Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Računovodstvo online trgovine

Računovodstvo online trgovine • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Računovodstvo online trgovine
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje softvera za računovodstvo u internet prodavnici

Besplatno preuzimanje softvera za računovodstvo u internet prodavnici

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za računovodstvo online prodavnice

 • Softver iz USU će vam omogućiti da u potpunosti upravljate operacijama;
 • istem će vam pomoći da obradite prodaju;
 • softveru možete voditi evidenciju po kasi i tekućem računu;
 • programu možete održavati detaljne kartice za robu;
 • USU možete snimiti detaljan opis artikala proizvoda;
 • ko je potrebno, kartice proizvoda se mogu izvoziti na tržišta;
 • MS se može koristiti za upravljanje različitim kategorijama proizvoda;
 • oći ćete držati sve zahtjeve klijenata pod kontrolom;
 • ada sarađujete sa tržištem, možete održavati zrcalno interno računovodstvo za transakcije;
 • udimo mnoge dodatne mogućnosti;
 • istem se može prilagoditi vašim procesima;
 • ko je potrebno, možete konfigurirati rad u oblaku;
 • ožete upravljati aplikacijama;
 • ožete naručiti chat bot za konsultacije kupaca;
 • SU softversko rješenje uvelike pojednostavljuje vođenje online poslovanja.

Kako voditi evidenciju o online prodavnici?

Online trgovina je učinila proces prodaje mnogo lakšim za preduzeća. Zahvaljujući njima, mnogi poduzetnici mogu ući na veliko tržište i imati široku publiku klijenata. Za obične ljude ovo je prilika da povoljno i brzo kupe robu.

Kako voditi evidenciju o online prodavnici? Odgovor je relevantan za one koji planiraju započeti online trgovinu. U ovom članku ćemo detaljno pokriti: kako voditi evidenciju o online trgovini?

Kako pratiti robu u online prodavnici?

Kako pratiti robu u online prodavnici? Da biste to učinili, morate odabrati odgovarajuće softversko rješenje. Savremeni računovodstveni procesi su direktno povezani sa automatizacijom. Zahvaljujući tome, operacije se odvijaju brzo i precizno.

Kako pratiti robu u online prodavnici? Predlažemo da odaberete program kompanije USU. Mi ćemo vam pružiti sve potrebne alate za upravljanje vašim aktivnostima.

Računovodstvo online trgovine

Računovodstvo za online prodavnicu je prije svega: upravljanje zalihama, obrada narudžbi, finansijsko upravljanje, analitika i izvještavanje, upravljanje kupcima, pravni i porezni aspekti.

Prilikom registracije online trgovine važno je pridržavati se zakonskih propisa. Uprkos činjenici da se transakcije obavljaju online, one moraju biti dokumentovane. U USU možete održavati elektronske registre i lako štampati dokumente.

Računovodstvo u online prodavnici

Rad sa robom je sastavni dio djelatnosti. S tim u vezi, vrlo je važno automatizirati računovodstvo u online trgovini. Preko USU to možete učiniti na najbolji mogući način. U programu možete registrovati različite skladišne operacije: primitke, izdatke, otpise, transfere, povrate i drugo.

Prilikom registracije prodaje, podaci o skladištu će se automatski ažurirati. Uz učešće USU možete jednostavno i brzo izvršiti inventuru, držati bilance pod kontrolom i pravilno skladištiti skladište.

U programu možete kreirati elektronske kataloge robe. Svaka kartica može odražavati najdetaljnije podatke o predmetu prodaje: karakteristike, fotografije. Ovi podaci se mogu lako integrirati s tržištima.

Računovodstvo u online prodavnici ne zahtijeva nikakve posebne vještine od strane korisnika. Imamo tehničku podršku, a u sistem smo uveli interaktivna uputstva.

Obračun prodaje putem internet trgovine

Prodaja i aplikacije su glavni dio aktivnosti online trgovanja.

Obračun prodaje putem internetske trgovine u USU-u se obavlja automatski kada je integriran s web-mjestom. Sve operacije će se preslikati u program. Prijave na USU mogu se istaknuti u boji kako bi se razumjele faze interakcije s potrošačima robe.

Da biste snimili prodaju putem online trgovine u USU, morat ćete se prijaviti u program preko prečice na radnoj površini i otići na odjeljak prodaje. Kroz izvještaje možete pratiti sve transakcije za određeni period sa različitim nijansama.

Za online trgovanje je važno održavati bliske kontakte sa klijentima, USU vam to može pružiti. U programu možete raditi po principu CRM. Preko softvera možete upravljati obavještenjima, podsjetnicima i pružiti punu informacijsku podršku.

Računovodstvo online trgovine

Registracija računovodstvenih transakcija je veoma važan aspekt aktivnosti. Računovodstvo online trgovine može se u potpunosti obaviti u USU. Možete evidentirati različite transakcije u vezi sa prihodima i rashodima preduzeća.

Za online prodavnicu, računovodstvo USU može obezbijediti sve potrebne alate, na osnovu potreba.

Računovodstveni sistem za online prodavnicu

Kupci i dobavljači su ključni igrači u interakcijama. Računovodstveni sistem za USU online prodavnicu omogućava vam da maksimalno detaljno zadržite istoriju saradnje, možete snimiti i sačuvati čak i najnevažnije detalje. Na osnovu ovih podataka u budućnosti se mogu generisati personalizovane ponude.

Računovodstveni sistem online prodavnice može se koristiti za evidentiranje interakcija sa dobavljačima. Registracija prijema robe, ugovora, kontrola međusobnih obračuna - sve se to može uraditi preko platforme.

Računovodstvo online trgovine

Računovodstvo online trgovine u računovodstvenom odjelu može pomoći da se dugovanja drže pod kontrolom - ovo je vrlo važno, jer od toga ovisi finansijska dobrobit kompanije.

Za online prodavnicu, računovodstvo se može voditi i kao račun rashoda, sa svim troškovima raspoređenim na različite računovodstvene račune. Ovo će vam pomoći da lako i efikasno kontrolišete različite oblasti troškova i sprečite distorzije u aktivnostima.

Računovodstvo prodaje u online prodavnici

Računovodstvo prodaje u online prodavnici direktno je povezano s kontrolom i analizom procesa. Kontrola se može vršiti u različitim oblastima. Kada je u pitanju analitika, spremni smo da vam ponudimo najnaprednije mogućnosti.

Analiza je ta koja pomaže da se identifikuju prednosti i slabosti. Na primjer, vrlo je važno analizirati učinak u kontekstu profitabilnosti. Koliko je isplativo prodati ovaj ili onaj proizvod, gdje možete uštedjeti i tako dalje.

Za evidentiranje prodaje u online trgovini najbolje je koristiti profesionalno rješenje. Takve platforme ne nose rizike, već samo olakšavaju aktivnosti. Pozivamo vas da radite sa nama. Mi ćemo Vam pružiti detaljne konsultacije. Nudimo vam da preuzmete besplatnu probnu verziju. USU će Vam pomoći da ostvarite najsavremenije mogućnosti u oblasti upravljanja online trgovinom.