Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. CRM za online prodavnicu

CRM za online prodavnicu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
CRM za online prodavnicu
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzmite CRM za online trgovinu

Besplatno preuzmite CRM za online trgovinu

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za online prodavnicu

 • Softver iz USU će vam pomoći da lako upravljate osnovnim procesima online trgovine;
 • oftver će vam omogućiti da pratite asortiman;
 • ožete kreirati zasebne kartice sa fotografijama proizvoda za sve stavke u programu;
 • ko je potrebno, možete prenijeti podatke o proizvodima na tržište izvozom podataka;
 • RM USU vam omogućava da efikasno upravljate odnosima sa potrošačima robe;
 • oftver se može koristiti za marketinške poruke;
 • reko CRM USU možete automatski upravljati aplikacijama i narudžbama;
 • ada radite sa asortimanom proizvoda, možete kontrolisati bilance;
 • a CRM USU možete pratiti relevantnost asortimana;
 • USU je moguće izvršiti segmentaciju po klijentima;
 • nformacije prikupljene u bazi podataka mogu se koristiti za određivanje preferencija potrošača;
 • RM je dizajniran za održavanje različitih vrsta dokumenata;
 • RM se može koristiti za slanje automatskih zahtjeva za dopunu dobavljačima;
 • RM program se integriše sa različitim vrstama opreme;
 • iše informacija možete dobiti u ličnoj prezentaciji.

CRM za online prodavnicu

Da biste otvorili online prodavnicu, morate se pridržavati brojnih aspekata. Oni uključuju: tehničke, organizacione i marketinške karakteristike.

Prije svega, morate imati dobru tehničku bazu. Neko kreira sopstvenu internet prodavnicu i obezbeđuje njen rad sa finansijskom i tehničkom bazom. Ovo zahtijeva dosta ulaganja.

Neki ljudi radije rade sa pijacama; za to nisu potrebna velika ulaganja. Svako bira najpogodniji put za svoje poslovanje.

Zatim, online prodavnica treba da izgradi pravilno upravljanje proizvodima i interakciju sa kupcima. CRM za online prodavnicu, koju je razvio USU, može pomoći u tome.

Ovaj CRM ima intuitivne funkcije, korisničko sučelje i zgodne postavke. CRM za online prodavnicu pomoći će vam da kreirate elektronski katalog vaših proizvoda. U sistemu možete kreirati baze podataka po kategorijama proizvoda, koristiti funkcije za filtriranje i pretraživanje.

Za svaki proizvod možete kreirati posebnu karticu sa detaljnim opisom. Karakteristike, svojstva, slika proizvoda mogu se izvršiti direktno u programu. Ove kartice se lako mogu izvesti na tržišta. Ovaj format rada će pomoći da se izbjegne dva puta popunjavanje kartica proizvoda.

Još jedna važna karakteristika online prodavnice je efikasno upravljanje zalihama. Važno je pratiti njihovu relevantnost, u suprotnom može biti naređenja, ali neće biti ništa da im se pruži.

USU će vam pomoći da efikasno radite sa robom: planirate dopunu na osnovu potražnje, održavate ispravnu potrošnju, otpis i kretanje robe. Sve se to može dokumentovati i lako izvršiti inventarizacija kroz integraciju sa skladišnom opremom.

Analitika će vam pomoći da spriječite višak zaliha ili nestašice. Moći ćete procijeniti potražnju kupaca po regijama i profitirati od njih. USU se integriše sa mapama, što vam omogućava da obratite pažnju na analizu potražnje potrošača po regionima i na kraju izgradite odgovarajuće marketinške strategije.

Analiza karte također može pomoći u upravljanju isporukom. Možete pratiti optimalne rute za dostavu robe, pratiti kretanje kurira i pravovremeno reagirati na nepredviđene okolnosti.

SRM za online prodavnicu

SRM za online prodavnicu može riješiti trenutne probleme vezane za prodaju. USU će vam omogućiti da obrađujete narudžbe, čak i automatski. Sprovođenje implementacije u bazi podataka, primanje uplate, generisanje dokumenata.

CRM se lako integriše sa opremom: kasa, skladište, sistemi plaćanja. Ovo može uvelike pojednostaviti operacije i povećati njihovu brzinu.

U toku poslovanja neizbježno može doći do povrata, nedostataka i zamjene robe. Ove operacije se mogu uzeti u obzir u USU.

SRM za online prodavnicu može se fokusirati na jačanje interakcije s potrošačima. U CRM-u možete kreirati kartice za klijente, sačuvati istoriju saradnje, podatke o preferencijama i još mnogo toga. Sve ovo u konačnici može dobro doći u stimuliranju kupovne moći kroz programe lojalnosti.

U USU možete implementirati sve programe lojalnosti: popuste, bonuse, popuste, povrat novca i još mnogo toga. Ako je potrebno, možemo čak razviti prilagođene mehanizme za obračunavanje ili otpis za vas.

Analitika USU može pomoći u praćenju efikasnosti marketinških kampanja i upotrebe određenih reklamnih rješenja.

Kada upravljate internet prodavnicom, podrška informacijama o kupcima je vrlo važna, na primjer, to se može izraziti u trenutnim odgovorima na često postavljana pitanja; I mi smo spremni da vam u tome pomognemo. Kod nas možete naručiti razvoj chat bota koji će odgovarati specifičnim karakteristikama vaše online trgovine.

USU CRM program je jednostavan za rad. U sistem implementiramo interaktivna uputstva koja mogu biti dostupna korisniku u svakom trenutku. Naša tehnička podrška je također uvijek dostupna. Sa naše strane, mogli bismo vam ponuditi mnoge druge mogućnosti. Možete samostalno proučiti dostupne materijale na našoj web stranici, na primjer, video pregled o trgovinskom računovodstvu. Univerzalni računovodstveni sistem je odlično softversko rješenje za upravljanje aktivnostima online trgovine.