Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Program za cvjećarnicu

Program za cvjećarnicu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Program za cvjećarnicu
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje programa za cvjećarnicu

Besplatno preuzimanje programa za cvjećarnicu

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti CRM sistema za cvjećarnicu

 • Univerzalni računovodstveni sistem je najbolji program za vođenje cvećara;
 • programu možete kreirati kartice za svaku kategoriju proizvoda;
 • istem vam omogućava da pratite datume isteka proizvoda;
 • rogram vam omogućava održavanje baze podataka klijenata;
 • istem može odražavati sve transakcije prihoda i rashoda;
 • oftver vam omogućava da izgradite ispravnu interakciju sa dobavljačima: formirate ugovore, kontrolišete obaveze, plaćanja i tako dalje;
 • SU će pomoći u upravljanju podružnicama, čak i ako su u drugim zemljama;
 • vaki korisnik u programu može imati svoj nalog;
 • rava korisnika mogu biti ograničena u skladu sa njihovim položajem;
 • ko je potrebno, možete naručiti rad na bazi oblaka;
 • ožete jednostavno upravljati transakcijama prihoda i rashoda;
 • sistemu, kako aktivnost napreduje, formiraju se slučajevi za kupce;
 • nalitičke funkcije omogućavaju procjenu aktivnosti kompanije u različitim periodima;
 • oftver se lako konfiguriše za potrebne mogućnosti;
 • niverzalni računovodstveni sistem – moderno upravljanje cvećarskim poslovanjem.

Program za cvjećarnicu

Cvećara postoji u skoro svakom gradu. Ovo je lijep, ali u isto vrijeme krhak posao koji treba stalno pratiti. To je zbog prodanih artikala proizvoda. Ako se cvijeće ne brine i ne skladišti pravilno, ono vrlo brzo gubi svoj izgled. Menadžer treba da zadrži kontrolu nad radom svojih zaposlenih, program za cvećaru će mu olakšati ovaj proces.

U ovom članku ćemo pregledati program za USU cvjećarnicu i otkriti glavne prednosti njegovog korištenja.

Program cvjećare

Za upravljanje asortimanom prvenstveno je potreban program za cvjećaru, a u ovoj oblasti to nije lako. U tom smjeru vrlo je važno uzeti u obzir dvije glavne potrebe: detaljno obračunavanje pozicije i mogućnost brzog pretraživanja. USU će obezbijediti ove uslove.

U programu za cvjećarnicu možete kreirati kartice proizvoda i detaljno opisati karakteristike, svojstva i druge karakteristike artikla proizvoda. Dalje, svaka pozicija se može registrovati u programu; Prvi je da možete koristiti format barkodiranja. Ovo je posebno zgodno kada ima dosta kretanja i asortimana robe u radnji, tada možete lako usmjeriti skener na željenu poziciju i ona je definirana u sistemu. U kontekstu rada sa cvijećem, ovaj format može biti prikladan samo za sobne biljke. Za ostale artikle, bar kodovi se mogu napisati na komad papira i pročitati sa njega.

Druga opcija se odnosi na vašu vlastitu identifikaciju, na primjer, kada unesete novu poziciju, sistem automatski dodjeljuje jedinstveni broj. Možete kreirati svoj vlastiti sistem numeriranja. U stvari, USU se može prilagoditi funkcijama koje su vam potrebne.

Svakoj poziciji u programu može se dodijeliti kategorija, što će vam pomoći da brzo i jednostavno pretražite.

Računovodstveni program za cvjećarnicu

Platforma će Vam pomoći da organizujete korektan rad sa skladištem. U sistemu možete napraviti priznanice, izdatke, pozicije. Prilikom prodaje pozicije klijentu, stanja skladišta se automatski ažuriraju.

Računovodstveni program za cvjećaru može se koristiti za kontrolu stanja i planiranje budućih isporuka. Računovodstveni program za cvjećarnicu je konfiguriran da automatski šalje zahtjev dobavljaču. Uz pažljivo skladištenje, proizvodi ostaju u tržišnom stanju duže. U karakteristikama skladištenja u softveru možete odrediti uslove: temperaturu, đubrenje, osvetljenje i tako dalje. Sistem se čak može podesiti da daje obavještenja ili podsjetnike za dovršetak radnji.

Programi za cvjećarnicu

Programi za cvjećarnicu moraju imati funkcionalnost za rad sa dobavljačima. Program za USU cvjećarnicu omogućava vam da kreirate baze podataka za njih.

U softveru možete uporediti cijene artikala i donijeti ispravne odluke u vezi kupovine robe za prodaju. U softverskom rješenju možete formirati i registrovati ugovore i pratiti njihovu implementaciju.

CRM za cvjećarnicu

CRM za cvjećarnicu USU je konfigurisan za produktivan rad sa klijentima. Da bi se to postiglo, podaci o potrošačima se bilježe u CRM za cvjećarnicu.

Zahvaljujući ličnom snimanju, možete sačuvati istoriju saradnje i izgraditi trgovinu u skladu sa preferencijama kupaca, koristeći personalizovani pristup.

Snimanje podataka omogućava vam da uspostavite stalnu komunikaciju sa potrošačima. Na taj način ih možete obavijestiti o novim promocijama, popustima i dolascima proizvoda. Ima puno prednosti, one će pomoći da se značajno poveća lojalnost kupaca.

SRM za cvjećarnicu

SRM za cvjećarnicu USU može ponuditi analitičke mogućnosti za evaluaciju aktivnosti. Možete procijeniti različite kategorije: primljena dobit, nastali troškovi, rad konsultanata, promet robe, najprofitabilnije pozicije za prodaju itd. Za naprednije menadžere dostupna je duboka analitika, bogata pomoćnim alatima za razumijevanje dubljih problema.

SRM za cvjećarnicu iz USU može biti opremljen drugim mogućnostima, dotakli smo se samo nekoliko. Pozivamo vas da bolje upoznate softverski proizvod i preuzmete probnu verziju. Upravljajte efikasno uz Univerzalni računovodstveni sistem.