Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za štampanje računa

Program za štampanje računa • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za štampanje računa
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje programa za štampanje računa

Besplatno preuzimanje programa za štampanje računa

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za štampanje računa

 • USU je savršen za servisiranje različitih trgovačkih procesa;
 • sistemu možete generisati račune prodaje bez fiskalnog atributa za interno računovodstvo;
 • ostupne su opcije za integraciju sa blagajnom ili opremom za skladištenje na zahtev;
 • ada se integriše sa skenerom bar kodova, informacije o proizvodu će biti inicijalizovane u sistemu trenutno, a podaci u dokumentu će se takođe odmah odraziti;
 • ada se integrišu sa fiskalnim registrom, podaci o prodaji će se odmah poslati poreskim organima;
 • ada se integriše sa štampačem računa, možete generisati prodajne dokumente bez fiskalnih atributa;
 • udimo dodatne opcije za integracije na zahtjev;
 • istem može opsluživati puni ciklus prodaje inventara;
 • latforma je prilagođena za različite vrste dokumenata;
 • ožete odabrati dva načina rada za generisanje dokumenata: za interno računovodstvo i za davanje informacija poreskim organima;
 • eoma je lako savladati rad sistema, implementirana interaktivna uputstva pomažu vam da to učinite mnogo brže;
 • ožete povezati onoliko računa koliko želite, to se može učiniti po potrebi;
 • rava pristupa mogu se mijenjati ovisno o poziciji i povjerenju u korisnika;
 • oftver se može konfigurirati za podsjetnike;
 • ostalim mogućnostima možete saznati u video pregledu dostupnom na web stranici.

Program za štampanje računa

Šta je račun o prodaji? Ovo je dokument koji odražava informacije o činjenici kupovine robe od kompanije. Izdaje ga dobavljač. Sadrži informacije: o količini isporučenih proizvoda, njihovoj cijeni i podacima o prodavaču. Po čemu se razlikuje od fiskalnog?

Za razliku od fiskalnog računa, ovaj račun nije registrovan u fiskalnom sistemu i nema odgovarajuće karakteristike. Program za štampanje računa pomaže u radu sa takvim dokumentima.

Razmotrimo program za štampanje računa od USU.

Program za kreiranje računa o prodaji

Program za kreiranje USU prodajnih računa omogućava kreiranje dokumenata sa potrebnim karakteristikama. Pogledajmo karakteristike. Prije svega, takav dokument će odražavati informacije o prodavcu. To je: ime, adresa, matični broj (ako je propisano zakonom).

Zatim, program za kreiranje računa o prodaji generiše podatke o kupcu: puno ime, adresu. U nekim slučajevima nije potrebno davati podatke o pojedincu. Ako govorimo o pravnom licu, onda se podaci moraju unijeti. Ove informacije se zatim unose u bazu podataka kompanije kupca.

Program „Potvrda o prodaji“.

Program “Priznanica” će prikazati informacije o proizvodu. To uključuje podatke o nazivu svake stavke, količini, jediničnoj cijeni, te ukupnom trošku za svaku stavku i za dokument u cjelini koji se formira.

Program „Računi o prodaji“ će, ako je potrebno, obavezno ukazati na fiskalni indikator.

Program za račune

Program za račune od USU će također zabilježiti drugu vrstu informacija: datum i vrijeme, broj, potpis (ovo je već dostupno nakon štampanja). Za šta se koristi takav dokument? Prije svega, za potvrdu kupovine, zatim za računovodstvene svrhe i, naravno, za povrat (u slučaju da je potrebna zamjena ili da se izvrši potpuni povrat novca).

Program za USU prodajne račune će obezbijediti sve potrebne uslove za izradu dokumentacije.

Štampanje računa o prodaji

Račun - može se odštampati skoro trenutno kada se integriše sa posebnim štampačem. Korisnik samo treba da navede naredbu: “Print”.

Računi o prodaji - štampanje njihovog izraza nije komplikovan proces. USU program će vam pomoći da upravljate drugim procesima. Na primjer, kroz program možete upravljati skladištem, asortimanom proizvoda i vršiti direktnu prodaju u sistemu.

Kada upravljate proizvodima, možete ih klasificirati u softver za lakši i plodonosniji rad. Kartici proizvoda možete priložiti fotografiju, kod, broj. Možete integrirati softver sa skenerom bar kodova i brzo čitati informacije u dolaznim ili odlaznim transakcijama.

Prilikom rada sa pravnim licima može biti potreban određeni skup dokumenata, na primjer: ugovori, izvještaji o usaglašavanju, fakture i tako dalje. U USU ćete pronaći potrebne obrasce.

Kroz program možete održavati kasu i tekući račun prilikom plaćanja, podaci se mogu odmah odraziti na tražene račune.

Program računa o prodaji

Program USU Sales Receipt može pomoći u upravljanju interakcijama s kupcima ako se fokusirate na personalizirani pristup. Na primjer, možete kreirati zasebne blokove za klijente i sačuvati historiju saradnje o kupovinama, povratima itd.

Takve informacije su vrlo korisne za implementaciju programa lojalnosti. Kada radite sa dobavljačima, takođe možete voditi detaljnu evidenciju. Na primjer, možete registrovati ugovore i pratiti ispunjenje obaveza, uključujući obaveze prema dobavljačima.

Program USU Sales Receipt program je lako kupiti. Prvo, trebate nas kontaktirati i reći nam o funkcijama koje želite vidjeti u softveru. Zatim biramo funkcionalnost ili nudimo gotovo rješenje. Sa nama je isplativo raditi, ne povećavamo cijene za beskorisne funkcije, a našim klijentima smo lojalni. Pozivamo Vas na individualnu prezentaciju u vrijeme koje Vama odgovara. Pošaljite upit i mi ćemo Vas kontaktirati.