Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo u apotekama

Računovodstvo u apotekama • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo u apotekama
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Besplatno preuzimanje programa za računovodstvo u ljekarnama

Besplatno preuzimanje programa za računovodstvo u ljekarnama

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za računovodstvo u apotekama

 • Softver ima ugodan i pristupačan interfejs;
 • entralizovano upravljanje i kontrola poboljšavaju poslovne performanse;
 • ogućnost kombinovanja svih odjela i filijala za praktično računovodstvo, kontrolu i upravljanje;
 • ražite proizvode po bar kodovima i nazivima, koji odražavaju informacije o svim proizvodima u asortimanu;
 • nterakcija sa skladišnom opremom pomoći će u primanju, premještanju, otpisu i prodaji proizvoda;
 • ad se obavlja iz ureda i od kuće;
 • ostavljanje jezičke trake;
 • nterakcija korisnika putem interne mreže;
 • vaki zaposlenik će se prijaviti u aplikaciju putem lično kreiranog naloga;
 • dvajanje korisničkih mogućnosti;
 • upovina proizvoda od stranih proizvođača uključuje međusobna poravnanja u stranoj valuti, obračun troškova po kursu;
 • ednostavna pretraga bilo kojeg proizvoda i analoga;
 • sporuka robe s naznakom adresa na geografskim kartama;
 • istem će kontrolirati isporuku robe, odražavajući informacije o narudžbama s isticanjem jedne ili druge boje;
 • oguće je vizuelno analizirati dinamiku profita;

Računovodstvo u apotekama

Računovodstvo u ljekarnama je izuzetno važno, uzimajući u obzir poštivanje pravila skladištenja, uključujući temperaturne i svjetlosne uslove, odgovarajuće količine itd. Danas niko nema pitanja šta može pomoći u vođenju evidencije o određenoj vrsti poslovanja, jer je sve prebačeno u elektronski format. Kako bi se sveobuhvatno automatizirao rad farmaceutskog poslovanja, vrijedi obratiti pažnju na softver „Univerzalni računovodstveni sistem“ koji ima pristupačnu cijenu, besplatnu pretplatu i široku funkcionalnost lider na tržištu. Pomoću aplikacije možete brzo uspostaviti računovodstvo, upravljanje, kontrolu, sa analizom potražnje i prodaje lijekova.

Računovodstvo u apoteci

Računovodstvo u apoteci pomoću softvera „Univerzalni računovodstveni sistem“ će postati bolje i brže. Svi podaci će biti pohranjeni u centraliziranom skladištu s velikom memorijom i jedinstvenim pristupom za sve zaposlenike. Apotekarska računovodstvena aplikacija pomoći će vam da brzo postignete željene rezultate obradom impresivnih količina informacijskih podataka, uvozom materijala iz različitih izvora i spremanjem dokumenata i izvještaja u Word ili Excel formatima. Softver vam omogućava da održavate skladišne i računovodstvene evidencije, automatizujući dnevne procese. Obračun zaliha se obavlja mnogo puta brže kada je aplikacija integrirana s visokotehnološkim uređajima za očitavanje. Dakle, prijem, otprema, provjera i popis robe se obavlja automatski pomoću barkod skenera i terminala za prikupljanje podataka, promptno unoseći pokazatelje količine i kvaliteta u nomenklaturu. Stoga će se uvijek uzeti u obzir sve stavke, uz mogućnost automatske dopune prilikom analize likvidnosti proizvoda.

Apotekarsko računovodstvo

Apotekarsko računovodstvo treba voditi i nad zaposlenima, pratiti procese rada i kvalitet izvršenja zadatih zadataka. svi zaposleni će biti pojedinačno registrovani u sistemu, pod ličnim nalozima sa sigurnosnim pristupnim kodom. Radni uređaji za rad biće sinhronizovani tako da korisnici mogu lako da komuniciraju i razmenjuju podatke i poruke preko lokalne mreže. U programu će svaki zaposleni biti evidentiran uz punu kontrolu, odražavajući u evidenciji radnog vremena ukupan broj odrađenih sati i izvršenih planova rada. Obračun plata, bonusa i otpisa će biti automatski, eliminirajući greške i nezadovoljstvo. Praćenje procesa rada, kao i posećenosti kupaca u apotekama, dostupno je prilikom instaliranja i prenosa video materijala u realnom vremenu sa sigurnosnih kamera. Planirano je korištenje modernih digitalnih rješenja za automatizirano računovodstvo u ljekarni, za očitavanje podataka i identifikaciju pojedinaca.

Računovodstvo i izvještavanje u ljekarni

Računovodstvo i izvještavanje u ljekarni postat će što precizniji sa implementacijom softvera Univerzalnog računovodstvenog sistema.” Generisanje izvještajne dokumentacije u elektronskom obliku je lakše i brže, eliminišući greške, automatskim popunjavanjem traženih polja podacima. Uzorci i šabloni će vam pomoći da brzo kreirate i popunite materijale, vodite evidenciju i izvještavate u ljekarnama. Integracija aplikacije sa različitim računovodstvenim uređajima, štampačima i skenerima omogućava vam da unapredite računovodstveni proces u apotekama. Svi nazivi proizvoda ljekarničkog lanca bit će uneseni i prilagođeni u nomenklaturi, odražavajući količinu, šifru artikla, cijenu, uključujući PDV, rokove trajanja, sliku i opis. Skeniranjem šifre proizvoda skenerom za barkodiranje, zaposlenici apoteke će moći brzo da usluže klijenta, štampajući račune o uplati na štampaču i automatski reflektujući podatke u računovodstvu. Proračuni sa elektronskim kalkulatorom su precizni i brzi, koristeći ulazne algoritme za proračune. Sistem popusta i bonus poena je obezbeđen korišćenjem diskontnih kartica.

Apotekarsko računovodstvo

Apotekarsko računovodstvo se vrši direktno u programu USU prilikom interakcije sa 1C sistemom. Nema potrebe da gubite vreme i prelazite sa jednog sistema na drugi, prenosite podatke, računate i izvodite nepotrebne procedure. Svi procesi će se izvršiti jednom da bi se dodatni posao obavio kasnije. Plaćanja se mogu prihvatiti u aplikaciji u bilo kojem prikladnom obliku, uz mogućnost gotovinskog i bezgotovinskog plaćanja. Također je moguće povećati obim prodaje objavljivanjem informacija na web stranici (online trgovina). Kupci će se moći samostalno upoznati sa asortimanom i cijenama lijekova i druge robe, naručiti i platiti. Apotekarski računovodstveni program omogućava korištenje mapa velikih razmjera, izgradnju ruta i izračunavanje vremena i troškova isporuke. Porudžbine će se slati automatski, bilježe se broj, vrijeme i datum, prati status napretka do isporuke. Radi poboljšanja usluge i privlačenja većeg broja kupaca, planira se izgradnja marketinških strategija, kao i slanje poruka za dobijanje povratnih informacija sa ocjenom usluge.

Apotekarske knjige

Apotekarski dnevnici vam omogućavaju da analizirate podatke o radu osoblja i zahtjevima kupaca. Aplikacija će generirati i ažurirati informacije o drugim stranama. Automatizirani kompleks vam omogućava da pokrenete algoritme uzimajući u obzir sve parametre. Softver vam omogućava da automatski izvršite računovodstvo, kontrolu, upravljanje i analizu podataka u različitim vremenskim periodima, prikazujući podatke u grafikonima i dijagramima. Prikazane informacije o proizvodima, rokovima trajanja i bar kodovima u ljekarničkim dnevnikima omogućavaju vam da eliminišete zastoje. Prikazani podaci, označeni različitim bojama u računovodstvenim časopisima, omogućavaju vam da farmaceutu pružite informacije o robi koju prvo treba prodati. Tako će se prodaja odvijati po redu, uz kontrolu rokova trajanja grupisanjem i sortiranjem lijekova.

Računovodstvo za apoteku

Računovodstvo ljekarne sa specijaliziranim kompleksom automatiziranog upravljanja poslovanjem pomoći će u postizanju željenih rezultata u kratkom vremenu. Moguće je voditi jedinstveno računovodstvo apoteka koje se nalaze u jedinstvenoj mreži, odražavajući prodajne zalihe, vođenje jedinstvene računovodstvene i skladišne evidencije. Uporednom analizom moguće je analizirati dinamiku prodaje u pojedinoj ljekarni. Kako poboljšavate efikasnost zaliha u skladištu, primijetit ćete uštede troškova. Da biste sami procijenili pružene mogućnosti, brzo idite na web stranicu USU i preuzmite probnu verziju, potpuno besplatno. Naši stručnjaci pomoći će vam ne samo savjetima, već i odabirom modula i alata koji su prikladni za vaše poslovanje.