Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Apotekarski softverski paket

Apotekarski softverski paket • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Apotekarski softverski paket
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje softverskog paketa za ljekarne

Besplatno preuzimanje softverskog paketa za ljekarne

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM softverskog paketa za apoteku

 • Softver je predstavljen u prikladnom formatu, sa individualnim postavkama za svakog korisnika;
 • rogram se može koristiti na različitim jezicima, predstavljen u 96 tipova;
 • ntegracijom sa visokotehnološkom skladišnom opremom moguće je optimizovati radno vreme zaposlenih i unaprediti radne procese;
 • ogućnost vođenja evidencije čitanjem šifri proizvoda, kao i prelaskom miša preko naziva u nomenklaturi;
 • ogućnost obračuna u domaćoj ili stranoj valuti, unos kursa za proizvode;
 • rafikoni i dijagrami vam omogućavaju da analizirate promjene cijena za određeni proizvod;
 • ijena aplikacije je pristupačna i ne uključuje pretplatu;
 • išekorisnički način rada osigurava jedinstven i koordiniran rad svih strukturnih jedinica, omogućavajući razmjenu podataka preko lokalne mreže;

Apotekarski softverski paket

Softverski paket za ljekarne vam omogućava automatizaciju proizvodnih procesa, optimizirajući poslovne resurse. Internet nudi širok izbor programa razvijenih za različite oblasti aktivnosti. Evidentiranje lijekova u ljekarni se po pravilu vršilo u Excel tabeli, ali morate se složiti da to nije dovoljno za samostalan rad i širenje poslovanja. Potreban je elektronski asistent koji ne samo da može voditi evidenciju i kalkulacije, već i analizirati potražnju i prodaju, vidjeti dinamiku i izgraditi plan za dalje djelovanje. Savremeni programi omogućavaju automatsko obračunavanje, kontrolu, upravljanje i analizu. Kako ne biste pogriješili s izborom, prije svega morate testirati funkcionalnost softvera preuzimanjem probne verzije. Kako ne biste brinuli o plaćanju pretplate, uzimajući u obzir pristupačnu cijenu i neograničene mogućnosti, kao i da vodite evidenciju, dostupnost i analizu robe, trebat će vam visokotehnološki program. Program „Univerzalni računovodstveni sistem“ omogućava kontrolu, analizu, upravljanje, računovodstvo i računovodstvo skladišta.

Program se može integrirati s različitim mjernim uređajima, uređajima za očitavanje i CCTV kamerama. Sigurnosne kamere su povezane sa aplikacijom i prenose video materijale u realnom vremenu. za praktičnost i optimizaciju radnog vremena, moguće je očitavanje bar kodova lijekova, brzo obavljanje prodaje, štampanje računa i reflektiranje podataka u računovodstvu. Računovodstvo se vrši integracijom sa 1C sistemom. Dokumenti, izvještaji, akti i fakture se generišu na osnovu dostupnih elektronskih šablona i uzoraka. Prilikom uvoza podataka moguće je smanjiti izgubljeno vrijeme i poboljšati kvalitetu unesenih informacija. Kvalitativni proračuni se vrše elektronskim kalkulatorom, koristeći cijene za lijekove pohranjene u nomenklaturi. nomenklatura će zabilježiti informacije o svakom nazivu proizvoda, sa šifrom, opisom, slikom, cijenom, PDV-om, količinom, rokom isporuke i rokom trajanja. Softver sa softverskim paketom za ljekarne kontrolirat će ne samo dostupnost tekućih proizvoda, već i datume isteka, promptnu obradu povrata dobavljačima ili odlaganje proizvoda.

Softverski paket za automatizaciju ljekarne

Softverski paket za automatizaciju ljekarne pomoći će privući potencijalne kupce kreiranjem i održavanjem CRM baze podataka. CRM baza podataka za druge ugovorne strane će bilježiti ažurirane informacije o telefonskim i email adresama, zahtjevima, plaćanjima, narudžbama i prodaji. Marketing planiranje se provodi u softverskom paketu za automatizaciju ljekarne analizom potražnje i rasta ili gubitka kupaca, upoređujući podatke za različite vremenske periode. Radi praktičnosti, predviđena je upotreba grafikona i grafikona. Kako bi se povećala prodaja, moguće je sinkronizirati podatke s web-stranicom, omogućavajući kupcima da naručuju na daljinu. Nakon predbilježbe, klijenti će vidjeti ažurne informacije sa popustima i bonusima za proizvode u ljekarni. Odabrani artikli lijekova bit će premješteni u košaricu s analizom kupovine, podsjećajući kupce da završe kupovinu proizvoda na čekanju. Za brzu obradu prodaje moguće je izvršiti bezgotovinsko plaćanje. Softver vam omogućava daljinsko praćenje statusa isporuke, interakciju s mapama velikih razmjera i integraciju sa GPS navigatorima.

Softver vam omogućava praćenje i analizu rada zaposlenih u ljekarni, praćenje radnog vremena. Platni spisak će biti izračunat na osnovu automatskih kalkulacija ukupnog radnog vremena i bonusa od prodaje, odražavajući podatke o zaposlenima u grafikonima. Kako bi se optimiziralo radno vrijeme, planirano je korištenje kontekstualnog pretraživača, koji promptno unosi upit i prikazuje informacije iz jedinstvenog repozitorija informacija. Podaci će se dati o lijekovima i analozima, o zaposlenima i klijentima itd. Za brzo izvršavanje dodijeljenih zadataka, omogućena je razmjena podataka između korisnika preko lokalne mreže. Svaki zaposlenik će biti registrovan pod ličnim akreditivima, kupovinom licencirane verzije za svaki radni uređaj (mobilni telefon ili računar). Pomoću softvera moguće je automatizirati ljekarničke procese uspostavljanjem računovodstvenih i skladišnih evidencija. Inventura će postati brza i kvalitetna, uz korištenje visokotehnološke opreme, eliminirajući moguće greške svojstvene ljudskom faktoru. Posavjetujte se sa stručnjacima kompanije kako biste saznali više o funkcionalnosti softvera. Naši stručnjaci će vam također pomoći da odaberete module i alate za vašu vrstu poslovne aktivnosti.