Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Pharmacy software

Pharmacy software • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Pharmacy software
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje softvera za ljekarne

Besplatno preuzimanje softvera za ljekarne

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema, softvera za apoteke

 • Mogućnost korištenja bar kodova integracijom sa skenerom za barkodiranje;
 • z mali asortiman proizvoda, moguće je prodavati proizvode bez kodova tako što ćete postaviti pokazivač miša preko kartica proizvoda;
 • državanje baze podataka kupaca radi povećanja lojalnosti;
 • ični rad sa klijentima uključuje davanje bonusa, privlačenje aktivne prodaje;
 • rzo i praktično dodavanje i knjiženje robe;
 • ndikacija troška proizvoda, uzimajući u obzir procenat marže, unosi se ručno ili automatski;
 • ogućnost analize promjena cijena za određeni proizvod u obliku grafikona;
 • ontrola prodatih proizvoda sa planiranjem daljih kupovina;
 • bjedinjavanje svih odjela i filijala, skladišta;
 • rogram vam omogućava da vidite sve pozicije i kvantitativne pokazatelje u svim skladištima i prodavnicama preduzeća;
 • nteligentni sistem će analizirati podatke o bilansima uzimajući u obzir prosječne statističke proračune, obavještavajući o izgubljenoj dobiti;
 • rsta računa se mijenja ovisno o jednostavnosti korištenja, u tabelarnom formatu ili sa slikama;
 • rilikom kupovine proizvoda u stranoj valuti, kurs se može uneti odmah pri unosu nabavne cene, uz naknadnu analizu grafova promena tokom vremena;
 • ostavljanje jezičke ploče sa izborom od 96 predstavljenih jezika;
 • nterakcija sa visokotehnološkom skladišnom opremom;

Pharmacy software

Apotekarski softver je najbolje konkurentno rješenje za složenu automatizaciju. Ručno je prilično teško postići značajne rezultate, s obzirom na potrebu brzog rješavanja raznih problema, održavanja visokog nivoa i privlačenja klijenata. Bilo kojoj vrsti poslovanja potreban je specijalizirani pomoćnik koji može brzo i efikasno da se nosi sa postavljenim zadacima. Danas je to softver “Univerzalni računovodstveni sistem”. Apotekarski softver karakterizira brzo savladavanje funkcionalnosti, kao i pristupačna politika cijena. Pored automatizovanog upravljanja procesima unutar organizacije, dobijate dvosatnu tehničku podršku. Kako biste unaprijed saznali više o aplikaciji, možete posjetiti našu službenu web stranicu, kao i preuzeti demo verziju, koja je potpuno besplatna i nakon isteka probnog perioda podaci će se automatski pohraniti za buduću upotrebu.

Pharmacy software

Apotekarski softver kompanije Universal Accounting System je najispravnije rešenje, s obzirom na mogućnost reflektovanja svih informacija u jedinstven informacioni prostor, optimizujući radno vreme. Svi zaposleni će raditi jednoobrazno, lokalno, na interakciji i razmjeni podataka. Apotekarski softver se može konfigurisati za bilo koji radni uređaj (mobilni, kompjuter, tablet) uz kupovinu dodatne licencirane verzije za svaki uređaj. Program omogućava ne samo vođenje evidencije lijekova u ljekarni, već i analizu kvaliteta rada svakog zaposlenika. Daljinski video nadzor će pomoći da se otarasite bezobrazluka, krađe i drugih nesporazuma od strane zaposlenih i kupaca. Softver je sposoban za interakciju s različitim uređajima i aplikacijama, što također pojednostavljuje rad i upravljanje poslovanjem. USU softver omogućava kreiranje rasporeda rada u apotekama, praćenje radnog vremena i isplatu plata zaposlenima.

Pharmacy software

Apotekarski softver je predstavljen u testnoj verziji radi pregleda njegove funkcionalnosti. Softver vam omogućava da pohranite neograničene količine informacija u centralizovano skladište, sa jednim pristupom za registrovane korisnike, unosom upita u kontekstualni pretraživač. Tako je moguće smanjiti izgubljeno vrijeme brzim pregledom informacija štampanjem ili slanjem poštom. Odvajanje korisničkih mogućnosti pomoći će u održavanju povjerljivosti podataka. Program vam omogućava da održavate CRM bazu podataka za izvođače, koja odražava kontakt informacije, informacije o prodaji, nazive proizvoda, međusobna poravnanja itd. U aplikaciji, u rasporedu zadataka, možete unijeti zakazane zadatke sa automatskim izvršavanjem. Softver u ljekarnama će pomoći u povećanju prodaje lijekova sinhronizacijom podataka iz nomenklature na web stranicu, omogućavajući kupcima kupovinu artikala putem interneta. Tako je moguće optimizirati vrijeme koje zaposlenici provedu automatskim naručivanjem, praćenjem statusa isporuke i plaćanja.

Pharmacy software

Apotekarski softver pomaže u analizi potražnje za određenim vrstama proizvoda domaćih ili uvoznih proizvođača. U nomenklaturi će biti evidentirani podaci o svim lijekovima i potrošnom materijalu, sa ispravnim rokovima trajanja, rokom isporuke i pravilima skladištenja, troškovima, količinom i mjestom skladištenja, uz prilaganje slike za vizualnu percepciju. Kako bi se optimiziralo radno vrijeme farmaceuta, moguće je automatski prikazati analoge i originale robe, pružajući informacije kupcima. Pratite ukupni promet ljekarničke mreže, automatski dostupan u ljekarničkom softveru. Računovodstvo će se održavati u aplikaciji kada se integrira sa 1C sistemom. Fakturisanje i generisanje dokumenata će se takođe vršiti automatski, pod uslovom da postoje šabloni sa uzorcima za popunjavanje. Obračun se vrši u softveru pomoću elektronskog kalkulatora, koji odražava cenu proizvoda, sa navedenim algoritmima za davanje popusta i bonusa. Reprodukcija plaćanja je omogućena u gotovini i bezgotovinskim sredstvima.

Pharmacy software

Apotekarski softver vam omogućava kontrolu svih lijekova od trenutka isporuke, skladištenja pa do trenutka prodaje. Popis se obavlja putem ljekarničkog softvera mnogo brže, uz interakciju s visokotehnološkim računovodstvenim uređajima (terminal za prikupljanje podataka i skener za barkodiranje). Svi lijekovi će biti u potrebnim količinama, bez isteka roka trajanja, uz podsjećanje zaposlenika na odgovarajuće rokove trajanja. Kako bi se održao visok kvalitet usluge korisnicima, planirano je slanje poruka za dobijanje povratnih informacija sa ocjenom usluge. Time je moguće brzo uspostaviti i povećati nivo profesionalnosti ljekarničkog osoblja.

Pharmacy software

Apotekarski softver eliminira papirologiju. Svi podaci će biti uneseni i pohranjeni u elektronskom obliku. Stoga nema potrebe za ponovnim unosom podataka, uvozom informacija za nekoliko sekundi. Koristeći ljekarnički softver, moguće je trenutno očitati bar kod proizvoda, prikazati podatke u sistemu, vidjeti popuste i bonus bodove za određenog klijenta. Kada se integriše sa štampačem za štampanje računa, neće biti problema sa isporukom računa. U eri modernih informacionih i digitalnih sistema ne treba zanemariti mogućnosti koje se pružaju. Ako imate bilo kakvih pitanja, pitajte naše stručnjake koji će vam rado dati potrebne informacije na kontakt brojeve navedene na web stranici.