Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Obračun robe u apoteci

Obračun robe u apoteci • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Obračun robe u apoteci
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje programa za obračun robe u ljekarni

Besplatno preuzimanje programa za obračun robe u ljekarni

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za obračun robe u apoteci

 • Softver ima fleksibilne opcije konfiguracije i pogodan je za bilo koju vrstu aktivnosti;
 • plikacija je prevedena na devedeset šest jezika;
 • oguća je potpuna automatizacija radnih procesa farmaceutske organizacije, kontrola radnih procesa i finansijskih aktivnosti;
 • edinstveni pristup za sve zaposlene sa višekanalnom vezom;
 • a svakog korisnika biće kreiran lični nalog sa bezbednosnim logom i lozinkom radi poverljivosti podataka;
 • plikacija može raditi s različitim uređajima i aplikacijama;
 • eneriranje dokumenata i izvještaja u offline formatu;
 • voz i izvoz podataka, optimizacija radnog vremena korisnika;
 • azlikovanje prava pristupa korisnika;
 • ve informacije se pohranjuju u centralizovano skladište;
 • potreba skenera bar kodova i terminala za prikupljanje podataka;
 • oftver ima javni meni;
 • dabir korporativnog stila iz predstavljenog dizajna;
 • ristup sistemu iz kancelarije ili kuće;
 • ez mjesečnih plaćanja, plaćaju se samo troškovi komunalije;

Obračun robe u apoteci

Računovodstvo robe u ljekarni danas se, kao i svaki drugi proces, odvija autonomno, uz pomoć specijaliziranog softvera za optimizaciju radnih resursa. Postoji dosta programa, stoga odabir specijaliziranog elektroničkog asistenta nije težak. Pitanje je brzina rada, kvaliteta i funkcionalnost, te cijena programa. U svakom slučaju, prije kupovine trebali biste analizirati tržište i procijeniti pokazatelje kvalitete u vlastitom poslovanju tako što ćete besplatno preuzeti demo verziju koju su programeri pružili. Za vođenje evidencije robe u apotekama potreban vam je dobro odabran modularni sastav. Program treba ne samo da vodi evidenciju, već i brzo čita podatke za svaku stavku robe, odražava informacije o likvidnosti i bilansima, te promptno generiše dokumentaciju i izvještaje.

Obračun prodaje robe u ljekarni

Računovodstvo prodaje robe u apoteci će postati mnogo brže i efikasnije instaliranjem softvera „Univerzalni računovodstveni sistem“, koji je lider na tržištu. Program pomaže korisnicima da brzo unose i prikazuju informacije, minimizirajući ručni unos. Apoteke u pravilu ne mogu imati mali asortiman, pa ne mogu bez skladišne opreme s kojom aplikacija inteligentno komunicira, čitajući barkodove i štampajući račune. Podaci o lijekovima bit će evidentirani u računovodstvenom sistemu prodaje robe u apotekama u posebnoj nomenklaturi, odražavajući kvantitativne i kvalitativne pokazatelje. Aplikacija će također kontrolirati nabavku, skladištenje lijekova i prodaju prije svega proizvoda sa odgovarajućim rokovima trajanja. Za praktičnost i vizualnu percepciju, moguće je priložiti slike lijekova, grupiranje naziva prema namjeni i uvjetima skladištenja.

Obračun prodaje robe u ljekarni

Obračun prodaje robe u ljekarni bit će mnogo bolji i brži. Korisnički servis će biti što praktičniji, efikasniji, efikasniji uz povećanu lojalnost. U programu za evidentiranje prodaje robe u apotekama moguće je voditi dnevnik, analizirajući kvalitet rada osoblja. Dakle, prilikom evidentiranja radnog vremena i analize kvaliteta usluge, prodaje, sistem će automatski obračunati i obračunati mjesečne plate. U programu, farmaceuti ne moraju pamtiti nove nazive lijekova, sve informacije će biti predstavljene u ažurnom obliku u aplikaciji. Ukoliko je potrebno, klijentima pružite informacije o proizvodima i analozima, zaposlenik može brzo pronaći podatke koristeći kontekstualnu tražilicu. Također, kada skener barkodiranja usmjerite na šifru proizvoda, možete dobiti informacije o dostupnosti, stanju i lokaciji skladištenja na policama ljekarni i skladišta.

Obračun kretanja robe u apoteci

Obračun kretanja robe u apoteci će se odvijati autonomno. Svi podaci o evidentiranju kretanja robe u apotekama bit će prikazani u izvještajnoj dokumentaciji. Izveštaji i dokumenti se mogu brzo generisati u aplikaciji, prema podržanim obrascima, koristeći šablone i uzorke. Uvoz i izvoz će eliminisati ručni unos, optimizujući radno vreme korisnika. Svaki zaposlenik će biti registrovan u aplikaciji pod ličnim akreditivima na svom ličnom računu, sa sigurnosnom prijavom i lozinkom. U višekorisničkom načinu rada zaposleni mogu razmjenjivati informacijske podatke, što također produktivno utiče na kretanje robe. Prava pristupa korisnika će se razlikovati prema njihovom službenom položaju, pružajući samo potrebne informacije uz dodatnu povjerljivost.

Automatizacija obračuna kretanja robe u farmaceutskom skladištu

Automatizacija obračuna kretanja robe u farmaceutskom skladištu dostupna je implementacijom softvera sa integracijom sa visokotehnološkom skladišnom opremom. Premještanje i skladištenje lijekova. proizvodi će biti pod stalnom kontrolom, vodeći računa o automatizaciji prilikom evidentiranja kretanja robe u farmaceutskim skladištima. Moguće je kontrolisati unutar-organizacijske procese instaliranjem i prijemom sigurnosnih kamera u realnom vremenu. Eliminisani zastoji zbog automatizacije implementacije. U aplikaciji, nomenklatura će odražavati informacije za svaku stavku. Kada artikli ponestaju ili se približavaju datumi isteka, sistem će obavijestiti radnike treptajućim indikatorima. Koristeći softver, moguće je vidjeti dinamiku prodaje analizirajući najprofitabilnije pozicije lijekova.

Obračun zaliha u apoteci

Obračun zaliha u apoteci će se odvijati na najvišem nivou kroz kompleksnu automatizaciju. Program vam omogućava isporuku lijekova kupcima, prikazujući podatke sa adresama na geografskim kartama. Podaci o obračunu zaliha u apotekama uvijek će biti tačni, odražavajući stanja u određenom skladištu. Moguće je kombinovati sve filijale i skladišta u jedinstven elektronski sistem trgovanja, koji odražava finansijske aktivnosti. Aplikacija pruža mogućnost bezgotovinskog plaćanja korištenjem kalkulacija cijene robe u stranoj valuti. Dakle, prilikom kupovine lijekova od stranog proizvođača, tečaj se unosi u nomenklaturu prilikom obračuna cijene. Kasnije je moguće uporediti promjene cijena na grafikonima uzimajući u obzir inflaciju. Koristite probnu verziju kako biste saznali više o razvoju i testirali funkcionalnost u svom poslu.