Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstveni program lijekova

Računovodstveni program lijekova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstveni program lijekova
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje programa za računovodstvo lijekova

Besplatno preuzimanje programa za računovodstvo lijekova

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za obračun lijekova

 • Softver se može integrirati sa skladišnom opremom;
 • ristupačna cijena;
 • revod na 96 jezika;
 • išekorisnički način rada, sa ujednačenim radom svih stručnjaka;
 • azlikovanje mogućnosti korisnika za dobijanje potrebnih informacija;
 • ogućnost odabira dizajna iz širokog spektra predstavljenih dizajna;
 • ednokratno plaćanje softvera bez mjesečnih plaćanja;
 • rogram podržava rad različitih režima, kako na računaru, serveru lokalne mreže tako i u oblaku;
 • ogućnost kombinovanja svih ekspozitura i ekspozitura;
 • ružanje centralizirane kontrole;
 • rogram ima jasan i jednostavan interfejs;
 • građena interaktivna uputstva će vam pomoći da brzo naučite kako da koristite predstavljene funkcije;
 • buku pružaju stručnjaci besplatno po kupovini aplikacije;
 • rilagođavanje dugmadi za brzo pokretanje omogućava korisnicima da optimizuju radno vreme;
 • oguće je smisliti kratke šifre proizvoda za korištenje operativne implementacije;

Računovodstveni program lijekova

Program računovodstva lijekova omogućava vam automatizaciju proizvodnih procesa, povećavajući promet sa širenjem i prilivom klijenata. Trenutno je jednostavno nemoguće samostalno evidentirati lijekove, s obzirom na ukupan broj različitih naziva domaćih i uvoznih lijekova različitih proizvođača. Stoga program pomaže u automatizaciji izvođenja radnih procesa i optimizaciji resursa. Programi su podijeljeni po funkcionalnosti, cijeni i brzini, ali nakon što isprobate softver “Univerzalni računovodstveni sistem” u svom poslu, više nećete imati sumnje ili želje da se prebacite na druge aplikacije. Program ima neograničenu funkcionalnost, jedinstveno i korisničko sučelje menija, prekrasan dizajn i veliku brzinu. Cijena je pristupačna i pogodna za bilo koju vrstu poslovanja. Računovodstveni program lijekova vam omogućava ne samo da pratite lijekove, već i brzo generišete račune i izvještaje, pomažete u održavanju zaliha i još mnogo toga. Program je lako prilagodljiv za bilo koji Windows operativni sistem, sinhronizujući sve radne uređaje za višekanalno povezivanje i interakciju korisnika iz svih odeljenja za praktičan i efikasan rad.

Računovodstveni program lijekova

Program za obračun lijekova USU vam omogućava da analizirate potražnju za ovim ili drugim proizvodima, nadgledate stanja, isporuke i isporuke. Program je lako prilagodljiv za bilo koji Windows operativni sistem, sinhronizujući sve radne uređaje za višekanalno povezivanje i interakciju između korisnika svih odeljenja za praktičan i efikasan rad. Program je prilagodljiv različitim medicinskim ustanovama. Program za obračun lijekova može se automatski povezati na različite radne uređaje, čitati kodove i prikazivati informacije na ekranu, ispisivati dokumente i račune. Mogućnost vođenja kvantitativnih evidencija korištenjem visokotehnološke skladišne opreme ne samo da će uštedjeti vrijeme, već će i eliminirati nedostatke povezane s ljudskim faktorom. Također, korištenjem programa lista lijekova sa ispravnim stanjem uvijek će se ažurirati, blagovremeno dopunjavajući zalihe.

Računovodstvo lijekova

Knjigovodstvo lijekova će se vršiti programom od trenutka isporuke, kontrolirajući sve procese prijema, skladištenja, prijenosa, kretanja, prodaje itd. Oslobađanjem zaposlenih od rutinskih obaveza, više vremena i pažnje će biti na raspolaganju da se posvete važnijim zadacima kako se plan povećava. Softver pomaže medicinskim organizacijama da vode evidenciju o lijekovima, ne samo o lijekovima, već i da analiziraju radne procese podređenih, održavajući posebnu bazu podataka uzimajući u obzir radno vrijeme. Moguće je vidjeti vrijeme dolaska i odlaska sa radnih mjesta, automatski obračunavajući svačije plate, uključujući i prekoračenje plana ili manjkove. Velika memorija omogućava pohranjivanje svih podataka u centralizirano skladište, uz brzu pretragu unosom upita u kontekstualnu tražilicu. Također, radi sigurnosti pohranjivanja informacijskih podataka, pravi se razlika između mogućnosti korisnika na osnovu radnog mjesta.

Obračun lijekova u ljekarni

Knjigovodstvo lijekova u apoteci će biti automatizirano, sa posebnom bazom podataka (nomenklaturom). Nomenklatura će odražavati informacije o svakom lijeku sa bar kodom, opisom, cijenom, PDV-om, količinom itd. Takođe, radi pogodnosti osoblja, moguće je prikazati sliku lijeka. Program računovodstva lijekova u ljekarni omogućava vam da značajno uštedite vrijeme pri servisiranju kupaca pružanjem tačnih informacija o originalima i analozima lijekova, blagovremenom čitanju kodova i izdavanju računa. Plaćanja se mogu vršiti u gotovinskom ili bezgotovinskom obliku, uz evidentiranje podataka u računovodstvenoj dokumentaciji. Računovodstvo se vrši automatski u aplikaciji, promptno generišući potrebne dokumente pomoću šablona sa uzorcima kompletiranja. Za kvalitetan i brz rad moguć je uvoz podataka za popunjavanje dokumenata i izvoda. Program USU će pomoći u analizi radnih aktivnosti osoblja u ljekarnama, kao i u razgraničenju slučajeva, kreiranju rasporeda i smjena.

Obračun lijekova u zdravstvenim ustanovama

Izuzetno je važno knjigovodstvo lijekova u zdravstvenim ustanovama, ažurno popunjavanje zaliha i eliminacija proizvoda kojima je istekao rok trajanja. Program USU je nezamjenjiv pomoćnik koji prati ne samo stanja, već i pokazatelje kvaliteta svake stavke, izbjegavajući greške. Program će odražavati sve informacije o lijekovima, kao i o pacijentima zdravstvene ustanove, održavajući posebnu bazu podataka. Za organizaciju interakcije i pružanje informacija pacijentima šalju se SMS i Email poruke. Distribucija poruka se može vršiti u selektivnom ili masovnom obliku. Također, izvodi, izvještaji i obrasci za pacijente će se automatski generirati i popunjavati, oslobađajući vrijeme osoblja. Elektronski kalkulator vam omogućava da izvršite visokokvalitetne kalkulacije, sumirajući određene usluge, uz popuste i bonuse. Program obračuna lijekova u zdravstvenim ustanovama automatski će izračunati troškove lijekova, dodatnih usluga i postotak popusta za određenog pacijenta. Daljinsko upravljanje se vrši pomoću CCTV kamera, što takođe pomaže u kontroli zakonitih radnji zaposlenih i klijenata, eliminišući pad nivoa kvaliteta i rejtinga.

Obračun lijekova u odjeljenju

Obračun lijekova u odjeljenju je izuzetno važan, upoređivanje podataka sa nalogom za prijem i isplatu. Inventura sa programom se vrši brzo i efikasno, odražavajući podatke za svaki artikl, uzimajući u obzir datume isteka. Planiranje potrošnje će se odraziti na sistem, uz mogućnost analize i kupovine, te evidentiranja lijekova na odjeljenju. Softver vam omogućava da unapredite rad svih odeljenja praćenjem radnog vremena u bazi podataka, sa obračunom ukupnog radnog vremena i platnog spiska. Svi zaposleni u odjelu mogu komunicirati putem lokalne mreže, optimizirajući utrošak vremena. Aplikacija će kontrolisati sve radne procese, omogućavajući daljinsko praćenje zaposlenih i posetilaca poslovnica, snimanje i čuvanje video zapisa sa CCTV kamera.

CRM za računovodstvo lijekova

CRM softver “Univerzalni računovodstveni sistem” za računovodstvo lijekova pomaže u automatizaciji proizvodnih procesa koristeći moderne grafikone i dijagrame integrirane u aplikaciju. Alati za vizualizaciju mogu pomoći u poboljšanju upravljanja zdravstvenim ustanovama. Koristeći softver, moguće je postaviti marketinški sistem, koji odražava trenutne informacije na web stranici, sinkronizirajući materijale sa bazom podataka. Kupci mogu kupiti lijekove putem interneta. Moguće je održavati zasebnu bazu podataka za druge ugovorne strane, dopunjavajući ih dok su u interakciji, slanju poruka, sastancima, kupovini i prodaji i međusobnom obračunu. CRM softver za računovodstvo lijekova će biti najbolje rješenje za izgradnju konkurentskih prednosti, implementaciju sveobuhvatne automatizacije uz razvoj novih pravaca i širenje granica. Da biste analizirali mogućnosti koje pruža naš program, trebali biste se upoznati s opcijama na našoj službenoj web stranici i preuzeti besplatnu test verziju.