Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program analize trgovine

Program analize trgovine • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program analize trgovine
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje softvera za analizu trgovanja

Besplatno preuzimanje softvera za analizu trgovanja

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za analizu trgovine

 • Program USU je kreiran za potpuno upravljanje trgovinom;
 • reko sistema možete automatizovati uska područja;
 • nalitika će pomoći da se identifikuju snage i slabosti procesa;
 • SU se može koristiti za upravljanje podružnicama;
 • ićete u mogućnosti da izvršite detaljnu analitiku za pojedinačnu prodavnicu i za preduzeće u celini;
 • reko softvera možete vršiti analitiku na osnovu geografskih karakteristika;
 • rilikom prodaje možete koristiti skener bar kodova;
 • reko USU možete održavati lako i efikasno računovodstvo;
 • oftver vam omogućava da segmentirate po klijentu;
 • istem se može konfigurisati sa različitim tipovima analitike na osnovu vaših potreba;
 • programu su dostupne različite vrste izvještaja;
 • izuelni efekti vam pomažu da brzo shvatite punu sliku procesa;
 • rogram se može integrirati sa opremom;
 • ožete povezati dodatne prilagođene opcije;
 • avremene mogućnosti Univerzalnog računovodstvenog sistema su vam već dostupne u probnoj verziji.

Program analize trgovine

Danas se trgovinske transakcije obrađuju pomoću automatizacije. Programi se mogu koristiti za pojedinačne procese ili u potpunosti za upravljanje aktivnostima. Za računovodstvo, održavanje, kontrolu i analitiku procesa koriste se profesionalna softverska rješenja.

Implementira se softver za analizu trgovine radi poboljšanja efikasnosti i rezultata trgovanja. U ovom članku želimo vam reći o programu za analizu trgovanja kompanije USU.

Sistem može značajno poboljšati efikasnost vaših aktivnosti. Naša kompanija nudi veliki broj alata za analizu tržišta, rada menadžera, profita, troškova i drugih komponenti aktivnosti. Korištenje platforme omogućit će vam donošenje informiranih upravljačkih odluka.

CRM za trgovinsku analizu

CRM za analizu trgovine iz USU može se koristiti za analitiku u različitim oblastima. Pogledajmo pobliže neke od mogućnosti.

Na primjer, CRM može koristiti analitiku asortimana za analizu trgovine. U USU-u možete podijeliti robu u kategorije, možete je podijeliti ovisno o važnosti, obimu i drugim kategorijama.

Kategorije se mogu razlikovati, na primjer: sa velikim, srednjim i malim prihodima. USU će vam pomoći da odredite najprofitabilnije pozicije za vaše poslovanje.

Također, putem USU-a možete odrediti sezonskost i cikličnost u prodaji. Ovo je vrlo važna informacija i pomoći će u određivanju nivoa zaliha za nadolazeću sezonu. Program akumulira informacije i kasnije ih može analizirati.

CRM sistem za analizu trgovine

Za predviđanje se može koristiti CRM sistem za analizu trgovine. Korištenje podataka o prošloj prodaji može pružiti osnovu za predviđanje buduće prodaje.

CRM sistem za analizu trgovine može se koristiti za određivanje optimalnog nivoa zaliha kako bi se minimizirali troškovi skladištenja i izbjegle zalihe. Promet zaliha i optimizacija vam pomažu da izbjegnete trošenje novca na skladištenje robe. Identifikacija robe koja se sporo kreće također vam omogućava da izgradite strategije za rad s takvom robom.

U USU možete dobiti analitiku ne samo u obliku tabelarnih podataka, možete raditi i sa grafikonima, dijagramima i vizuelnim efektima.

SRM za analizu trgovine u trgovini

U USU možete analizirati prodaju za različite kategorije proizvoda. Mogu se identifikovati lideri i zaostali u svakoj kategoriji.

Sistem je konfigurisan za analizu klijenata. Segmenti kupaca će prikazati vaše redovne klijente, VIP osobe, problematične i tako dalje. Segmentacija kupaca korisna je za ciljani marketing.

Također možete odrediti ponašanje kupaca, učestalost kupovine i njihov prosječni račun. U USU možete generirati sedmične, mjesečne i kvartalne izvještaje o prodaji, zalihama i profitabilnosti. U izvještajima možete odrediti bilo koji period. Automatizacija izvještavanja će povećati efikasnost donošenja odluka.

SRM za analizu trgovine u trgovini iz USU će pomoći u sprovođenju geografske analize. Ovo je dostupno prilikom postavljanja integracije sa mapama. Na taj način možete odrediti prodaju po regijama i lokalnim tržištima. Dostupna je i optimizacija distribucije robe i kupaca po geografskim zonama i rad sa dostavom.

SRM za analizu trgovine u prodavnici će prikazati kompletnu statistiku za pojedinu prodavnicu: dobit, troškove, obračun plaća, rad sa dobavljačima, analizu asortimana i tako dalje.

Koristeći geografsku analizu, možete odrediti distribuciju maloprodajnih objekata u određenom gradu ili čak zemlji. Ako imate podružnice u drugim zemljama, možete izvršiti sličnu analizu u takvom obimu.

Dakle, možete odrediti da li trebate otvoriti trgovinu u određenom gradu. Ili možda maloprodaja već duže vrijeme ne ostvaruje prihod, a vrijeme je da se zatvori?

U ovom pregledu smo pogledali mogućnosti analitike možete dobiti funkcionalnost za kontrolu, duboku analitiku, predviđanje i mnoge druge funkcije; USU se može integrirati s drugim platformama, komunikacijskim uslugama i opremom. Funkcionalnost se može proširiti prema vašim željama.

Rado ćemo vam pružiti dodatne informacije o ovoj temi. Pozivamo Vas da podnesete zahtjev za prezentaciju. Univerzalni računovodstveni sistem - vršite analizu prema savremenim standardima.