Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Programi za ljekarne

Programi za ljekarne • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Programi za ljekarne
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje programa za ljekarne

Besplatno preuzimanje programa za ljekarne

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Karakteristike programa za ljekarne

 • Program je savršen, garantuje automatizovan rad u svim fazama rada;
 • godno i lijepo sučelje prilagođava svaki korisnik pojedinačno;
 • revođenje i rad u programu je dostupan na bilo kojem od 96 predstavljenih jezika;
 • izajn može varirati u zavisnosti od predstavljenih tema;
 • rogram obezbeđuje sveobuhvatno računovodstvo i centralizovanu kontrolu;
 • održava rad sa različitom magacinskom opremom, automatski vrši obračun, prijem, kretanje ili prodaju proizvoda;
 • oguć je rad sa domaćim i stranim valutama, kalkulacije po kursu;
 • išekanalna veza uključuje razmjenu informacija između registriranih korisnika preko lokalne mreže;
 • azgraničenje korisničkih mogućnosti;
 • ronalaženje i čitanje informacija o proizvodima moguće je ne samo preko šifri, već i opisa naziva;
 • ostupan je uvoz i izvoz podataka;
 • oguća je isporuka robe i rad sa geografskom kartom;
 • a karti je moguće prikazati status isporučene robe, označavajući je različitim bojama;
 • plikacija vam omogućava da analizirate lokaciju kupaca i udaljenost od poslovnica;
 • zrada geografskih izvještaja za gradove i zemlje;

Programi za ljekarne

Apotekarski programi danas su sastavni dio poslovanja zbog velike brzine rada, obrade i skladištenja podataka, sveobuhvatnog poboljšanja, uspjeha i profita. Na internetu možete pronaći širok izbor različitih aplikacija koje se razlikuju po funkcionalnosti, ali kako ne biste dobili prase u šaci i ne upali u zamku prevaranta, trebali biste to procijeniti prije kupovine programa. Procjena funkcionalnosti se obično provodi kroz testnu verziju koju programeri besplatno obezbjeđuju. Tokom testnog perioda moći ćete da date objektivnu ocjenu uz efikasan rad. Da biste kupili program koji je pristojan u smislu funkcionalnosti i pristupačne cijene, obratite pažnju na softver kompanije "Universal Accounting System". Apotekarski program će postati nezamjenjiv pomoćnik dugi niz godina, zamjenjujući desetke specijalista, uz kontinuiran i kvalitetan rad.

Program za ljekarne

Apotekarski program kompanije Universal Accounting System prilagođava se bilo kojoj operativnoj verziji Windows-a. Dostupna je i sinhronizacija svih radnih uređaja za jedno višekanalno povezivanje registrovanih korisnika, uz sveobuhvatan rad na jednom zadatku. Svi zaposleni moraju proći registraciju prilikom instaliranja aplikacije na svoj radni uređaj, koja će naknadno evidentirati rad svake osobe sa izlazom mjesečnih kalkulacija za obračun zarada na osnovu odrađenog vremena, ostvarenih obima prodaje itd. Lokalno, svi zaposleni će moći razmjenjivati poruke, ubrzavajući dnevne zadatke. Apotekarski program automatizuje proces vođenja evidencije apotekarskog skladišta. Integracijom softvera sa visokotehnološkim skladišnim knjigovodstvenim uređajima moguće je brzo prihvatiti robu, čekove, zalihe i još mnogo toga. Svi nazivi lijekova sa općim podacima o proizvođaču i roku trajanja, kvantitativnim i kvalitativnim pokazateljima bit će evidentirani u nomenklaturi. Dodatno, moguće je priložiti sliku koju je dostavio proizvođač ili primljenu sa web kamere.

Program za rad u apoteci

Program za rad u apoteci omogućava vam da eliminišete greške zaposlenih uspostavljanjem komunikacije sa kupcima kroz automatizovane procese. Program vam omogućava da održavate zasebnu bazu podataka o klijentima i dobavljačima sa kontakt informacijama, istorijom saradnje (prijave, sastanci, pozivi, kupovine, itd.) i plaćanja. Program za rad u apotekama omogućava slanje e-mail ili SMS poruka, masovno ili selektivno, sa unapred sastavljenim tekstom pisma. Mnoge usluge blokiraju isporuku prilikom masovnog slanja pisama, šaljući pisma u spam folder. Program zaobilazi anti-spam sisteme i obavlja svoje zadatke na najbolji mogući način. Program je opremljen i funkcijom PBX telefonije, koja prima tačne informacije o dolaznom pozivu i prikazuje broj telefona na ekranu. Također je moguće koristiti mape velikih razmjera za prethodnu analizu, izgradnju ruta i isporuku proizvoda od dobavljača do kupaca. Daljinsko praćenje ruta kurira dostupno je i kada je aplikacija integrisana sa GPS navigatorima.

Apotekarski računovodstveni softver

Apotekarski računovodstveni program će postati praktičniji, lakši i skladniji. Automatizacija svih radnih procesa omogućava vam da sveobuhvatno upravljate svojim poslovanjem. Dakle, kontrola se vrši pomoću CCTV kamera, čitajući i prenoseći materijale u online formatu. Moguće je voditi evidenciju i analizirati prodaju svih proizvoda, upoređujući informacije za različite vremenske periode, pohranjivati sve informacije o proizvodima, zaposlenima i klijentima, te knjigovodstvenu dokumentaciju u centraliziranom skladištu. Računovodstvo će biti automatsko, sa podacima o dostupnosti, potražnji i brzom dopunom pozicija koje ističu. Registracija dokumenata, popunjavanje obrazaca, akata i drugih izvještaja vrši se na osnovu elektronskih šablona sa uzorcima popunjavanja. Ručna kontrola je skoro potpuno svedena na nulu. Stručnjacima u pronalaženju potrebnih informacija u pomoć priskače kontekstualni pretraživač koji na zahtjev korisnika daje podatke u nekoliko sekundi. Inventar će biti što brži i tačniji, s prikazom informacija ne samo o količini, već io kvaliteti i rokovima trajanja. Proračuni se vrše u apotekarskom računovodstvenom programu pomoću elektronskog kalkulatora, koristeći ulazne algoritame za proračune.

Kupite program za apoteku

Kupnja ljekarničkog programa je mnogo lakša nego što se čini, ali kao što je ranije spomenuto, trebali biste birati mudro. Mnogi programi na tržištu imaju ili ograničenu funkcionalnost ili previsoke cijene. Kako se ne biste suočili s teškim izborom i kupili ljekarnički program koji ima neograničene mogućnosti i skromnu politiku cijena, posjetite web stranicu kompanije Universal Accounting System. Pri kupovini programa za ljekarnu USU vrijedi izdvojiti besplatnu pretplatu i dvosatnu tehničku podršku kao poklon. Program radi u višekanalnom režimu, stoga je dizajniran za neograničen broj radnih uređaja, uz kupovinu licencirane verzije za svaki uređaj posebno. Program vam omogućava da uštedite ne samo vrijeme, već i finansijska sredstva, obavljajući ne samo upravljanje, kontrolu i analizu, već i računovodstvo. Računovodstvo se vrši uz podršku 1C sistemske integracije. Dakle, nema potrebe da prelazite s jednog programa na drugi da biste unijeli ili izračunali podatke.

Najbolji programi za ljekarne

Pred vama su najbolji programi za ljekarne. Da biste dobili savjet, samo pozovite navedene brojeve telefona navedene na web stranici ili pošaljite poruku e-poštom. Uz najbolji ljekarnički softver, nema potrebe da gubite vrijeme na rutinske zadatke. Unos podataka će sada biti što precizniji i brži, prenoseći informacije iz različitih izvora. Formiranje dokumenata i izvještaja vrši se korištenjem ugrađenih šablona na osnovu uzoraka popunjavanja, u podržanim Word i Excel formatima. Dobijte jedinstvenu priliku da sveobuhvatno automatizujete rad apotekarske mreže u obliku naprednog softvera za kontrolu upravljanja. Zapamtite, takmičari ne čekaju. Ne odgađajte uspjeh i razvoj vašeg farmaceutskog poslovanja do sutra donesite odluku i učinite prvi korak odmah.