Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za trgovinu rezervnim dijelovima

Program za trgovinu rezervnim dijelovima • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za trgovinu rezervnim dijelovima
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje programa za prodavnicu rezervnih dijelova

Besplatno preuzimanje programa za prodavnicu rezervnih dijelova

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za prodavnicu rezervnih delova

 • CRM koji je razvio USU omogućava vam da servisirate glavne procese prodavnice rezervnih delova;
 • sistemu možete graditi kategorije po rezervnim dijelovima;
 • a svaku stavku možete provjeriti dostupnost i kretanje kroz izvještaje o materijalu;
 • SU je pogodan za podršku procesima naručivanja;
 • RM pomaže u upravljanju odnosima s klijentima;
 • pravljanje skladišnim operacijama je dostupno;
 • istem može evidentirati sav prihod trgovine;
 • azličite integracije su dostupne na zahtjev;
 • oftver se može programirati za obavještenja ili podsjetnike;
 • a početak, možete koristiti interaktivne upute;
 • enadžer će moći da zadrži kontrolu nad glavnim procesima trgovanja;
 • ko imate online prodavnicu, možete ugraditi interno računovodstvo u softver;
 • rilikom trgovanja na tržištima, također možete održavati i uzeti u obzir interne računovodstvene procese, sa zrcalnom slikom;
 • rilikom otvaranja poslovnica možete poslovati na njima;
 • SU – moderne mogućnosti automatizacije koje su vam dostupne.

Program za trgovinu rezervnim dijelovima

Savremeni preduzetnici u oblasti rada sa autodelovima imaju dve glavne oblasti delatnosti: rad preko fizičkog prodajnog mesta i preko internet prodavnice.

Radeći lokalno, možete pokriti lokalni segment, ali odlaskom na internet možete ući na druga tržišta, značajno povećavajući protok kupaca i profit.

Softver za skladištenje dijelova može biti pouzdan alat u ovim procesima. U ovom članku ćemo govoriti o programu za trgovinu rezervnim dijelovima koji je razvio USU.

Program rezervnih delova

Program rezervnih dijelova USU je moderno i lako prilagodljivo rješenje. Mogu ga koristiti i male trgovine i veliki posjedi. U ovom slučaju, funkcije se mogu prilagoditi posebno za određenog klijenta.

Program rezervnih dijelova prvenstveno se može koristiti za upravljanje zalihama. Preko USU možete kreirati elektronske kataloge rezervnih dijelova. Svakom artiklu se dodjeljuje jedinstveni broj i upisuje se detaljan opis. Nema potrebe da se ograničavate, proizvod se čak može ilustrovati u sistemu.

Kada radite sa tržnicama, možete izvesti podatke iz USU, tako da ćete izbjeći popunjavanje kartica koje su već u online trgovini.

U softveru se može kreirati bilo koji broj skladišta, od kojih svako sadrži asortiman proizvoda. Možete mu dodijeliti kategorije za brzo pretraživanje. Za praktičnost korisnika, možete premjestiti sve često korištene komande u centar radnog prostora. Ovo se može uraditi pomeranjem miša.

Radeći u sistemu kontrole, moći ćete da kontrolišete interakcije sa dobavljačima, račune, troškove, kretanja i druge važne operacije u skladištu.

Program za naručivanje rezervnih delova

Prodaja, narudžbe, zahtjevi sastavni su dio aktivnosti.

Program za naručivanje rezervnih dijelova od USU pomoći će u praćenju procesa. Na primjer, program može odražavati sve narudžbe: putem fizičke ili online trgovine. U USU možete označiti različite kategorije u boji; to se može odnositi na već važeću narudžbu ili samo na primljenu prijavu.

Program za naručivanje rezervnih delova će odražavati prodajne transakcije: biće naznačene pozicije za rezervne delove, klijent, količina, trošak i tako dalje. Ako imate skladišta treće strane, možete povezati integraciju sa USU i raditi u jednom informacijskom polju.

Program rezervnih delova

Program rezervnih dijelova pomoći će vam u radu s kupcima. Omogućava vam da snimite svaki zahtjev. U tu svrhu u softveru se kreira baza podataka klijenata. Možete kreirati detaljan slučaj saradnje za klijenta: lični podaci, istorija kupovine, povrati i još mnogo toga. Možete identificirati preferencije i koristiti ove informacije za podsticanje kupovine.

Program dijelova može se koristiti za uvođenje lojalnosti kroz bonuse ili popuste. Na ovaj način ćete moći privući više klijenata, a samim tim i zaraditi više.

Rad u sistemu po principima CRM zahteva stalnu komunikaciju sa klijentom. Da biste to učinili, kao što je prethodno rečeno, morate unijeti detaljne informacije o njima. Preko softvera možete pokrenuti bilten za to možete koristiti različite kanale: SMS, glasovne poruke, messenger, e-mail, itd.

Zapravo, možete odabrati format isporuke informacija koji je prikladan za određenog klijenta. Tada možete pokrenuti bilten ili unijeti personalizirane poruke.

Za informativnu podršku možete naručiti i razvoj chat bota za posao.

CRM za prodavnicu rezervnih delova

Put ka poboljšanju procesa svake institucije počinje analizom podataka. CRM za prodavnicu rezervnih dijelova stvara potrebne uslove za to. Ako pogledate video pregled trgovanja na našoj web stranici, vidjet ćete koliko je analitičkih alata prikupljeno u sistemu.

CRM za prodavnicu rezervnih dijelova pomoći će vam da analizirate: rad s robom. Na primjer, biće moguće odrediti najbolje pozicije za prodaju ili one koje se ne prodaju. Ovo će pomoći u budućnosti da se proces skladištenja gradi u skladu sa potražnjom ili sezonskim faktorima. Mogu se analizirati razne kategorije: prihodi, rashodi, dobavljači, zaposleni, prodaja itd.

Pozivamo vas da pobliže pogledate naše softversko rješenje. To se može učiniti putem web stranice. Na njemu ćete naći: recenzije drugih opcija programa, recenzije, mišljenja stručnjaka, probnu verziju.

Sa Univerzalnim računovodstvenim sistemom možete efikasno raditi sa prodajom rezervnih delova.