Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo lijekova

Računovodstvo lijekova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo lijekova
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje softvera za obračun lijekova

Besplatno preuzimanje softvera za obračun lijekova

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za obračun lijekova

 • Program koji se intuitivno prilagođava potrebama korisnika;
 • plikacija omogućava istovremeni rad svih korisnika, uz lokalnu razmjenu podataka;
 • oguće je dodati ili pronaći proizvod po kodu ili nazivu;
 • izualizacija vizualne dinamike profita;
 • kladišno knjigovodstvo se vrši integracijom sa visokotehnološkim računovodstvenim uređajima;
 • oguće je uporediti podatke o promjenama cijena;
 • rogram vam omogućava da izračunate troškove lijekova prilikom planiranja kupovine;
 • okumenti i izvještaji se generiraju korištenjem elektronskih šablona;
 • voz i izvoz podataka je dostupan sa različitih medija;
 • sporuka robe s naznakom adresa na geografskim kartama;
 • naliza profitabilnosti ljekarni, poređenje prihoda i rashoda;
 • adi jasnoće, prikazane su slike;
 • tručnjaci kompanije će savjetovati i pomoći pri odabiru modula;
 • rodaja se vrši pomoću skenera za barkodiranje;
 • a privlačenje i zadržavanje kupaca, obezbeđen je sistem bonusa;

Računovodstvo lijekova

Obračun lijekova u medicinskim ustanovama je dominantan proces. Za korektno i brzo vođenje evidencije, kao i kontrolu i upravljanje unutarorganizacionim procesima, planirano je uvođenje specijalizovanog softvera, koji je danas sastavni deo svake vrste poslovanja. Na tržištu postoji dosta programa specijaliziranih za računovodstvo i kontrolu s integriranim upravljanjem, svi se razlikuju po funkcionalnosti, smjeru i cijeni. Kako ne biste upali u zamke prevaranta koji nude da besplatno kupe softver, a onda morate platiti deset puta više, prvo treba analizirati tržište i testirati mogućnosti preuzimanjem probne verzije određene aplikacije.

Kako biste uštedjeli vrijeme i novac, predlažemo vam da skrenete pažnju na specijalizovani automatizovani program kompanije „Univerzalni računovodstveni sistem“, koji je predstavljen po pristupačnoj ceni i sa neograničenim potencijalom. Podešavanje je prilično jednostavno i dostupno čak i najneiskusnijim korisnicima i pogodno je za bilo koji operativni sistem. Aplikacija za obračun lijekova omogućava jednoobrazno postavljanje i rad svih specijalista odjela, omogućavajući razmjenu podataka preko lokalne mreže, štedeći vrijeme na prijenosu i traženju informacija. Kada se instalira na radni uređaj (mobilni telefon ili računar), softver traži autorizaciju korisnika za dalju kontrolu i analizu radnih aktivnosti. Tako će se analiza radnih aktivnosti evidentirati u dnevniku radnog vremena zaposlenih u zdravstvenoj ustanovi, isplate zarada na osnovu stvarnih obračuna plata i bonusa. Ova metoda ne samo da štedi vrijeme na operacijama poravnanja, već i efikasno disciplinuje zaposlene.

Obračun recepata u apoteci

Recepti u apoteci će se automatski evidentirati u aplikaciji USU, u posebnom dnevniku. Svi podaci o klijentima ljekarne, receptima, lijekovima bit će evidentirani uzimajući u obzir termin, datum i vrijeme, podatke liječnika itd. Sva dokumentacija i izvještavanje u aplikaciji se kreira i prilagođava u elektronskom obliku, a promptno se kompletira uvozom podataka sa različitih medija. Takođe, kada se integriše sa raznim uređajima, kao što je štampač, za štampanje dokumenata i računa, moguće je štampati akt, obrazac, ček itd. U program će se, u posebnu CRM bazu podataka, unositi i prilagođavati podaci o pacijentima, dobavljačima, sa punim kontakt podacima, istorijatom zahtjeva, prodaje lijekova i plaćanja. Za brzu komunikaciju i pružanje informacija, slanje potrebne dokumentacije, moguće je koristiti SMS i Email poruke.

Takođe, radi optimizacije radnog vremena planirano je korišćenje savremenih funkcionalnih rešenja. Prilikom postavljanja telefonske PBX moguće je prikazati informacije o dolaznom pretplatniku. U planeru zadataka možete postaviti datume i vremena za određene zadatke koje će aplikacija automatski izvršavati. U cilju kontrole zakonitosti svih postupanja zaposlenih u zdravstvenim ustanovama, analizirajući kvalitet usluge korisnicima, planirano je postavljanje kamera za video nadzor sa prenosom i čuvanjem informacija u bazi podataka. Postalo je praktičnije brzo pronaći informacije o lijeku, o klijentu ili dobavljaču, te o evidentiranju recepata u ljekarnama unosom upita u kontekstualnu tražilicu. Dakle, doktori i farmaceuti ne moraju da uče nove nazive lekova, koji odražavaju informacije u sistemu. Aplikacija će pohraniti sve informacije o svakom artiklu lijeka i analoga, sa cijenom, opisom, slikom, podacima o proizvođaču itd.

CRM za računovodstvo lijekova

Za organizovano upravljanje ustanovom neophodan je CRM sistem za obračun lekova. Softver vam omogućava brzu i efikasnu obradu velikih tokova informacija, praćenje stanja zaliha farmaceutskih proizvoda, registraciju, kontrolu skladištenja i izdavanja lijekova. Softver “Univerzalni računovodstveni sistem” može se integrirati sa visokotehnološkom skladišnom opremom za brzo čitanje bar kodova i odražavanje informacija u bazi podataka. Tako će proces inventure biti brz i nesmetan, optimizujući radno vreme zaposlenih. Osim kvantitativnog računovodstva farmaceutskih proizvoda, aplikacija će pratiti datume isteka, promptno podsjećajući stručnjake na njihovu prodaju, vraćanje dobavljačima ili odlaganje.

U nomenklaturi je moguće označiti lijekove različitim bojama kako bi se uredio redosljed prodaje robe od najkraćeg do najdužeg perioda. Uvođenjem softvera, kontrola inventara lijekova će se vršiti uz minimalan ljudski utjecaj zahvaljujući inovativnim tehnologijama. Automatizirani CRM program za obračun lijekova u medicinskoj ustanovi sa sveobuhvatnim upravljanjem bit će najbolje rješenje za brzo postizanje željenih rezultata, pružajući konkurentsku prednost. Softver također omogućava računovodstvo uz podršku 1C sistema, odražavajući sve finansijske aktivnosti poslovanja. Proračuni pomoću elektronskog kalkulatora bit će ispravni, uz prethodno popunjavanje algoritama. Omogućena je mogućnost bezgotovinskog plaćanja lijekova i dodatnih medicinskih usluga. Da biste saznali više o sistemu, njegovim mogućnostima i dobili pomoć od stručnjaka u postavljanju aplikacije i odabiru modula, trebali biste otići na web stranicu na kojoj se nalaze kontakt brojevi za komunikaciju.