Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za online prodavnicu

Program za online prodavnicu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za online prodavnicu
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje programa za internet trgovinu

Besplatno preuzimanje programa za internet trgovinu

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za online prodavnicu

 • Softver iz USU je jednostavan za korištenje za upravljanje online prodavnicom;
 • programu možete kreirati strukturu po proizvodu i kategoriji;
 • vaka kartica trgovine će odražavati detaljne informacije o artiklu proizvoda;
 • artice proizvoda iz USU mogu se lako integrirati u tržište;
 • istem pomaže da se efikasno upravlja asortimanom proizvoda;
 • oftver je konfiguriran za kontrolu stanja proizvoda;
 • istem se može konfigurisati da vas obavesti kada je dostignut minimum proizvoda;
 • istem može sačuvati istoriju rada sa svakim klijentom;
 • rogram će vam pokazati različite analitičke izvještaje;
 • oći ćete identificirati prednosti i slabosti vaše online trgovine;
 • pciono, možete povezati integraciju sa opremom;
 • rogram vam omogućava da vodite punu evidenciju o aktivnostima kompanije;
 • istem se može koristiti na različitim jezicima;
 • vdje možete pronaći druge mogućnosti;
 • ostupna besplatna probna verzija.

Program za online prodavnicu

Program za online prodavnicu može biti relevantno rješenje kako za novu prodavnicu tako i za postojeću, u slučaju kada vlasnik odluči prijeći na progresivnije rješenje.

Softver za internet prodavnicu možete pronaći na USU. Možemo Vam ponuditi kompletno upravljanje procesima. Ako radite s tržištima i trebate uzeti u obzir interne operacije, onda uz pomoć USU to možete učiniti bez većih poteškoća. Pogledajmo bliže funkcije programa USU.

Programi za internet prodavnicu

Programi za internet prodavnicu moraju imati mogućnost rada sa robom. Kompanija USU to razumije i nudi širok spektar različitih alata za rad sa artiklima zaliha.

Program USU online trgovine može se koristiti za kreiranje baza podataka za različite kategorije proizvoda. U sistemu možete kreirati kartice za robu sa detaljnim opisima i fotografijama. Kada radite sa tržnicama, ove informacije možete lako izvesti.

Obračun narudžbi u online trgovini

Računovodstvo narudžbi u online trgovini je još jedno strateško područje djelovanja. Prijave u online prodavnici treba da se obrađuju automatski. Kada se integriše sa sajtom, sve operacije će se automatski ažurirati i preslikati u sistem. Ovo se odnosi i na rad sa tržnicama.

Da biste obračunali online prodavnicu, možete raditi s različitim statusima, istaknuti ih bojom i pratiti njihovo izvršenje.

Program online trgovine

Program online prodavnice treba da odražava informacije o kupcima. Ovo je neophodno za održavanje istorije saradnje.

Kada radite sa klijentima, možete kreirati registracijske kartice u softveru i naknadno pohraniti historiju kupovina, povrata i druge karakteristike aktivnosti. Ovaj pristup pomaže u budućnosti da implementirate mailing liste, kreirate lične komercijalne ponude, postavite oglašavanje i tako dalje.

Program online trgovine USU lako je konfigurirati za sve računovodstvene procese.

Softver za internet prodavnicu

Softver za online prodavnicu mora nužno odražavati informacije o stanju u skladištu. Ako podaci o porudžbini nisu u skladu sa podacima iz skladišta, može doći do neugodnih prodajnih situacija: narudžba je poslana, ali proizvoda nema na zalihama; povrat se izdaje, ali se u stvari ne odražava u magacinu i tako dalje. Takve situacije su štetne za poslovanje.

Softver za internetsku trgovinu USU bit će pouzdan alat za visokokvalitetno računovodstvo.

Računovodstveni programi za internet prodavnice

Računovodstveni programi za online prodavnicu moraju uzeti u obzir isporuku. Računovodstveni program za online trgovinu iz USU pomaže u efikasnom radu s isporukom. U softveru ga možete uzeti u obzir i pratiti njegov status. Kada se integrirate s kartama, možete čak i pratiti kretanje kurira pomoću karte, koordinirati njegove aktivnosti i, ako je potrebno, izračunati najisplativije rute isporuke.

Računovodstveni softver online trgovine

Računovodstveni softver za online prodavnicu iz USU-a ima analitičke mogućnosti. Ovo je izuzetno važno za internet prodavnicu. Na primjer, možete identificirati najprodavanije proizvode, identificirati nelikvidne pozicije, identificirati najprofitabilnije kupce i procijeniti troškove vođenja trgovine.

Analitika se može provoditi na geografskoj osnovi: distribucija kupaca, njihova geografska lokacija, potreba za mjestom isporuke itd.

Dublja analitika se može pružiti u kontekstu rada sa prihodima, rashodima, zaposlenima, dobavljačima i tako dalje. Mogli bismo vam ponuditi mnoge alate za modernu analitiku. Informacije se mogu predstaviti u obliku tabela, grafikona, dijagrama ili vizuelnih prikaza.

Šta vas očekuje možete jasno vidjeti u pristupačnom video pregledu o trgovačkom računovodstvu na našoj web stranici. Također imate pristup: stručnim mišljenjima, recenzijama i još mnogo toga.

Softver za računovodstvo za online prodavnicu možete lako naručiti od naše kompanije. Zahtjev možete poslati na bilo koji pogodan način.

Rad u sistemu nije nimalo težak: intuitivno sučelje, mogućnost rada u različitim režimima. Možete povezati bilo koji broj korisnika na posao, sa ograničenim pravima pristupa. Pozivamo vas da dobijete besplatnu prezentaciju o mogućnostima softvera. Univerzalni računovodstveni sistem učiniće rad Vaše kompanije lakim i modernim.