Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Automatizacija prodavnice auto delova

Automatizacija prodavnice auto delova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Automatizacija prodavnice auto delova
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje programa za automatizaciju prodavnice auto delova

Besplatno preuzimanje programa za automatizaciju prodavnice auto delova

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za automatizaciju prodavnice auto delova

 • Kompanija USU nudi moderne mogućnosti za automatizaciju trgovanja u redovnom i online modu;
 • ada radite s asortimanom, možete što detaljnije prikazati karakteristike auto dijelova;
 • nline prodaja može biti automatizirana;
 • ako je upravljati aplikacijama putem USU;
 • istem se može konfigurisati za obaveštenja;
 • kladišni poslovi će se odvijati u skladu sa računovodstvenim standardima;
 • oftver pomaže da se brzo izvrši inventura;
 • ožete dodijeliti neograničen broj računa u radnom prostoru;
 • a zahtjev možete povezati integraciju sa udaljenim skladištima;
 • a daljinski rad, možete povezati računovodstvene usluge u oblaku;
 • ožete definirati uloge za korisnike u radnom prostoru;
 • nalitika prodaje pomoći će im da se poboljšaju;
 • istem vam omogućava da uzmete u obzir prihode i rashode kompanije;
 • oftver se može konfigurirati za upravljanje nekoliko trgovina;
 • a biste naručili, možete odabrati mnoge druge opcije, pa čak i razvoj za svoj posao.

Automatizacija prodavnice auto delova

Relevantnost automatizacije raste iz dana u dan, ona prodire u gotovo svako područje.

Da li je automatizacija prodavnica auto delova relevantna? Da, to uvelike pojednostavljuje interne operacije i korisničku podršku. Da biste automatizirali prodavnicu autodijelova, morate odabrati program. Mora zadovoljiti savremene standarde i omogućiti kontrolu ključnih oblasti računovodstva.

Nudimo vam moderno rješenje kompanije USU, a zatim ćemo razmotriti njegove glavne mogućnosti.

Automatizacija prodavnice rezervnih delova

CMS će vam pomoći da poboljšate efikasnost vaših procesa, takođe će vam pomoći da smanjite računovodstvene troškove i poboljšate kvalitet usluge korisnicima.

Automatizacija prodavnice rezervnih delova direktno je povezana sa upravljanjem zalihama. Koristeći USU, možete kreirati potrebne elektronske kataloge za svoje proizvode. Opis rezervnog dijela je formiran u posebnim karticama;

Također možete raditi s kategorijama robe u USU - to pojednostavljuje proces njihovog traženja u bazi podataka. Ako imate online prodavnicu ili radite s marketima, takve kartice je lako izvesti.

Važna karakteristika djelatnosti je upravljanje skladišnim operacijama i održavanje relevantnosti podataka o bilansima. Preko USU možete automatski pratiti indikatore.

Kontrolni sistem je konfiguriran da vas obavijesti o potrebi dopune zaliha. Ako imate odnos povjerenja sa dobavljačima, možete automatski generirati i slati zahtjeve za dopunu.

Na ovaj način nabavka se može značajno optimizirati, a isporuke se mogu upravljati što je preciznije moguće. Neki rezervni dijelovi mogu imati ograničen rok trajanja, često se to odnosi na goriva, maziva i tečnosti.

U USU možete programirati datume isteka i obavijesti o njihovom isteku. Sistem identifikacije u USU je veoma zgodan i razumljiv korisnicima.

Kada je integrisan sa skenerom bar kodova, ova vrsta opreme se može koristiti za identifikaciju. Automatizacija trgovine rezervnim dijelovima može se provesti u drugom smjeru.

Automatizacija prodavnica auto delova

Prodaja i korisnička podrška su još jedna oblast za automatizaciju. Sa USU možete kreirati i efikasno upravljati bazom podataka o kupcima. Ako imate online prodavnicu autodijelova, online automatizacija se može provesti integracijom s kontrolnim sistemom. Na ovaj način možete postići sinhronizaciju narudžbi i stanja skladišta.

Prodavnica autodijelova: automatizacija se može izraziti u automatskom fakturisanju i pravilnom upravljanju narudžbama. U USU, za brzu identifikaciju, možete koristiti isticanje boja različitih kategorija.

Kompanija USU je spremna da Vam ponudi funkcije za CRM interakciju sa klijentima. U njemu možete pohraniti informacije o njima, njihovoj istoriji saradnje i drugim aspektima.

Takve informacije pomažu u personalizaciji usluge, radu sa mailing listama i drugim komponentama marketinške i informacijske podrške.

Automatizacija u prodavnici auto delova

Automatizacija u prodavnici autodijelova putem USU će vam omogućiti da pravilno upravljate svojim financijama. Ovo se može odnositi na računovodstvo i oticanje. Na primjer, CMS pomaže u upravljanju plaćanjima, potraživanjima, obavljanju finansijske analize i predviđanju za budućnost.

Preko USU možete upravljati osobljem. Na primjer, možete pratiti radno vrijeme i izračunati plaće.

Ako imate menadžere prodaje, onda možete organizirati rad s njima: postaviti zadatke, pratiti njihovu implementaciju. Možete procijeniti postignute rezultate, na primjer, možete odrediti doprinos svakog menadžera prihodima kompanije.

Ako pružate dostavu, onda integracijom USU-a s mapama možete optimizirati rute isporuke, pratiti status narudžbi i upravljati logističkim operacijama.

Neizbežno, može postojati potreba za sprovođenjem reklamnih kampanja, u ovom slučaju će vam pomoći analiza prodaje i preferencija kupaca. Kada se identifikuju segmenti, programi lojalnosti se mogu implementirati i upravljati njima.

Dostupne su mnoge opcije za automatizaciju u prodavnici autodijelova preko USU. Čak smo spremni ponuditi vam i dodatne mogućnosti, na primjer: rad u oblaku, razvoj lične mobilne aplikacije ili chat bota za korisničku informacijsku podršku.

Puno je pravaca i mogućnosti, pozivamo vas na besplatnu, cjelovitu prezentaciju o mogućnostima USU. Pošaljite svoj zahtjev sada.