Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Farmaceutski programi

Farmaceutski programi • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Farmaceutski programi
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje farmaceutskog programa

Besplatno preuzimanje farmaceutskog programa

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti farmaceutskog programa

 • Automatizovani program će unaprediti radne procese, zameniti desetine kvalifikovanih radnika, povećati kapital;
 • ristup za svakog korisnika će biti lični, sa individualno kreiranim nalogom zaštićenim loginom i lozinkom;
 • ristup se vrši lokalno i putem interneta;
 • išekorisnički format osigurava koordiniran rad za sve korisnike;
 • plikacija je dostupna na devedeset i šest jezika;
 • a biste prilagodili sučelje, možete odabrati temu iz širokog spektra predstavljenih naslova;
 • potreba geografskih karata poboljšaće proces isporuke robe kupcima;
 • odaci o klijentima će se unositi i prilagođavati u CRM bazi podataka;
 • azlikovanje prava korišćenja pomoći će da se osigura zaštita podataka informacija od curenja;
 • ražite proizvode u sistemu, uzimajući u obzir refleksiju analoga;
 • a vizuelnu udobnost i percepciju, moguće je priložiti slike robe uz nomenklaturu;
 • ntegracija sa modernom skladišnom opremom će vam pomoći da brzo evidentirate, otpišete i prodate robu;
 • istem vam omogućava da analizirate potražnju za robom, odražavajući stanja u svim skladištima;
 • onsolidacija svih strukturnih podjela u centralizirani sistem;
 • ogućnost korištenja bonus sistema za privlačenje i zadržavanje kupaca;
 • rafikoni i grafikoni će vam pomoći da vizuelno procenite dinamiku prodaje, prihoda i rashoda;

Farmaceutski programi

Farmaceutski programi se razlikuju po funkcionalnosti, politici cijena, brzini obrade podataka i korisničkom načinu rada. Svi programi imaju prednosti i nedostatke, pa je stoga vrijedno testirati uslužni program prije kupovine. Na internetu često možete pronaći vrlo primamljive ponude besplatnih programa, ali morate razumjeti sve rizike. Posebnu pažnju zaslužuje farmaceutski program nove generacije kompanije Universal Accounting System. Program se može koristiti u malom prodajnom objektu, ili prilikom objedinjavanja cijele mreže ljekarni u jedinstvenu strukturu, uz povezivanje maloprodajne opreme. Softver se može pokrenuti prilično lako sa prečice na radnoj površini. Postavke konfiguracije se konfigurišu prilikom instaliranja aplikacije na radni uređaj. Računar, tablet ili telefon se mogu koristiti kao radni uređaj. Za svaki radni uređaj potrebna je kupovina licencirane verzije aplikacije. Svaki korisnik će raditi na ličnom računu, zaštićenom lozinkom za čuvanje povjerljivih podataka.

Radi praktičnosti, softver se može koristiti na bilo kojem od devedeset i šest ponuđenih jezika. Svaki zaposleni ima posebna prava pristupa. Glavni korisnik može vidjeti sve funkcionalnosti uz neograničene korisničke mogućnosti. Da biste prilagodili sučelje, možete odabrati temu koja vam se sviđa i tako ćete uživati u svakodnevnom radu. Najjednostavniji modul, ne ometa i omogućava vam brzo obavljanje radnih procesa. Softver vam omogućava da koristite uvoz podataka, smanjujući izgubljeno vrijeme korištenjem prethodno korištene Excel datoteke. Tako će hiljade artikala biti brzo prikazane u sistemu, uzimajući u obzir količinu, šifru, naziv, cijenu. Osim toga, moguće je postaviti sliku lijekova kako se zaposlenici farmaceutske kompanije ne bi zbunili u asortimanu. Slika se može učitati iz datoteke ili direktno sa web kamere. Za brzo traženje podataka o proizvodu, kao i analizu analoga, koristit će se kontekstualna tražilica. Program vam omogućava da brzo generišete fakture za kretanje robe između skladišta, kombinujući sve skladišne prostore.

Farmaceutski CRM sistemi

Farmaceutski CRM sistemi vam omogućavaju da prikažete podatke o kupcima i dobavljačima, koji odražavaju prodaju i međusobna poravnanja. U farmaceutskom CRM sistemu moguće je pronaći potrebne informacije o klijentu, koje odražavaju podatke o proizvodima, kalkulacije i popuste. Informacije u CRM sistemu će biti kontakt informacije za komunikaciju, pružanje povoljnih ponuda putem SMS-a i e-pošte. Softver USU, integrisan sa visokotehnološkom skladišnom opremom, pomaže u brzom čitanju bar kodova, blagovremenoj prodaji robe. Također je lako odabrati proizvod po imenu. U aplikaciji, plaćanja će se vršiti automatskim obračunom, odražavajući podatke u računovodstvu. Gotovinsko ili bezgotovinsko plaćanje se odražava u prijavi bez ili sa štampanjem računa. Za svaku ostvarenu prodaju moguće je ispisati račun. Prilikom vraćanja možete pročitati bar kod na računu, brzo izvodeći operaciju. Aplikacija vam omogućava pojedinačnu prodaju robe navođenjem određenog simbola za obavljanje određenih proračuna korištenjem određenih algoritama. CRM sistem vam omogućava da vidite kupce i kupovine. Kupci će biti podijeljeni u grupe, sa individualnim cjenovnikom. Pružanje popusta stimuliše aktivnu prodaju.

Stvarno analizirajte i gradite marketinške planove. U multifunkcionalnom softveru važno je kontrolisati i stimulisati ne samo kupce, već i zaposlene da aktivno rade i prodaju robu. Vođenje evidencije o radnom vremenu i analiza obima prodaje sa obračunom zarada omogućava vam da motivišete zaposlene u svim odeljenjima. Kroz program je moguće vidjeti izvještaje o potražnji za robom, podijeljene u grupe i podgrupe, koji odražavaju vizuelne informacije za bilo koji vremenski period. Analitički podaci o ustajaloj robi omogućavaju vam brzo donošenje upravljačkih odluka. Funkcija planiranja i predviđanja omogućava vam da analizirate robu uzimajući u obzir dnevnu prodaju, blagovremeno dopunjavajući zalihe. Program može raditi preko lokalne mreže ili putem internetske veze. Pored računovodstva robe, obezbeđeni su alati za finansijsku analizu sa obračunom prihoda i rashoda. Grafikoni i dijagrami će vam pomoći da vizuelno analizirate dinamiku rashoda i prihoda finansijske imovine, isključujući haotično trošenje. Multitasking program automatizira proizvodne procese, osiguravajući visoku konkurentnost. Za stručne savjete obratite se na navedene kontakt brojeve.