Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za prodaju auto delova

Program za prodaju auto delova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za prodaju auto delova
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje programa za prodaju auto dijelova

Besplatno preuzimanje programa za prodaju auto dijelova

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za prodaju auto delova

 • Preko softvera kompanije USU možete efikasno upravljati prodajom auto delova;
 • vakoj poziciji u sistemu može se dodijeliti svoje kategorije;
 • rogram se može pretraživati po barkodu, nazivu, serijskom broju i tako dalje;
 • ogućnost povezivanja integracija sa opremom i dodatnim uslugama;
 • SU nudi funkcije za servisiranje punog ciklusa prodaje;
 • oftver pomaže u radu sa udaljenim skladištima dobavljača;
 • istem vam omogućava da registrujete i kontrolišete transakcije gotovine i tekućeg računa;
 • reko softvera možete osigurati kompletan tok dokumenata vaše trgovine;
 • reko softvera možete procijeniti obim prodaje;
 • oći ćete procijeniti sezonske faktore;
 • a vas smo pripremili detaljnu prezentaciju sistema;
 • oftver se može koristiti za slanje poštom;
 • SU je pogodan za upravljanje neograničenim brojem prodavnica;
 • oftver je konfiguriran za obavijesti;
 • ahvaljujući programu možete pratiti poslovne trendove.

Program za prodaju auto delova

Moderne prodavnice auto delova obuhvataju mogućnosti automatizacije. Šta to znači? To znači da aktivno koriste programe za prodaju autodijelova.

Softver za prodaju autodijelova omogućava smanjenje rutinskih procesa i fokusiranje na važnije. Na primjer, korištenjem takvog rješenja ne morate ručno izračunavati količine ili ispisivati naziv proizvoda (dovoljno je samo pronaći u bazi podataka). Također možete automatski primati izvještaje, dokumente, pratiti trendove i tako dalje.

Programi za prodaju auto delova

U ovom članku ćemo pogledati funkcije programa za prodaju auto dijelova kompanije USU. Počnimo s činjenicom da je program pouzdan i vrlo produktivan, može se koristiti za upravljanje bilo kojim brojem poslovnica, što je, na primjer, relevantno za vlasnike nekoliko butika koji prodaju autodijelove;

Program za prodaju autodijelova iz USU može se konfigurirati za bilo koji broj skladišta, pa čak i za integraciju sa udaljenim skladištima dobavljača auto dijelova. Ako imate internet prodavnicu ili trgujete putem marketa, možete voditi internu evidenciju transakcija.

Program za prodaju rezervnih delova

Program za prodaju rezervnih dijelova iz USU omogućit će vam da kreirate vlastite elektronske kataloge rezervnih dijelova, dodijelite im kategorije i bar kodove, ako je potrebno. Program omogućava rad sa bilo kojim brojem artikala i skladišta. Ovakvim razgraničenjem aktivnosti moguće je pratiti kretanje u svakom skladištu.

Koristeći nomenklaturu proizvoda, možete pratiti cijeli put prijema i potrošnje određenog artikla u kompaniji. Kada radite sa dobavljačima, možete pratiti obaveze, uslove ugovora i plaćanja.

U programu prodaje rezervnih dijelova možete vršiti prodaju po savremenim standardima. Da biste to učinili, morate koristiti odgovarajuće funkcije u sistemu. U pravilu se u transakciji navodi: prodata roba, njen naziv, količina, skladište, cijena, odgovorna lica i sl.

Naš sistem se integriše sa skladišnom opremom. To, pak, omogućava brzo izvođenje procesa prodaje, skladišnih operacija, uključujući zalihe. Integracija sa opremom za kase, na primjer, sa fiskalnim registrom, pomoći će vam da brzo pošaljete fiskalne informacije poreznim vlastima. Također, integracija sa platnim sistemima pomoći će vam da trenutno primite informacije o plaćanju.

Preko USU možete kontrolisati dugove. Kada obavljate procese putem Interneta, možete preslikati informacije.

Program za prodaju polovnih rezervnih delova

Program USU za prodaju polovnih rezervnih delova se suštinski ne razlikuje od gore opisanog sistema. Pri radu sa rabljenim rezervnim dijelovima vrijede isti računovodstveni principi. Jedina razlika može biti podešavanje za korištenje rezervnih dijelova.

U ove svrhe možete jednostavno odabrati posebnu kategoriju za rezervne dijelove u programu. Kroz sistem možete pratiti koji smjer donosi najveći prihod: novi ili polovni rezervni dijelovi.

USU je također koristan u radu s klijentima ako koristite personalizirani pristup svom poslu. Možete kreirati kartice za svakog klijenta i priložiti mu istoriju saradnje: kupovine, vraćanja, nedostatke, komercijalne ponude itd.

Koristeći softver, možete raditi sa segmentacijom, na primjer: identificirati najprofitabilnije klijente, one problematične i one koje treba promovirati. Segmentacija se može izvršiti ne samo u odnosu na kupce, već iu odnosu na proizvode i dobavljače.

Personalizirani pristup može pružiti svoje prednosti: prisustvo stalnih kupaca, brzu implementaciju programa lojalnosti, povećanu prepoznatljivost radnji i drugo. Pozivamo vas da obratite pažnju na dostupne analitičke mogućnosti.

Program za prodaju polovnih rezervnih delova lako se instalira na Vašem računaru. Predlažemo da sami instalirate probnu verziju. Ukoliko dođe do bilo kakvih problema, rado ćemo Vam pomoći. Naši stručnjaci mogu instalirati sistem na daljinu po dogovoru. Također pružamo tehničku podršku, možete naručiti pomoć u bilo kojem trenutku.

Za rad u programu nisu potrebne posebne vještine, čak i sami možete završiti obuku. Imamo dosta materijala dostupnih za ove svrhe: video ili u čitljivom formatu. Također dostupno direktno u softveru - interaktivne upute.

Univerzalni računovodstveni sistem - sa nama je lako poslovati.