Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo lijekova

Računovodstvo lijekova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo lijekova
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje programa za računovodstvo lijekova

Besplatno preuzimanje programa za računovodstvo lijekova

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za obračun lijekova

 • Program je zgodan i multifunkcionalan;
 • plikaciju je moguće prevesti na bilo koji od devedeset šest jezika;
 • aposleni u medicinskim ustanovama ne moraju pamtiti svaku poziciju;
 • rzo pružanje informacija o svakom nazivu proizvoda i analozima;
 • ntegracija sa skladišnom opremom omogućava brzo evidentiranje robe, obavljanje prijema i prodaje uz povećanje profita;
 • oguće je analizirati prihode i rashode kompanije gledajući dinamiku na grafikonima;
 • plikacija će vas podsjetiti na završne nazive određene pozicije, analizirajući potražnju i prodaju;
 • sporuka informacija prikazanih na geografskim kartama;
 • ostupna je centralizirana kontrola nad svim ljekarnama, ujedinjujući ih u jedinstvenu mrežu;
 • siguran je sistem bonusa za privlačenje i zadržavanje kupaca;
 • oguće je održavati bazu podataka klijenata;
 • ad od kuće, za nesmetanu aktivnost;
 • rogram vam omogućava da prikažete informacije sa domaćim i stranim dobavljačima, izračunavajući nabavnu cenu po kursu;
 • rodajna cijena se može automatski izračunati u sistemu, uzimajući u obzir procenat marže;
 • istem vam omogućava da vidite dinamiku promjena nabavne ili prodajne cijene proizvoda;

Računovodstvo lijekova

Obračun lijekova je neophodan za sve zdravstvene ustanove, s obzirom na direktan uticaj na živote ljudi. Lijekovi moraju biti ne samo u jednoj ili drugoj količini, već iu održavanim uslovima skladištenja, praćenju datuma isteka. S obzirom na širok asortiman lijekova iz godine u godinu, koji se ažuriraju od strane raznih farmaceutskih proizvođača, teško je zapamtiti sve nazive, kao i pravilno voditi evidenciju svih naziva. Stoga u pomoć dolazi specijalizovan i automatizovan softver kompanije „Universal Accounting System“. Program je lako prilagodljiv i pogodan za bilo koji operativni sistem. Cijena je prilično pristupačna, bez pretplate i uz besplatna dva sata tehničke podrške. Multifunkcionalnost i višekanalnost omogućavaju jedinstven rad zaposlenih u svim odjeljenjima zdravstvene ustanove. Nema potrebe gubiti vrijeme na traženje ili prenošenje informacija, sve je prilično jednostavno. Svi uređaji koji rade bit će ujedinjeni u jedinstvenu mrežu za brzu razmjenu informativnih poruka.

Za svaki radni uređaj potrebna je dodatna kupovina licencirane verzije. Obračun lijekova u aplikaciji „Univerzalni računovodstveni sistem“ će postati efikasniji. Program vam omogućava da održavate posebnu bazu podataka (nomenklaturu) sa svim nazivima lijekova, šiframa, cijenama, rokovima trajanja, uvjetima skladištenja, opisima, proizvođačima. Farmaceuti ne moraju pamtiti nove nazive lijekova, pronalazeći informacije po opisu i vidjeti analoge sa svim cijenama. Na taj način će usluga pacijenata biti mnogo brža, uz poboljšan kvalitet i povećanje prometa. Efikasna računovodstvena metoda omogućava lijekovima da kontroliraju kupovinu, skladištenje i prodaju robe. Integracijom sa visokotehnološkom skladišnom opremom moguće je prihvatiti farmaceutske proizvode. proizvodi, inventar. Takođe kontrolišemo kvantitativno i kvalitativno računovodstvo, gledajući datume isteka svake stavke. U softveru za računovodstvo lijekova moguće je vidjeti sve troškove lijekova, odražavajući u bazi podataka podatke o zaposleniku i izdavanju po receptu. Svi procesi će se obavljati elektronski, isključujući falsifikovanje podataka i druge nijanse povezane sa ljudskim faktorom.

Sistem računovodstva lijekova

Sistem računovodstva lijekova automatski obavlja sve računovodstvene procese, oslobađajući zaposlenike od rutinskih zadataka. Planiranje radnih aktivnosti će se vršiti automatski u sistemu, izgrađujući rasporede rada sa predmetom analize radnih aktivnosti. Na taj način će se plaće sa obračunatim bonusima automatski obračunati, odražavajući podatke u sistemu. Univerzalni sistem će analizirati i kontrolisati sve unutarorganizacijske procese, prenoseći video zapise sa sigurnosnih kamera u realnom vremenu. Softver vam omogućava da održavate bazu podataka o izvođačima. Za povećanje prometa i prodaje lijekova moguće je vršiti online prodaju, sinhronizirajući podatke iz asortimana na web stranicu, gdje kupci mogu samostalno birati i kupovati robu. Plaćanja u sistemu računovodstva lekova mogu se vršiti u gotovini i bezgotovinskom obliku, odražavajući sve informacije o finansijama kompanije u računovodstvu, koje će se, uz podršku 1C sistema, vršiti direktno u softveru.

Izdavanje dokumenata, izrada akata i štampanje čekova biće dostupni u automatskom obliku, ukoliko budu dostupni šabloni sa uzorcima popunjavanja. Integracija aplikacije sa štampačem i skenerom omogućava vam brzu prodaju i plaćanje lijekova. Sistem će automatski otpisati određeni iznos uz ponovni obračun stanja. Softver je višenamjenski i omogućava vam praćenje statusa i lokacije robe na mapi jednog ili drugog mjerila, integrirajući se s GPS navigatorima. Tako će se isporuka proizvoda pratiti analizom vremena. Principi rada softvera prilično su jednostavni, ali kako biste preliminarno procijenili mogućnosti i dobili savjet od stručnjaka, vrijedi otići na web stranicu kompanije USU, gdje se nalaze kontakt informacije. Probna demo verzija je potpuno besplatna i pomaže vam da sami procijenite mogućnosti programa. Nakon probnog perioda, podaci će biti sačuvani za buduću upotrebu tokom produktivnog rada. Biće nam drago da za Vas odaberemo ličnu modularnu kompoziciju za Vaš tip poslovanja.