Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za farmaceute

Program za farmaceute • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za farmaceute
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje programa za farmaceute

Besplatno preuzimanje programa za farmaceute

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Karakteristike programa za farmaceute

 • Kompanija USU razvila je moderan CRM program za farmaceute;
 • latforma ima različite mogućnosti za upravljanje ljekarnama;
 • oftver se može koristiti za upravljanje bilo kojom medicinskom institucijom;
 • programu možete kreirati baze podataka dobavljača i prodatih lijekova;
 • vaki lijek se može opisati što je moguće detaljnije u sistemu, pa čak i postaviti sliku proizvoda;
 • akture po želji mogu prikazati sliku proizvoda, a možete koristiti i klasični format obrasca;
 • ada roba stigne od stranog dobavljača, možete automatski izračunati iznos na osnovu kursa;
 • reko platforme možete lako i efikasno upravljati skladištima;
 • ko apoteka koristi kućnu dostavu lijekova, možete povezati integraciju sa karticama i pratiti dostavu;
 • istem može opsluživati mrežu apoteka;
 • adi vaše udobnosti, imamo uslugu tehničke podrške;
 • a biste brzo pokrenuli sistem, možete uvesti podatke sa elektronskih medija;
 • rogram uključuje interaktivne instrukcije koje se mogu koristiti direktno tokom rada;
 • ožete koristiti bilo koji broj naloga u svom radu;
 • iše informacija možete dobiti tokom lične prezentacije.

Program za farmaceute

Šta je program farmaceuta? Ovo je posebno razvijeno softversko rješenje za automatizaciju ljekarni i povezanih farmaceutskih djelatnosti.

Glavni cilj razvoja je optimizacija i povećanje efikasnosti farmaceuta. Takođe, ovakva rešenja se široko koriste u oblasti upravljanja zalihama. Kroz programe za farmaceute vodi se računovodstvo, prati prodaja i unapređuje usluga za klijente.

USU je za vas razvio moderno rješenje za upravljanje ljekarnama. USU karakteriše: modernost, efikasnost, multitasking, efikasnost, svestranost. Pogledajmo glavne karakteristike.

Programi za farmaceute

Ključna karakteristika Farmaceutskog programa USU je njegova fleksibilnost. To znači da se program može prilagoditi aktivnostima gotovo svakog preduzeća. Ako imate cijelu mrežu ljekarni, kroz program možete u potpunosti upravljati svim odjelima. U ovom slučaju možete dobiti pregled profitabilnosti i troškova svake institucije.

Program za farmaceute je savršen za rad s lijekovima u njemu možete kreirati baze podataka i detaljno opisati svaku stavku. Na karticu proizvoda možete priložiti fotografiju artikla. Prilikom rada sa prispijećem robe, na računu će biti prikazani podaci o nazivu, količini, zemlji porijekla, jediničnoj cijeni i tako dalje.

Ako će se potvrda izvršiti od stranog dobavljača, tada će možda biti potrebno prenijeti iznos iz valute u nacionalnu monetarnu jedinicu. U USU se to može uraditi automatski; Zatim, po dolasku, jednostavno morate pratiti da li se lijekovi s rokom trajanja prodaju blagovremeno.

U te svrhe možete izvršiti odgovarajuća podešavanja u programu, a sistem će vas obavijestiti o datumu isteka u pravo vrijeme. Možete kreirati izvještaje u USU, oni se generiraju automatski na osnovu prethodno unesenih podataka. Na primjer, možete saznati vrijednosti trenutnih zaliha, kontrolirati minimalna stanja i tako dalje.

Prilikom kapitalizacije u sistemu možete vidjeti senzor koji signalizira promjene nabavnih cijena, potražnje potrošača, pokazuje omjer dostupnosti proizvoda i potražnje i kalkulaciju na osnovu toga koliko dugo će postojeće zalihe trajati. Može se koristiti i drugi oblik analitike.

CRM za farmaceute

CRM za farmaceute se može koristiti za kvalitetnu interakciju s kupcima. Na primjer, možete kreirati bazu podataka o kupcima u programu, možete dodati historiju kupovina i povrata, kao i sve druge informacije. To omogućava korištenje informacija za marketing u budućnosti. Na primjer, možete pokrenuti programe lojalnosti, implementirati ih na osnovu softvera: popusti, bonusi, popusti.

CRM za farmaceuta može se koristiti za upravljanje poslovnicama. Informacije o njima će biti strukturirane, moći ćete odrediti profitabilnost, troškove i likvidnost procesa. Istovremeno, CRM pruža mogućnost sagledavanja aktivnosti odjela i poslovanja u cjelini sa svih strana.

Sa programom je vrlo lako raditi; predlažemo da isprobate program u probnoj verziji. CRM funkcije su jasne, sučelje je logično, a radni prostor možete prilagoditi svojim potrebama.

Da biste se prijavili, morate koristiti račun. Za svaku prijavu je definirana lozinka. Za brzi početak, možete koristiti uvoz podataka sa elektronskih medija. Ako to nije moguće, možete ručno unijeti podatke u imenike. Rad će koristiti tri glavna modula. Uputstva smo postavili direktno u program, koja se mogu pogledati interaktivno.

Može poslužiti kao odlična pomoć, posebno na početku rada. Ukoliko dođe do poteškoća u radu, naš tim je u kontaktu, usluge tehničke podrške su uvijek dostupne. Pozivamo vas da odmah pogledate interaktivni pregled sistema ili nas kontaktirate na bilo koji pogodan način.