Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Automatizacija online trgovine

Automatizacija online trgovine • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Automatizacija online trgovine
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje programa za automatizaciju online trgovine

Besplatno preuzimanje programa za automatizaciju online trgovine

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za automatizaciju online prodavnice

 • Preko USU-a možete automatizirati online prodavnicu;
 • ožete kreirati različite vrste baza podataka u sistemu;
 • vođenje različitih kategorija proizvoda uvelike će olakšati njihovu pretragu u bazi podataka;
 • programu možete detaljno pristupiti popunjavanju kartica;
 • vaki proizvod u sistemu može biti dopunjen ilustracijom u obliku fotografije;
 • artice se mogu lako izvesti na tržišta;
 • MS pomaže u efikasnom upravljanju odnosima sa klijentima;
 • reko softvera možete pokrenuti marketinške kampanje za online prodavnicu;
 • akođer možete ocijeniti implementirane programe lojalnosti;
 • ožete automatizirati prodajno mjesto na daljinu;
 • odatne funkcije možete naručiti kod nas;
 • rogram se može povezati na oblak;
 • mplementirana interaktivna uputstva će olakšati proces implementacije i obuku korisnika;
 • ostavke softvera se mogu odrediti prema potrebi;
 • SU – automatizacija online trgovine i više, kvalitetno i na vrijeme.

Kako automatizirati online trgovinu?

Kako automatizirati online trgovinu? Ovo pitanje se postavlja u prvoj fazi izrade poslovnog plana. Odgovor je jednostavan: samo trebate odabrati softver.

U savremenim uslovima, to je vrlo jednostavno, jer postoji mnogo programa i niz mogućnosti. Kako automatizirati online trgovinu? Važno je da program kombinuje moderne mogućnosti za upravljanje internet prodavnicom, a da pri tome bude pristupačan. Pozivamo vas da razmislite o saradnji sa kompanijom USU.

Automatizacija online trgovine

Automatizacija online trgovine pomoću programa USU bit će bezbolna i za kratko vrijeme. Možete početi koristiti automatizaciju za postojeće poslovanje ili od samog početka svog poslovanja.

Prilikom automatizacije online trgovine u trenutnom formatu, uvoz podataka s elektroničkih medija pomoći će vam da brzo počnete s radom. Program USU je jednostavan i ima visoke adaptivne osobine, implementirane instrukcije omogućavaju brz i korektan rad u sistemu.

Za online prodavnicu, prioritetno područje aktivnosti je upravljanje zalihama. Veoma je važno da svojim kupcima obezbedite potrebnu robu. U USU možete upravljati asortimanom proizvoda. Profesionalno skladištenje putem UMS-a pomoći će da se prati relevantnost asortimana proizvoda i njegova stvarna stanja.

Transakcije u online prodavnici se kreiraju i obrađuju trenutno; to je nemoguće postići ručno. Uz UCS Automation, moći ćete da primate ažurne podatke o kretanju robe i finansija u realnom vremenu.

USU ima praktične funkcije za automatsko dopunjavanje skladišta robom. Možete konfigurirati sistem da automatski šalje zahtjev dobavljaču za dopunu skladišta. Štaviše, možete programirati softver da odredi minimum proizvoda.

Proces inventara je također važan sa USU će ići mnogo brže i kvalitetnije. Softver može analizirati podatke o prodaji i trendove kako bi predvidio buduće potrebe proizvoda. Na taj način možete saznati: sezonalnost u trgovini, odrediti geografske faktore i sl.

Automatizacija online prodavnica

Automatizacija online prodavnica je direktno povezana sa aplikacijama i njihovom obradom. USU će pomoći u obradi prijava od trenutka registracije dok kupac ne primi narudžbu. Ako je na operaciju povezano mnogo skladišta, softver će odabrati najbolju opciju za otpis.

Preko USU-a možete raditi s dostavom: organizirati i pratiti. Na primjer, kroz integraciju s mapama, možete čak pratiti kretanje kurira na karti i izgraditi najprofitabilnije rute isporuke.

CMS može djelovati kao CRM za upravljanje odnosima s klijentima. Baza podataka može čuvati informacije o punoj istoriji saradnje iu budućnosti će biti korisna za implementaciju programa lojalnosti. Program će također pomoći segmentiranju kupaca, što će dodatno pomoći u pravilnoj izgradnji marketinških strategija.

Vrlo je lako automatizirati online trgovine za USU, čak to možete učiniti i na daljinu. Potrebno je samo da podnesete prijavu i proces počinje. Kontaktiramo vas, odredimo glavne pravce automatizacije i implementiramo projekat.

Automatizacija punjenja online prodavnica

Automatizacija punjenja online prodavnice je važan proces. Prilikom automatizacije popunjavanja online trgovine, vrlo je važno obratiti pažnju na popunjavanje kartica proizvoda. Potražnja za njim ovisi o tome koliko je proizvod ispravno predstavljen.

Platforma vam omogućava da izbjegnete dvostruki rad u kontekstu sadržaja. Program kreira kartice za proizvode, a zatim se popunjavaju što je moguće detaljnije možete priložiti fotografiju proizvoda. Ako je potrebno, ove informacije se mogu jednostavno izvesti u online prodavnicu ili tržište. Tako se izbjegava dvostruki rad.

Informaciona podrška je važna za klijente, po mogućnosti danonoćna, to se može postići implementacijom chatbot-a za konsultacije. Naša kompanija razvija takva softverska rješenja po mjeri.

Prilikom uvođenja programa lojalnosti može se koristiti mailing. Vrlo ga je lako pokrenuti preko USU-a i neće biti problema vezanih za neželjenu poštu. Pozivamo vas da razmotrite opcije slanja putem pošte, možete saznati više o tome u posebnom video pregledu na našoj web stranici.

USU se također koristi za finansijsko upravljanje. Program može lako upravljati tokovima podataka o plaćanjima, povratima, dugovanjima kupaca, obračunima sa dobavljačima itd.

U suštini, USU može raditi kao računovodstveni program. Savršen je za vođenje internog računovodstva (u slučaju rada sa tržnicama uz pomoć UCS-a, možete u potpunosti kontrolirati svoje online trgovanje);