Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za veterinarsku apoteku

Program za veterinarsku apoteku • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za veterinarsku apoteku
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje programa za veterinarsku apoteku

Besplatno preuzimanje programa za veterinarsku apoteku

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti programa za veterinarsku apoteku

 • Kompanija USU razvila je poseban program za servisiranje osnovnih procesa veterinarske apoteke;
 • programu možete kreirati informativne baze podataka o životinjama, farmaceutskim lijekovima i tako dalje;
 • SU je razvio prikladno automatizirano mjesto za ljekarne specijaliste za životinje;
 • rogram vam omogućava da održavate strukturiranu evidenciju lijekova;
 • ko je potrebno, možete pratiti datume isteka lijekova;
 • istem se integriše sa specijalnom opremom, na primer, sa kasom ili skladištem;
 • oftver se može koristiti za upravljanje operacijama skladišta;
 • maćete potpunu sliku o robno-monetarnom poslovanju veterinarske apoteke;
 • ve transakcije mogu imati dokumentarnu podršku u skladu sa računovodstvenim standardima;
 • ko je potrebno, možete koristiti USU za upravljanje podružnicama;
 • ko su usluge dostave dostupne, možete ih pratiti i podržavati pomoću kartica, kada su s njima integrirane;
 • istem može organizovati rad za bilo koji broj zaposlenih;
 • ada radite sa receptima, možete koristiti elektronske časopise;
 • ožete ograničiti prava pristupa bazama podataka za korisnike;
 • aznajte više informacija sada.

Program za veterinarsku apoteku

Ako ste vlasnik veterinarske apoteke, onda vam je najvjerovatnije bitna optimizacija procesa. U savremenim uslovima, automatizacija se aktivno koristi. Softver za veterinarske ljekarne može biti od velike pomoći. Pozivamo vas da razmotrite glavne karakteristike programa za veterinarsku apoteku USU.

Za veterinarsku apoteku je vrlo važno da ažurno održava dostupnost veterinarskih lijekova i drugih materijala i alata. Takođe je važno da farmaceut bude dobro upućen u bazu podataka.

U USU možete kreirati odgovarajuću evidenciju raznih veterinarskih lijekova, hrane za životinje, vakcina, vitamina i pomoćnih sredstava za njegu životinja. Možete kreirati kategorije i potkategorije. Intuitivni interfejs i struktura kontekstnog menija pružaju korisniku odlične uslove za operativnu koordinaciju.

Osim toga, glavne funkcije se mogu definirati kao komande prečica, mogu se postaviti u centar radnog prostora. Često korištene naredbe će biti definirane kao najveće naredbe.

Radeći u USU, možete obratiti pažnju na skladištenje i logistiku. Za neke lijekove važno je pravilno skladištenje, to se može odnositi na temperaturne uslove, osvjetljenje i tako dalje. U USU-u možete uzeti u obzir ove kategorije i postaviti podsjetnike za potrebne radnje.

Isto se odnosi i na datume isteka. Inventar igra važnu ulogu u računovodstvu veterinarskih ljekarni. Pomaže da se identifikuju nepravilnosti u računovodstvu robe. Uz pomoć USU, moći ćete brzo izvršiti proces inventure, moći ćete procijeniti stanja zaliha i planirati rad budućih perioda.

Što se tiče procesa pristizanja robe, sistem se može konfigurisati da generiše zahtev za dopunu i automatski ga pošalje dobavljaču. Druge važne funkcije mogu se konfigurirati.

CRM za kućnu apoteku

CRM za apoteku za životinje može biti relevantan posebno u slučajevima kada ustanova ima dugoročne odnose sa klijentima. Često, apoteke za životinje rade na bazi veterinarske ambulante, USU se može koristiti za upravljanje procesima u kompleksu ambulante i ljekarne.

U CRM-u iz USU-a možete sačuvati istoriju kupovina, povrata, tretmana kućnih ljubimaca, procedura skrininga i tako dalje. Ove informacije mogu biti od neprocjenjive vrijednosti, apotekar će možda samo trebati pogledati karticu klijenta i odmah će vidjeti koji su lijekovi kupljeni; kakvog ljubimca klijent ima; ako je ovo hrana, koje su onda preferencije i tako dalje.

Takve informacije mogu biti korisne u slučaju promocija, programa lojalnosti i drugih aktivnosti koje imaju za cilj održavanje dugoročnih odnosa s kupcima.

CRM za apoteke za kućne ljubimce može se koristiti u drugim područjima, na primjer, za proces direktne prodaje. U softveru USU možete registrovati prodaju i dobit od njih. Ovaj proces se može obaviti ručno ili pomoću posebne opreme. Svoj prihod možete obraditi u gotovini ili u iznosima koji su knjiženi na vaš tekući račun.

Kada radite sa dobavljačima, možete koristiti funkcije za prijem robe u stranoj valuti. U tom slučaju program inicijalno može odrediti kurs, a iznose će automatski izračunati.

Moderne veterinarske apoteke mogu prakticirati online prodaju i dostavu robe. Ako trebate integrirati podatke s internetskom ljekarnom za životinje, tada nećete imati problema s USU. Ovo se odnosi i na dostavu. Možemo vam ponuditi uslugu integracije sa karticama, a zatim možete direktno online pratiti kretanje kurira u slučaju više sile i brzo reagirati na promjene.

Program USU kreiran je na način da korisniku maksimalno pojednostavi računovodstvene aktivnosti. To možete provjeriti ako preuzmete besplatnu probnu verziju.

Ovo su samo neke od mogućnosti koje vam USU može ponuditi. Detaljniji popis možete pronaći na našoj web stranici. Nudimo i da Vam potpuno besplatno pružimo prezentaciju softvera. Da biste dobili ovu priliku, morate poslati prijavu putem chata na stranici.