Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za zlataru

Program za zlataru • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za zlataru
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje softvera za draguljarnicu

Besplatno preuzimanje softvera za draguljarnicu

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za zlataru

 • Preko USU možete efikasno upravljati radnjom za prodaju nakita;
 • programu možete kreirati kategorije proizvoda;
 • SU se može integrirati sa skenerom bar kodova;
 • istem pomaže u upravljanju odnosima sa klijentima;
 • reko softvera možete lako upravljati operacijama skladišta;
 • SU se lako integriše sa komunikacionom opremom;
 • istem vam omogućava da upravljate bilo kojim brojem maloprodajnih objekata;
 • reko softvera možete koordinirati rad zaposlenih;
 • rogram vam omogućava da pratite prihode i rashode;
 • oći ćete odrediti profitabilnost vaših poslovnih procesa;
 • ožete definirati bilo koji broj računa u sistemu;
 • istem se može prilagoditi;
 • MS pomaže u praćenju ključnih pokazatelja učinka;
 • oftver se može povezati na rad u oblaku;
 • oristite USU program za efikasno upravljanje trgovinom.

Automatizacija zlatare

Automatizacija zlatare je zahtjev modernog poslovanja. Zahvaljujući automatizaciji, procesi se odvijaju po savremenim standardima i značajno su lakši za zaposlene.

Automatizacija zlatare zahtijeva moderno softversko rješenje. Predlažemo da koristite Univerzalni računovodstveni sistem. Zahvaljujući programu možete uredno voditi evidenciju i poboljšati procese.

Program za zlataru

Softver za zlataru iz USU omogućava vam da efikasno upravljate svojim asortimanom i skladištem. Sistem stvara uslove za kvalitetno obračunavanje trgovinskog asortimana.

Na primjer, u programu za draguljarnicu možete jednostavno kreirati bazu podataka o proizvodima. Za svaku od njih kreira se posebna kartica sa detaljnim opisom. Kartice se mogu uređivati, ako je potrebno, dopuniti fotografijama ili video zapisima.

Prilikom unosa stavki u sistem, kreira se vlastita automatska registracija, a program dodjeljuje jedinstvene brojeve.

Upravljanje zlatarnom

Upravljanje zlatarnom uključuje proces skladištenja. Čim se roba registruje, počinje pripadati skladištu određene radnje.

Za upravljanje zlatarnicom u USU možete koristiti operacije skladišta. Možete generirati materijalne izjave i kontrolirati bilance proizvoda. Možete vidjeti i odlazne i dolazne transakcije.

Aktivnosti zaliha ili kontrole zaliha mogu se izvršiti vrlo brzo, posebno ako se u računovodstvu koristi odgovarajuća oprema.

Računovodstvo zlatarnice

Računovodstvo zlatarnice direktno utiče na kupce. To ima veze sa prodajom. Ako je menadžment fokusiran na personaliziranu i dugoročnu interakciju s kupcima, tada program može kreirati korisničke kartice i pohraniti u njih ne samo lične podatke potrošača, već i povijest kupovina, povrata i drugih procesa.

Kada se vodi personalizirana evidencija, postaje moguće implementirati programe lojalnosti za zadržavanje starih i privlačenje novih kupaca.

Računovodstvo zlatarnice u USU će odražavati transakcije za prodaju proizvoda i primanje prihoda. To znači da će biti uključeni: kasa i tekući račun. Za lakše kalkulacije i brzo ažuriranje podataka o transakcijama, možete koristiti integraciju sa opremom blagajne ili platnim sistemima.

Računovodstvo nakita

Računovodstvo nakita također uključuje dobavljače. U USU-u možete voditi računovodstvene procese na osnovu njih, na primjer: kreiranje i registracija ugovora, kontrola plaćanja i tako dalje.

Oprema se može koristiti za snimanje nakita. Možemo vam ponuditi integraciju sa skladišnom opremom, na primjer, skenerom bar kodova. Možete koristiti kodove ispisane na proizvodima ili ih čitati sa lista papira.

U programu možete pretraživati po kategoriji vrlo brzo: to možete učiniti po imenu, kodu ili bar kodu. Program se prilagođava vašim potrebama.

Računovodstvo u zlatari

Računovodstvo u zlatarnici može se odvijati ne samo u formatu fizičkog prodajnog mjesta. Ako je kompanija prisutna na mreži, onda se sve transakcije vezane za prodaju mogu odraziti u sistemu upravljanja.

Da biste se registrovali u draguljarnici na mreži, potrebno je da povežete integraciju sa veb lokacijom. U tom slučaju ćete dobiti dodatne funkcije, na primjer: rad sa statusima aplikacija, praćenje preferencija korisnika i još mnogo toga.

Ako je dostava dostupna, možete je pratiti i planirati najisplativije opcije isporuke. Kada se integriše sa mapama, možete pratiti koncentraciju kupaca na određenom području, kretanje kurira, stepen distribucije poslovanja u regionu i tako dalje.

CRM za zlataru

CRM za zlataru iz USU pomaže u kontroli svih prihoda i troškova poslovanja maloprodajnog objekta. Rad prodavača možete pratiti i provođenjem interne revizije poslovanja i procjenom stručnih doprinosa zajedničkom cilju.

CRM za zlataru će vam pomoći da analizirate svoje aktivnosti. Na primjer, možete analizirati: prodaju, troškove, sezonske faktore i još mnogo toga. Omogućili smo duboke analitičke mogućnosti za naše klijente. To će vam pomoći da dodatno unaprijedite svoje poslovanje.

Rado ćemo vam pružiti dodatne mogućnosti za kvalitetno upravljanje procesima. Za detaljniju prezentaciju pošaljite upit. USU – savremene poslovne mogućnosti.