Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za štampanje računa

Program za štampanje računa • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za štampanje računa
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje softvera za štampanje računa

Besplatno preuzimanje softvera za štampanje računa

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za štampanje računa

 • Univerzalni računovodstveni sistem nudi najsavremenije mogućnosti za upravljanje trgovinskim poslovima;
 • reko platforme možete štampati različite vrste dokumenata, uključujući čekove;
 • ačuni se mogu generirati direktno u softveru;
 • ože se koristiti za rad sa opremom, USU se lako integriše sa različitim tipovima;
 • arkod skener će vam omogućiti da vrlo brzo inicijalizirate stavku proizvoda u softveru;
 • ožete povezati sistem sa fiskalnim registrom;
 • a interno računovodstvo, možete generisati čekove ručno direktno u sistemu;
 • SU se lako integriše sa štampačem računa;
 • latforma je opremljena funkcijama za puni ciklus prodaje robe;
 • latforma je jednostavna za učenje, možete koristiti interaktivne upute;
 • ožete definirati zasebne račune za korisnike;
 • ožete definirati različita prava za korisnike;
 • istem je opremljen mogućnostima pružanja informacione podrške korisnicima;
 • udimo mnoge druge opcije;
 • stavite zahtjev za prezentaciju odmah.

Kako odštampati ček?

Kako odštampati ček? Za to postoje različite opcije. Sve ovisi o formatu vaše aktivnosti. Ako koristite običnu kasu, onda se pridržavajte algoritama za unos iznosa i ručno vodite blagajnu.

Kako štampati čekove ako koristite moderan fiskalni rekorder? U tom slučaju morate dodatno koristiti sistem.

Kako odštampati račun na računaru?

Kako odštampati račun na računaru? Postoje slučajevi kada preduzetnik treba da vodi internu evidenciju prodaje. Šta učiniti u ovom slučaju? Kako štampati čekove na računaru? U ovom formatu možete upisati obrasce u bilo kojem sistemu i ispisati ih pomoću posebnog štampača.

Program za štampanje računa

U ovom članku ćemo pogledati program za štampanje čekova koji je razvio USU. Prije svega, mora se reći da je platforma univerzalna i da se može koristiti za različite opcije za generiranje obrazaca.

Program za štampanje čekova iz USU može se koristiti za potpuno servisiranje trgovinskih procesa: upravljanje prodajom, upravljanje skladištem, kasom, rad sa dokumentima raznih vrsta - samo su neke od mogućnosti sistema.

Program za štampanje računa

Program za štampanje čeka sa USU se može prilagoditi vašem poslovanju. Ako više volite poslovati na starinski način, koristeći masivne kase, onda se platforma može koristiti za registraciju prodaje u elektronskom formatu i pružanje drugih vrsta dokumenata: fakture, fakture, ugovori, izjave o usaglašavanju i dr.

Program za štampanje čeka sa USU može se prilagoditi za rad sa posebnim štampačem.

Program za štampanje računa

Program za štampanje USU čekova može se konfigurisati za integraciju sa posebnim štampačem. U tom slučaju možete kreirati obrazac direktno u sistemu i odmah ga odštampati. U ovom slučaju, moguće je održavati internu registraciju takvih dokumenata.

Program za štampanje čekova se može integrisati sa fiskalnim registrom. U savremenoj trgovini ovo je najčešći način rada, kada se fiskalni podaci odmah prenose poreskim organima.

Programi za štampanje računa

Dakle, program za štampanje čekova sa USU vam može pružiti 2 opcije za registraciju i štampanje.

Programi za ispis čekova ne mogu se ograničiti samo na funkcije za generiranje i ispis. Po pravilu, to je jedna od mogućnosti ovakvih sistema.

Program za štampanje računa

Program za ispis čekova iz USU nudi vam zgodan format za rad s prodajom, na primjer, to je povezano s registracijom artikala, njihovim knjiženjem i radom s direktnom prodajom.

Program za štampanje čeka sa USU opremljen je pogodnim formatom za uvođenje novih pozicija u sistem i njihovu identifikaciju. Svaka pozicija ima posebnu karticu sa detaljnim opisom.

Odštampajte račun

Kada se unese u softver, automatski se generiše broj stavke. Možete raditi i sa bar kodovima. Ovaj format ubrzava prepoznavanje pozicije u sistemu. Pretraga pozicije se može izvršiti: po imenu, jedinstvenom kodu ili bar kodu.

Štampanje gotovinskog računa preko USU nije teško, potrebno je samo odabrati naredbu: "Ispiši". Možete čak i daljinski da štampate gotovinske račune ako je štampač povezan preko mreže na računar korisnika.

Print check

Pre nego što odštampate ček za interno računovodstvo, potrebno je da poradite sa njegovim sadržajem. U pravilu odražava: naziv kompanije, prodatu robu i njenu količinu, cijenu po jedinici stavke i ukupan trošak za dokument.

Provjera ispisa nije teška, glavna stvar je provjeriti ispravnost formiranja prije slanja na štampu.

Program za štampanje računa

Program za štampanje čekova USU može se koristiti za održavanje kase komercijalnog preduzeća. Po pravilu, sva sredstva primljena za gotovinska plaćanja moraju biti prikazana u kasi. U USU možete prikazati sva kretanja na blagajni ili na tekućem računu, registracija se može izvršiti prema standardima.

Dakle, program za štampanje računa pomaže u praćenju transakcija i kontroli računa potraživanja od klijenata.

Program za štampanje računa

Program za štampanje čekova je konfigurisan za potrebne mehanizme. Možete odabrati hibridni format rada, kada program ispisuje čekove, birati u kojem formatu će se štampati ovaj ili onaj dokument: sa ili bez fiskalizacije.

Program primanja gotovine

Program Cash Receipt može se koristiti za rad sa drugim vrstama dokumenata. Mogu se generisati automatski. Dostupan je i format za rad sa predlošcima, u ovom slučaju program "Gotovinski računi" omogućava korištenje gotovih dokumenata.

Na primjer, ako ručno generirate provjere, možete spremiti predložak i po potrebi urediti samo neke podatke.

CRM za štampanje računa

CRM za štampanje računa iz USU može se koristiti za personalizovanu prodaju. Šta to znači? To znači vođenje evidencije za određene klijente određene u sistemu.

CRM za štampanje računa može se koristiti za generisanje korisničkih kartica i unos kompletnih informacija o njima. Takve informacije mogu biti korisne u budućnosti za rad sa lojalnošću kupaca.

Takođe, USU se može koristiti za implementaciju sistema popusta ili bonusa. Softver može uključiti potrebne mehanizme za obračunavanje, otpis ili ponovno postavljanje.

Kada radite sa dobavljačima, možete se pridržavati svih pravila računovodstvenih procesa. Nudimo rad po savremenim standardima. Preko USU-a možete koristiti šablone za ugovore, izjave o usaglašavanju, fakture, fakture itd.

Spremni smo da vam ponudimo širok izbor funkcionalnosti za upravljanje trgovanjem i još mnogo toga. Pozivamo vas da pogledate video o trgovačkom računovodstvu koji se nalazi na našoj web stranici.

Univerzalni računovodstveni sistem - obavljajte trgovinske operacije lako i efikasno.