Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za štampač računa

Program za štampač računa • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za štampač računa
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje softvera za štampač računa

Besplatno preuzimanje softvera za štampač računa

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za štampače računa

 • Softver USU je pogodan za rad sa različitim formatima za štampanje čekova;
 • istem se može integrisati sa fiskalnim registrom;
 • a interno računovodstvo i štampanje, možete koristiti integraciju sa štampačem računa;
 • SU je specijalizirano rješenje koje se lako može prilagoditi vašoj aktivnosti;
 • istem vam omogućava da zabilježite sve prodaje i generirane račune za njih;
 • odatke je lako izdvojiti sa platforme;
 • a biste brzo pokrenuli procese, možete uvesti informacije sa elektronskih medija;
 • ada generirate vlastite čekove, možete koristiti šablone;
 • SU sistem je jednostavan i razumljiv korisnicima;
 • mplementirana interaktivna uputstva omogućavaju vam da dobijete pomoć tokom rada;
 • istem može opsluživati puni ciklus prodaje;
 • ogu se koristiti i druge vrste dokumentacije;
 • oći ćete dobiti detalje o svim operacijama u programu;
 • odatne funkcije su vam dostupne;
 • SU – moderna automatizacija za efikasno poslovanje.

Kako štampati račune na termalnom štampaču?

Kako štampati račune na termalnom štampaču? To je vrlo lako uraditi. Da biste to učinili, morate imati pravilno konfiguriran pisač i softver.

Kako ispisati račun na termalnom štampaču? Prije svega, potrebno je da ga povežete sa računarom i uvjerite se da ste sve uradili kako treba. Također morate voditi računa o instalaciji drajvera. Sljedeći korak uključuje postavljanje softvera. Predlažemo da koristite USU program. Moderan je i lako prilagodljiv. Na posao možete povezati bilo koji broj zaposlenih u kompaniji.

Štampanje računa na termalnom štampaču

Štampanje računa na termalnom štampaču povezano je sa softverom i podešavanje bi trebalo da bude podrazumevano tako da možete odmah poslati račun na štampanje.

Morate početi da štampate račune na termalnom štampaču nakon što ga prvo pripremite za rad. Morate ponovo ubaciti papir i provjeriti status štampača. Na primjer, ako postoje greške, možete ga pokrenuti iu test modu.

Program za štampač računa

Program USU check printera vam omogućava da ih upišete direktno u softver, što se posebno odnosi na interno računovodstvo. Prilikom formiranja potrebno je navesti: naziv organizacije, proizvod koji se prodaje, njegovu količinu, cijenu, moguće popuste i ukupan iznos dokumenta. Prilikom ručnog generisanja veoma je važno da se uverite da su podaci ispravno uneti.

Program za štampač računa kasnije se može koristiti za direktno štampanje dokumenta kada je integrisan sa opremom.

Da biste izbjegli probleme tokom procesa, potrebno je povremeno provoditi preventivne mjere, na primjer, potrebno je pravovremeno ažurirati drajvere i softver, imati rezervne dijelove i potrošni materijal (poseban papir), te obaviti tehnički pregled opreme.

Program za štampač računa

Program štampača računa USU može raditi sa fiskalnim registrom, u kom slučaju će se podaci o tekućim poslovima prodaje robe automatski slati poreskim organima.

Dakle, program za štampač računa može raditi u hibridnom formatu: sa i bez fiskalizacije.

Štampanje računa na štampaču

Štampanje računa na štampaču samo je jedan od mnogih procesa u trgovini. Prije toga korisnik mora raditi sa asortimanom proizvoda, sa klijentima i direktnom implementacijom.

Platforma USU opremljena je funkcijama za potpunu implementaciju prodajnog ciklusa: od samog početka do njegovog završetka. Hajde da popričamo malo o ovome. U USU možete raditi sa raznim vrstama robe, možete dodijeliti različite oblike identifikacije: ime, šifre, barkodove, automatske brojeve.

Zatim ih možete potražiti u sistemu. Kada se integriše sa skenerom bar kodova, možete efikasno raditi sa barkodom i brzo inicijalizovati proizvode u sistemu. Štampanje računa na štampaču preko USU je vrlo jednostavno.

Program za bušenje čekova

Program za bušenje čekova iz USU će vam pomoći da napravite registar svih prodaja. Mogu se pratiti po datumima, proizvodima, kupcima itd. U stvari, uvijek možete analizirati svoju prodaju, stanje zaliha i druge međusobno povezane kategorije.

Program probijanja čekova pomoći će u upravljanju odnosima s klijentima. Kod nas možete naručiti CRM funkcije. Ovo će zauzvrat biti korisno za informatičku podršku, za rad sa obavještenjima, podsjetnicima i izgradnju čvrstih odnosa s klijentima i dobavljačima.

USU može biti koristan za rad sa fizičkim i pravnim licima. Možemo Vam pružiti mogućnost rada sa različitim vrstama dokumenata: fakture, akti, fakture, ugovori. Možete kreirati šablone u softveru i raditi s njima.

Sam program nije komplikovan; lako ga je razumeti i brzo ga koristiti u svojim aktivnostima. Instrukcije implementiramo direktno u program kako bi se korisnici brzo snašli i mogli uspješno obavljati operacije. Tehnička podrška je dostupna i sa naše strane. Uvijek možete naručiti dodatne sate.

Mi prilagođavamo program po narudžbi, možemo razviti prilagođenog chat bota za vas. Možete povezati dodatne usluge: integracije, bilteni i još mnogo toga. Naručite besplatnu prezentaciju i mi ćemo je provesti za vas pojedinačno u bilo koje vrijeme.

Univerzalni računovodstveni sistem je odlična prilika za vaše poslovanje.