Softver
 1. Home Automatizacija poslovanja
 2.  › 
 3. Programi za automatizaciju poslovanja
 4.  › 
 5. Online program za trgovinu

Online program za trgovinu • Autorska prava štite jedinstvene metode automatizacije poslovanja koje se koriste u našim programima.
  Copyright

  Copyright
 • Mi smo verifikovani izdavač softvera. Ovo se prikazuje u operativnom sistemu kada pokrećemo naše programe i demo verzije.
  Provjereni izdavač

  Provjereni izdavač
 • Radimo sa organizacijama širom svijeta od malih do velikih. Naša kompanija je uvrštena u međunarodni registar kompanija i ima elektronski znak poverenja.
  Znak povjerenja

  Znak povjerenja
 
Online program za trgovinu
 
Uporedite konfiguracije

Uporedite konfiguracije programa

Na posebnoj stranici možete uporediti karakteristike softvera u različitim konfiguracijama.

Cijena

Cijena softvera

Plaćate samo jednom. Nema mesečnih uplata!


Automatizacija naše organizacije je potpuna investicija za vaše poslovanje!

Iznajmljivanje servera u oblaku

Po potrebi naručite najam virtuelnog servera

Pogledajte neke od razloga zašto bi vam možda trebao cloud server.

Uputstvo za upotrebu

Uputstvo za upotrebu

Imamo jednostavan program. Ali čak i za nju smo napisali uputstva. Uz njegovu pomoć možete još brže savladati program. Također ćete naučiti zanimljive funkcije koje će vam pomoći da postanete profesionalni korisnik.


Demo verzija sa interaktivnim korisničkim priručnikom

Besplatno preuzimanje online programa za trgovinu

Besplatno preuzimanje online programa za trgovinu

Program možete besplatno preuzeti i raditi u demonstracijskom modu


Prilikom pokretanja programa možete odabrati jezik.

Kupite program

Kupite program

Da biste kupili program, možete nam napisati pismo ili poruku putem messengera

Razvoj softvera

Ako želite još jedan program, možete birati između ogromnog broja gotovih projekata. Takođe postoji mogućnost kreiranja softvera po narudžbi.

Odaberite drugi program

Mogućnosti online CRM sistema za trgovinu

 • USU platforma vam omogućava da upravljate računovodstvenim procesima prodavnice u bilo kom režimu;
 • SU može prihvatiti bilo koju kategoriju robe za računovodstvo;
 • arakteristike proizvoda, svojstva, fotografije - sve se to lako može odraziti u sistemu;
 • ahvaljujući softveru, možete voditi efikasno upravljanje prodajom;
 • ožete upravljati aplikacijama i pratiti njihov status;
 • rogram pomaže u jačanju interakcije sa klijentima;
 • nformaciona podrška se može pružiti putem softvera;
 • oftver vam omogućava da sačuvate istoriju kupovine;
 • reko softvera možete pokrenuti programe lojalnosti;
 • istem je dizajniran da radi sa obavještenjima ili podsjetnicima;
 • oftver je programiran za automatske radnje;
 • istem se može koristiti za masovnu ili personaliziranu poštu;
 • a svakog korisnika mogu se odrediti prava u sistemu i pristup bazi podataka;
 • oguće je konfigurirati daljinski pristup bazi podataka putem oblaka;
 • ostoji mnogo drugih opcija za naručivanje, saznajte više o tome.

Online program za trgovinu

Moderna trgovina se transformiše i uzima zamah u internet prostoru. Prednosti ovog formata su očigledne: velika pokrivenost publike, smanjeni troškovi transakcije, efikasan rad sa klijentima. A ovo su samo neke od prednosti.

Online programi za trgovinu obavljaju računovodstvene funkcije. Online program za trgovinu uvelike pojednostavljuje aktivnosti i čini ih automatiziranim. Zatim, koristeći USU program kao primjer, razmotrit ćemo mogućnosti online rješenja.

Online računovodstvo proizvoda

Ova vrsta trgovine uključuje rad na upravljanju zalihama. USU će pomoći u organizaciji ovog procesa na visokom nivou. Sve operacije koje se izvode na Internetu mogu se preslikati u USU kada se integriraju s web lokacijom.

On-line knjigovodstvo robe se može izvršiti kada se roba primi u skladište. Dodatne informacije će biti ažurirane nakon svake operacije. Ovaj proces može biti podržan dokumentima u skladu sa normama i standardima.

Online računovodstvo robe može odražavati dolazne i odlazne transakcije. Prijem je prijem robe, sa detaljima po dobavljačima, količinom, cijenom i drugim karakteristikama. Transakcije rashoda su direktna prodaja robe preko prodavnice, transferi u druga skladišta, otpisi (ako dođe do kvara) itd.

USU nudi funkcije za upravljanje procesom inventara. Zahvaljujući korišćenju skladišne opreme i integraciji programa sa njom, možete brzo doći do podataka o količini raspoložive robe u skladištima.

Kontrola zaliha je vrlo važna, zahvaljujući tome nećete imati problema sa nestašicom ili, obrnuto, viškovima robe.

Online računovodstvo robe

Online knjigovodstvo robe može se izvršiti u formatu pogodnom za korisnika. USU vam može ponuditi računovodstvene mogućnosti u oblaku. U tom slučaju korisnik neće biti vezan za kancelariju i moći će u svakom trenutku voditi evidenciju.

Online knjigovodstvo robe je direktno povezano sa kupcima. Od njih primaju zahtjeve i važno je da ih pravilno obrađuju. Sa USU je to moguće. Na primjer, kada se aplikacija primi, može joj se automatski dodijeliti broj. Onda ide na posao. Korisnik može pratiti statuse putem USU. Svakom statusu u programu može se dodijeliti vlastita boja. Ovo će vam omogućiti da se brzo krećete u svom poslu.

Računovodstvo online prodaje

Računovodstvo online prodaje utiče na kupce. Stoga možete kreirati registraciju podataka za njih u USU. Svaka pojedinačna korisnička kartica može sadržavati informacije o njemu: lične podatke, posebne preferencije. Možete sačuvati istoriju kupovine za svakog klijenta, priložiti podatke o vraćanju i druge detalje o interakciji. USU vam čak omogućava i spremanje poziva, prepiske i dokumenata. Sve ovo vam omogućava da stvorite potpunu sliku interakcije sa pojedinačnim klijentom.

Računovodstvo online prodaje odražava informacije u realnom vremenu koje se mogu prikupiti i zatim koristiti za analitiku. Ovo u konačnici može pomoći u uvođenju personaliziranog pristupa usluzi ili uvođenju poticaja za potrošače.

Online preuzimanje računovodstva

Online računovodstvo se ne može preuzeti; za ovo morate kupiti softver. Kada se integrišu sa sajtom, informacije će biti preslikane.

Za online računovodstvo, možete preuzeti i odabrati probnu verziju. Pozivamo vas na našu web stranicu, gdje možete pogledati video pregled programa trgovanja, a možete preuzeti i besplatnu probnu verziju.

Preuzmite računovodstvo online

Nemoguće je preuzeti računovodstvo putem interneta; A USU program će vam pomoći u tome. Sistem vam omogućava da pratite dolaznu dobit. Da biste ubrzali rad, možete koristiti blagajnu ili opremu za skladište.

USU se savršeno integrira sa skenerom bar kodova, koji vam omogućava da brzo primite robu po dolasku, izvršite inventuru ili prodate proizvode.

Online računovodstvo u probnoj verziji možete preuzeti na našoj web stranici.

Program za online trgovanje

USU-ov program za online trgovanje učinit će vaše računovodstvo profesionalnim i efikasnim.

Program za online trgovanje može se koristiti za pružanje informacione podrške klijentima. Na primjer, možete programirati softver za obavještenja i podsjetnike, uključujući i na personaliziran način.

Naša kompanija je spremna ponuditi mnoge mogućnosti za upravljanje procesima: razvoj chat bota, mobilne aplikacije, integracije, računovodstvo u oblaku, analitiku procesa i mnoge druge mogućnosti.

Naručite besplatnu prezentaciju mogućnosti sistema u bilo koje vrijeme koje vam odgovara.