Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Menadžment cvjećare

Menadžment cvjećare • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Menadžment cvjećare
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje softvera za upravljanje cvjećarnom

Besplatno preuzimanje softvera za upravljanje cvjećarnom

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za upravljanje cvjećarnom

 • Softver iz USU je odličan za upravljanje cvjećarnom;
 • rogram vam omogućava održavanje baze podataka boja;
 • ožete podijeliti proizvode u bazi podataka u kategorije;
 • artice proizvoda mogu detaljno opisati svaku kategoriju boja;
 • reko USU možete kontrolisati različite radnje koje imaju za cilj očuvanje prezentacije;
 • reko softvera možete upravljati različitim prodajnim mjestima;
 • istem vam omogućava da registrujete odnose sa dobavljačima;
 • USU možete registrirati sav prihod cvjećare;
 • ada povezujete računovodstvo zasnovano na oblaku, možete daljinski upravljati sistemom;
 • oftver se može prilagoditi kako bi odgovarao kompaniji i izvođaču;
 • nteraktivna uputstva su uvedena u sistem;
 • roz program možete procijeniti profitabilnost procesa;
 • rocjena prodaje će identificirati slabosti u trgovini;
 • udimo dodatne opcije po narudžbi;
 • SU softver će vam omogućiti da sa maksimalnom efikasnošću upravljate svojom cvjećarnom.

Kako pokrenuti cvećarski biznis?

Kako pokrenuti cvećarski biznis? Ovo pitanje zanima preduzetnike početnike ili one koji se tek počinju zanimati za ovu oblast. Posao cvijeća je prilično specifično područje aktivnosti koje morate uzeti u obzir prije nego što ga započnete.

Na primjer, potrebno je imati početni kapital, pronaći profitabilne dobavljače robe ili asortimana, odlučiti se za prodajni prostor i njegovu strateški pogodnu i povoljnu poziciju, izraditi vlastiti poslovni plan za postizanje određenog nivoa prihoda i istražiti cenovne politike konkurenata. Takođe je potrebno razmotriti sve preporuke za računovodstvo u okviru poreskog zakonodavstva.

Kako pokrenuti cvećarski biznis? U savremenim uslovima za te se svrhe koristi automatizacija. Pozivamo vas da obratite pažnju na Univerzalni računovodstveni sistem.

Menadžment cvjećare

Upravljanje cvjećarnom sa USU će biti moderno i efikasno. Preko ove platforme možete upravljati gotovo bilo kojom kategorijom, to se može odnositi direktno na asortiman proizvoda, obračunavanje prihoda i rashoda trgovine, upravljanje odnosima s klijentima, zaposlenicima i dobavljačima.

Kada vodite cvjećarnicu, važno je pravilno rukovati cvjetnim proizvodima. Upravo se time određuju specifičnosti poslovanja. Neke kategorije cvijeća zahtijevaju jednu vrstu njege, druge drugu. Važno je očuvati tržišni izgled cvijeća pod najboljim uvjetima kako bi se gubici sveli na minimum.

Kako vam može pomoći USU program? Prvo, program može stvoriti zgodan sistem za registraciju svih cvjetnih proizvoda. Drugo, dodajte detaljan opis karticama, kao i fotografije, video zapise i načine skladištenja proizvoda.

Menadžment cvjećare

Upravljanje cvjećarnom usko je povezano sa poslovanjem skladišta. U USU možete obavljati razne skladišne operacije: prodaju, otpise, povrate, primitke od dobavljača i još mnogo toga.

Za bilo koju operaciju možete pratiti: ko ju je registrovao i kada. Možete pratiti kretanje robe kroz skladište za bilo koji vremenski period. Možete programirati softver da vas podsjeti na datume isteka i ostalo.

Za upravljanje cvjećarnom, USU pruža funkcije za registraciju prodaje.

Automatizacija cvjećare

Prodaja se može realizovati u dva formata aktivnosti. Prvi je registracija prodaje u fizičkoj radnji. Drugi je u online prodavnici. Kada se integriraju s web-stranicom cvjećarnice, svi zahtjevi, njihov status i registracija prodaje će se ogledati u USU.

Automatizacija cvjećarnice može biti popraćena povezivanjem dodatnih usluga, na primjer, povezivanjem chat bota za stalnu uslugu informisanja kupaca.

Automatizacija cvjećare može se izvršiti za kratko vrijeme. Možemo čak i daljinski povezati sistem.

Automatizacija cvjećare

Automatizacija cvjećare je usko povezana sa radom sa klijentima. Samo uz prisustvo USU imate prilike za bliži kontakt. Na primjer, ako vodite personaliziranu evidenciju, možete kreirati zasebne slučajeve za svoje klijente i dopuniti ih historijom kupovina i povrata. Nakon toga ćete razviti istoriju preferencija.

Ove informacije mogu biti korisne za uvođenje popusta ili bonusa. Na ovaj način možete povećati lojalnost svojoj kompaniji. Također, putem USU-a možete pokrenuti newsletter potpuno besplatno i biti dostupan svojim klijentima.

Naša kompanija može ponuditi uslugu procjene kvaliteta usluge po narudžbi.

Automatizacija cvjećare može biti praćena funkcijama za kontrolu i analizu. Na primjer, putem USU možete kontrolirati rok trajanja proizvoda i druge karakteristike kako biste sačuvali njihov izgled.

Takođe možete izvršiti internu reviziju poslovanja i pratiti ispravan rad korisnika u sistemu. U USU možete zaposlenima dati račune i definirati prava na njih.

Naši programeri su sistemu obezbedili mnogo različitih funkcija za kvalitativnu analizu. Na primjer, postoje funkcije za dubinsku analitiku za upravljanje. Ovo će nesumnjivo poboljšati vaše poslovanje.

Spremni smo da Vam pružimo dodatne mogućnosti u oblasti menadžmenta, računovodstva, kontrole, analize i drugih oblasti. Kako biste saznali više o tome, pozivamo vas da posjetite našu službenu web stranicu.