

U USU možete čak prikazati sliku proizvoda ili koristiti klasični format fakture. Brzina implementacije može se osigurati integracijom sa odgovarajućom opremom. Program se lako integriše sa skenerom bar kodova. Ovo posebno važi za velike institucije.

U samom sistemu možete voditi evidenciju na osnovu bar kodova. Ali postoje slučajevi kada nije moguće pročitati bar kodove, onda se to može učiniti s lista. CRM za apotekarske blagajne iz USU-a nudi i lakšu verziju bez bar kodova na osnovu interne registracije.

Činjenica je da kada dođe do procesa kapitalizacije, program automatski dodjeljuje identifikacijski broj artiklu proizvoda. Za male ljekarne možete ih koristiti za traženje pozicija. Ako vaša ljekarna prakticira dostavu lijekova, onda preko softvera možete organizirati interakciju s klijentom, osigurati kontrolu isporuke i pratiti proces putem kartica. USU se može integrirati sa karticama.

Spremni smo da Vam ponudimo ove i mnoge druge mogućnosti. Pozivamo vas da posjetite našu web stranicu, preuzmete besplatnu probnu verziju i pogledate druge povezane materijale. Da biste dobili više informacija, potrebno je da podnesete zahtjev za prezentaciju.