Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za prodavnicu autodijelova

Program za prodavnicu autodijelova • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za prodavnicu autodijelova
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje programa za prodavnicu autodijelova

Besplatno preuzimanje programa za prodavnicu autodijelova

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za prodavnicu auto delova

 • USU platforma pomaže u efikasnom upravljanju operacijama skladišta dijelova;
 • USU možete kreirati elektronske kataloge rezervnih dijelova;
 • ezervni dijelovi se mogu dodijeliti kategorijama;
 • ožete sačuvati istoriju kupovine u svakoj kartici klijenta;
 • oći ćete primijeniti personalizirani pristup u radu s potrošačima;
 • istem se lako može podesiti za operacije skladištenja;
 • latforma pomaže u upravljanju skladišnim operacijama;
 • reko softvera možete kontrolisati stanje zaliha;
 • ostavljanje obavještenja pomoći će da se izbjegnu nestašice zaliha;
 • sortiman proizvoda može se analizirati za popularne artikle;
 • oći ćete upravljati aplikacijama;
 • ožete definirati statuse u sistemu;
 • SU je preveden na mnoge jezike;
 • oftver pomaže u analizi poslovnih procesa;
 • iše informacija možete dobiti u ličnoj prezentaciji: pošaljite zahtjev za jednu.

Program za prodavnicu autodijelova

Trgovina rezervnim dijelovima ima svoje specifičnosti. Danas ih možete trgovati na fizičkom prodajnom mjestu i putem online trgovine. Takođe možete imati posrednike i plasirati se na pijace. Koji god format da odaberete, softver za prodavnicu autodijelova pomoći će vam da vodite evidenciju na profesionalan način.

Ovaj članak će raspravljati o programu za trgovinu autodijelovima koji je razvio USU.

Najbolji program za prodavnicu autodijelova

Najbolji programi za prodavnicu autodijelova trebali bi imati osnovne mogućnosti upravljanja zalihama, prodaje, kupaca, financija i drugih procesa podrške.

Najbolji softver za trgovinu autodijelovima iz USU će vam pomoći da upravljate ovim i drugim procesima.

Program auto delova

USU-ovim programom autodijelova je lako upravljati. Možete ga pokrenuti sa prečice na radnoj površini. Možete definirati bilo koji broj računa za rad i prava pristupa njima. Korisniku se može dodijeliti poseban radni prostor i može odabrati skup naredbi za brzi pristup. On također može prilagoditi radni prostor kako mu odgovara, transformirati položaj prozora, odabrati dizajn i tako dalje.

Ako imate nekoliko butika, onda možete voditi evidenciju za sve svoje odjele. U budućnosti, program auto dijelova može izvršiti analizu profitabilnosti svake divizije.

Program za automatizaciju prodavnice auto delova

U radu maloprodajnog objekta prioritetno područje je rad sa zalihama. Program za automatizaciju prodavnice auto delova može to da reši.

U sistemu se kreira neograničen broj skladišta. Zavisi od potreba poslovanja. Zatim se kreiraju ili uvoze informacije o proizvodima. Svaki proizvod na platformi može se detaljno opisati i ilustrirati.

Program za automatizaciju prodavnice auto delova USU može se koristiti za kreiranje elektronskog časopisa ili kataloga rezervnih delova. Ako je potrebno, ove informacije se mogu izvesti.

Upravljanje prodavnicama auto delova

Identifikacija u sistemu može se izvršiti na različite načine. Na primjer, možete jednostavno unijeti kategoriju proizvoda s opisom ili koristiti bar kodove. Također možete koristiti interno evidentiranje sistema. Kada se objavi nova pozicija, automatski se dodjeljuje jedinstveni broj.

Upravljanje prodavnicom autodijelova je povezano sa magacinom. Kroz USU se može pratiti svaka operacija: prijem, trošak, otpis, kretanje itd. Po broju, šifri, imenu možete pratiti cjelokupnu povijest poslovanja po poziciji.

Kada vodite prodavnicu autodijelova, neizbježno je da ćete morati izvršiti inventuru. Kada se integrira sa skenerom bar kodova, ovaj proces će se odvijati vrlo brzo.

Programi za prodavnicu autodijelova

Programi za prodavnicu autodijelova imaju funkcionalnost za servisiranje procesa prodaje. Program za trgovinu autodijelovima iz USU-a pomoći će vam da formalizirate ovaj proces i pratite ga. Ako je na fizičkom prodajnom mjestu sve prilično jednostavno: dolazi klijent, bira rezervni dio, vrši uplatu, obavlja transakcije i izdaje dokumente.

Ali u internetskom prostoru sve je složenije: kupac šalje zahtjev, narudžba se vrši automatski, zatim se dogovara dostava. U ovom procesu morate pratiti tako da ništa ne ometa proces. Korisnik može pratiti narudžbu, pratiti statuse do obračuna sa klijentom.

Program auto delova

Kupci su sve u trgovini, ako ih nema, onda nema ni posla. Moderan program autodijelova trebao bi pomoći u upravljanju odnosima s kupcima.

Program za auto dijelove USU može se koristiti kao CRM. Omogućava vam da održavate baze podataka, kreirate istoriju kupovina i preferencija i sačuvate druge informacije korisne za buduću prodaju. Vrlo često takve informacije mogu biti korisne kada je potrebno uvesti lojalnost.

Program za trgovinu autodelovima

U programu za trgovinu autodijelovima iz USU-a možete raditi s podsjetnicima i obavještenjima. Možete koristiti personalizirane poruke ili jednostavne podsjetnike, masovne slanje poruka kroz cijelu bazu podataka.

Softver za trgovinu autodijelovima pomoći će vam u poslovnoj analizi. Preko USU možete saznati koji artikli su najtraženiji u vašoj radnji, koje kategorije su već duže vrijeme u skladištima. Također, zahvaljujući analitici, možete razumjeti sezonalnost i faktore koji utiču na potražnju.

Programi za naručivanje auto delova

Programi za naručivanje autodijelova moraju imati kontrolne funkcije. USU program naručivanja autodijelova pomoći će vam u kontroli procesa u različitim fazama. To se može izraziti u podešavanjima obavještenja, podsjetnika, te u obliku izvještaja o određenim indikatorima.

Neke trgovine praktikuju dostavu do kupca. Ovaj proces takođe zahteva kontrolu. Preko USU možete pratiti faze, rute i druge karakteristike procesa. Također možete povezati integraciju s mapama, a zatim možete pratiti kretanje kurira direktno na mapi.

Ovaj pristup također pomaže u izračunavanju najprofitabilnijih ruta isporuke. Nudimo i druge vrste integracija.

Program auto delova

Program autodijelova je preveden na različite jezike, tako da ako odlučite da otvorite poslovnice u drugoj zemlji, nećete imati problema sa uzimanjem u obzir.

Kod nas možete pronaći i druge mogućnosti, na primjer razvoj (chat bot, mobilna aplikacija), integracija sa opremom, iznajmljivanje cloud servera, analitika i još mnogo toga.

Tehnička podrška je uvijek dostupna, ako je potrebno, možete naručiti tehničku podršku. Također bismo željeli skrenuti vašu pažnju na prisutnost interaktivnih instrukcija ugrađenih direktno u platformu.

Program za autodijelove je lako nabaviti u probnoj verziji; Uvijek smo spremni odgovoriti na vaša pitanja. Pojedinačnu prezentaciju o mogućnostima sistema možete naručiti u svakom trenutku i potpuno besplatno.